Scudo Sports

Türkiye'nin en büyük iniş buluşması

-erkan-

Forum Bağımlısı
Tepki
414
Selamlar, bu yaz, bir gün belirleyip Türkiye'nin her yerinden inişçilerin katılımıyla bizim belirleyeceğimiz bir yerde iniş buluşması yapalım. Örneğin Uludağ yada Erciyes vs vs. Böyle bir organizazyon çok güzel olur, tüm inişçilerin bu konuda yorumunu bekliyorum. Saygılar.

Scudo
Bu hepimizin istediği birşey ama yeterince organize olamıyoruz.Sayımızda az halaa.

bende varim freeridetr ekibi ve cesur bike ekibi olarak ama gidecegimiz yerin parkuru guzel olmasi lazim yoksa bosa olur organizasyon kimse zevk almaz

Valla bende çok isterim arkadaşlar Kayseridende bi çok kişinin katılacağından eminim eğer Erciyesi düşünürseniz ev sahibi olmaktan mutluluk duyarız hayırlısı...

@maxicef

o zaman parkur araştırmalarına başlasanız. güzel bir parkur çıkarsanız video veya resimlerini foruma koysanız biz de gelsek ne güzel olur değil mi

Yarış için gerekli ekipmana sahip kaç kişiyiz ilk önce onu belirlemek lazım.Parkur ve videosu koyarız sonra.Malum tam anlamıyla tepe inişi için olan bisiklet sayısı çok az neredeyse yok diyebiliriz onun için seçilecek parkurun çok tehlikeli bir parkur olmamasına özen gösterilecek.Organizasyon için haberleri girmeye devam edeceğim.

@Serkan Yazıcı

vvvaaaaayyyyyy!!! serkan abi zaten adam akıllı bir tek sen yaparsın bunu valla...

Az kaldı biraz sabır,sadece gelecek olan arkadaşlar için şöyle bir önerim var 2008 Polenezköy yarışına yakın bir tarih nasıl olur.

Tarih sorun değil haftasonuna geldiği sürece. İniş bisikleti sayısı az diye yarış parkuru kros parkuruna benzeyecekse hiç anlamı yok. Yarışta olsun katılalım tabi ama ben sadece bir inişçiler buluşması ayarlamak istemiştim. Ankara'da böyle bir şey olması mümkün değil çünkü yeterince uzun parkurumuz yok ama Erciyes ve Uludağ buluşma için çok uygun olur bence. Başka önerilerede açığız tabi.

@-erkan-

parkur zaten dh formatında olursa katılımcı sayısı 10 u geçmez. bu yüzden xc inişleri ile dh inişleri arasında bir parkur en uygunu olacaktır diye düşünüyorum. zaten kaç kişide "fs" bisiklet varki

Yani dirt jump maşasıyla ve hardtail kadro ile de sağlam çıkılabilecek bir parkur olmalı tabi katılımın bol olması için :)

Ama iki sseçenek de sunulabilir, DH için bi parkur ve DJ - All mountain gibi bisikletleri olanlar için biraz daha hafif bi parkur..

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
@Sahinoz

all mountain inişli çıkışlı olur ama. bizim dediğimiz sürekli iniş

Sizde haklısınız ama bir farkıda olmalı iniş yarışının.

Arkadaşlar sürekli iniş olacak bir parkur düşünüyorum Ruski'nin de dediği gibi parkur genel katılımın fazla olması için arada bir parkur seçilecek ama bu parkurun basit olacağı anlamına gelmez.

Nerede yapmayı düşünüyorsunuz yarışı?

Geri