Scudo Sports

TÜRKİYE şampiyonası(20 temmuz)

Kayıtların Cumartesi günü yapılacağı yazılıyor. Pazar günü kayıt yok mu? :eek:

Scudo
Bora abi'de olmasa yandık valla her türlü bilgilendirme için teşekkürler.
Yarışta herkeze başarlar diliyorum,cumartesi görüşmek üzere.

@fatihgüven

Arkadaşlar polenezköyün merkezi ufak bir yer bu sebeple o parkı ve kültür merkezini çok kolay bulacaksınız emin olun...

@H.Okyay

Yarış kayıtları her zaman cumartesi günleri yapılır ve cumartesi akşamı start listesi hazırlanmış olur böylece

@latif kavak

Latif merhaba

Adana'dan o kadar yok geldin. . HOŞGELDİN :cool:

Yarış yerine gitmek için (pazar) bir şeyler ayarlamaya çalışırım.

Eğer Cumartesi gitmek istersen forumdaki arkadaşlar ile görüşün ve beraber gidin.

Pazar gitmek istersen beni ara.

bora abi harbi kaptansın herkezin elinden tutuyorsun ...

işte senin bu huyunu seviyoruz...

yarışta başarılar abi....

hep destek tam destek...

Arkadaşlar sonuçları merakla bekliyoruzzz :) :)

evet merakla bekliyoruz sonuçları kısaca bilgi edinen yokmu.

peki junior kızlarda kim birinci oldu?formalarını hatırlıyormusun belki ordan isim çıkartabiliriz.

@duyguny

Kanka foruma yazı yazdı :D

onu bunu bilmem parkur süperdi...

bilal abide süperdi :D tur bindirdi

Arkadaşlar Köprü geçişinden sonraki taşlı yolda gözlüğüm düştü bulan varsa irtipata geçmesini istiyorum :) siyah çerçeveli uvex quiksilver ipli ....

Buna ek olarak Junior'larda da Abdurrahman DANDAL 1. ;)
Güzel bi yarış oldu :)

• Beğen
Tepkiler: eYa
Selamlar arkadaşlar,
Yarışa katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.Biz de Ordu Ekibi olarak Salcano firmasının desteği ile yarışa katıldık ve İstanbul2un yanı başındaki betonlaşmadan uzak huzur dolu bu yerin ve parkurun sonuna kadar tadını çıkardık.Ben 3. turun ilk çıkışlarında başgösteren arka vites problemi yine 3. turun finishe 750 m civarı kalmışken zincirim ve arka vitesim akıl almaz bir şekle büründü.Biz ismini bilmediğim bir abiyle zinciri düzeltmeye çalışırken Bilal bize tur bindirmişti bile :) Ah belki o vites sorunu yaşamayaydım o süper hızlı inişten 4. kez inme fırsatım olacaktı.Neyse sağlık olsun... Takım arkadaşım Aykut 2. turda başka bir sporcunun arka rotoruna çarpması sonucu fecii fren sürtmesi ile başı belaya kaldığından 2. tur sonu yarışı bırakmış.Diğer takım arkadaşım Caner benim teknik arıza yaşadığım zaman beni geçmiş ve 3. turu tamamlayabilmiş.
Bu arada cumartesi günü parkurda pro marka teleskobik pompa buldum.Kamp alanındaki bi kaç arkadaş vasıtasıyla haber uçurdum ama ses çıkmadı.Pompanın sahibi çıkarsa kargo ile yollayabilirim ama astarı yüzünden pahallıya da gelebilir :)
Umarım bundan sonraki yarışlarda da yine Salcano firmasının sponsorluğu ile diger yarışlarda da görüşmek dileğiyle.

Geri