Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

@koraymalkoc
Merhaba
İlk defa rampalı bir yerde bisikleti süreceksen.
Yani bahsettiğimiz 4 x yarışı için ilk yapman gereken,seleni en alt kısma indirmen.Böylelikle rampalardan geçerken sele sana engel olmayacaktır.

Rampalardan geçerken ön tekerlek rampadan ayrılır ayrılmaz ,kollarını ileri doğru uzatıp gidonu sıkıca tutacaksın.vücudunu birazda geriye vermen yeterli olacaktır.
sabah erken gelmek ve defalarca denemek en güzeli.zaten rampalardan uçman içinde aralarda pedal çevirmen gerekli.

Kendine güven yeterli.Önemli olan 4.kasım günü eğlenceli geçmesi.Yani eğlenmene bak.

Scudo
Tamam teşekkür ederim abi.Zaten street yapıyorum ama iş oradaki gibi bi rampaya gelince :D

Ya bu ulaşım mevzuğunu nasıl yapıcaz?Birde ben başvurdum ama herhangi bi geri dönüş olmadı buradan yetkili birisi açıklama yaparsa iyi olacağını düşünüyorum.

bana geri dönüldü. veli imzalı kağıdınla yarışa gel bekliyoruz denildi.bence yolu siz and. yakası buluşun sahilde beşiktaş barbaros meydanında buluşalım.ordanda Levente gidelim.bence olabildikçe erken buluşalım ki .ulaşımda sorun yaşlamıyalım.yarışta görüşmek üzere:D

@! ! ! K I N G ! ! !

İyi haber; bildiğim habere göre ulaşım aşağıdaki gibi yapılacak.

Ulaşım için güzel haber 4 Kasım Pazar günü Levent - Aktif Pedal mağazasının önünden ve Kavacık'ta Nilüfer Turizm otobüs durağının önünden saat 9.00'da ücretsiz otobüs seferi düzenlenecektir. Bu konuda da detaylı bilgiyi yakında tekrar sizlere duyuracağız.
Başvuru için tekrar aramalısın.

Görüşmek üzere.

@! ! ! K I N G ! ! !

21 ekimde talıp e-postasını yolladım 26 ekimdede cvp geldi.bora abi işte bizim içinde levente gitmek sorun sizin bu yarış için bir tur düşünceniz var mı?

Arkadaşlar organizasyonu düzenleyen Emre Yıldırımla görüştüm.Talep çok olduğundan bazı maillere geri dönüp cevap yazamamış.Eğer mail atan arkadaşlar cevap alamıyorsa 18 yaşından büyükse ya da 18'inden küçük ise veli imzalı kağıdını getirdiği sürece bir problem çıkmayacağını söyledi.Birde kask,dizlik,dirseklik gibi ekipmanlarınızı unutmamanızı tavsiye ederim.4 Kasım'da görüşmek üzere.

@Bora TİRKİ

Peki izleyici olarak gitmek isteyenler de bu servisleri kullanabilir mi?:)

Bora abi parkur antremanını yaptıgında başlangıç rampası inşa edilmişmiydi acaba ?? başlangıç rampasız hız alınmıyordu cunku.birde bunun ustune nemlı toprak eklenırse zaten yarışın bi anlamı kalmaz :)

@ErkaL
Erkal merhaba
Yarış için çıkış kapısı yapılacak,fakat daha fazla eğim verilecek mi ,bilmiyorum.

Ama sen vitesini ayarlarsan ,inanıyorum uçarsın.
Görüşmek üzere.

ulaşım ayarlanmış.. teşekkür ediyorum :)

umarım bol katılımlı bir yarış olur :)

Selam arkadaşlar pazar günü yarışa gelmek isteyen arkadaşlar için VELESPİT önünden landrover ile hareket edeceğiz isteyen arkadaşlar bizimle gelebilir. Araç 10 kişi kadar alıyor. gelmek isteyenler bizimle irtibata geçerse ayarlama yapabiliriz.

Emre Merhaba

Kayıt listelerinden bir ses gelmedi.
Biraz heyecan katsın diye düşündük.

Herkes merak ediyor.:D
Kayıt listelerini merakla bekliyoruz.

sanırım jr / elit kategorilerine bölecek kadar katılım çokluğu vardır

Talep çok fazlaymış o yüzden bazı maillere geri dönememiş bile.Güzel olucak güzel..:D

yağmur yağıp iptal olmazsa katılıyorum yoksa yıldız korusunda çamur adam olmaya talim :)
cuma, cumartesi ve pazar parçalı bulutlu gözüküyor, yağmur yok şimdilik weather.com'a göre.

Evet hava oldukça uygun

Mostly cloudy. Winds from the WNW at 4 km/h.Realfeel®: 16 °CHigh: 15 °C

Geri