Scudo Sports

Türkiye Milli Futbol Takımı Başlığı

3-0 oldu şimdi rahatladım işte sabahtan beri yüzümü güldüren tek olay bu oldu tebrikler milli takım tebrikler çocuklar ..

Scudo
3. Gol Caner'in çabasıyla oldu başka birşey değil.

Tebrikler, millilerimiz. 3-0 aldık, bakalım ileride neleri göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Yalnız üçüncü goldeki Caner'in pozisyonu bana faul gibi geldi ama neyse.Helal olsun milllliiler!

İzlemedim ama helal, beklemezdim.

3. Gol faul gibiydi ama neyse sonuçta kazandık, gruptan çıkma yolunda önemli avantaj kazandık bir beraberlik hakkımızda var; Gruptan çıkacağız inşallah milli takımımıza tebrikler:harika:

@Hasan Çörtük @Lykiafogu Evet faul aslında arkadan, çaktırmadan asıldı ama kameralar yakalamış o anı :) Fakat bize sadece sevinci oldu ha 2-0 ha 3-0 puan gene 3 puan. Fakat o pozisyon da Caner'in cabası bence takdire şayandı, bizden kimse tenezzül edip gelmedi oraya biraz ona içerledim, tamam anladım son dakikalar yoruldun fakat adam orada dört dönüyor daha ne yapsın :D

Kalan maçlarımız, Çek (D), İzlanda (E) bu maçlardan 4 puan almamız gerekiyor, kaderimiz kendi elimizde ama hala korkuyor insan...

milli maçın sevinci kursağımızda kaldı be güneydoğu yanıyor evlatlar ölüyor şehidimiz var şehidimiz ... 17 genç fidan Allah sizi kahretsin

Katılıyorum. Bazı insanlar bilgilidir, donanımlıdır ama maalesef kendilerini iyi anlatamazlar( günümüz de buna kendini pazarlama deniyor) bu yüzden istedikleri yerlere gelemezler. Bazıları ise tam tersi boştur, ne bilgi ne beceri ama kendini iyi pazarlar, ağzı iyi laf yapar, gelemediği makam mevki yoktur. Fatih Terim işte tam da bu ikincisine uyan yapıda.

@Berke

2018 Dünya kupasina katilma sansini kaybettik. Turkiyede fazla ilgi görmesine ragmen, bu spor dalında bile basarisiziz resmen. Yazık harcanan paralara.

İzlanda'yı tebrik ediyorum. Net bir skorla 3-0 aldık maçı.
Türkiye Milli Takımı maçlarında mehter çaldığı sürece, ben hep rakip takımı tutacağım. Bugün de mehter çaldı ve ben İzlanda'yı tuttum. Temiz bir galibiyet aldık.
Mehter benim marşım değil. Aksine bana ve halka düşman olanların marşı. O halde bu marşla desteklenen bir takım, halkın takımı olamaz. Dolayısıyla bu takımı tutmak demek halka düşman olmak demektir.

Hortlatma...

Futboldan başka sporun esamesinin okunmadığı ülkemizde, sırf futbola ilginin azalarak makul seviyelere inmesi, aradaki boşluğun diğer Spor dalları ile doldurulması umudu ile uluslararası alanda aldığımız her yenilgiyi sevinçle karşılayan biri olarak yalnız mıyım?

Hortlatma...

Futboldan başka sporun esamesinin okunmadığı ülkemizde, sırf futbola ilginin azalarak makul seviyelere inmesi, aradaki boşluğun diğer Spor dalları ile doldurulması umudu ile uluslararası alanda aldığımız her yenilgiyi sevinçle karşılayan biri olarak yalnız mıyım?
Yalnızmısınız bilemem ama ben sizinle değilim. Herr ne kadar futbolla alakadar olmasamda Türkiye yenilince üzülüyorum.

Hortlatma...

Futbola yapılan yatırımların yarısı diğer sporlara yapılsaydı, bugün ülkemiz uluslararası spor alanında daha saygın bir konumda olurdu,ama yinede bu ulusal futbol takımının yenilmesine sevinmemizi gerektirmez,üzgünüm!

Yanlış anlaşılmak istemem. İşin çığırından, şirazesinden çıkarcasına tehlikeli bir endüstriye dönüşmesine benim itirazım. İstemez misiniz her akşam spor haberlerinin %85'i yerine %10'unda futbol olsun. Spor haberleri yetmiyor tartışma-yorum programları düzenleniyor. Kulüpler ve milli anlamda yerin dibine batmamız lazım ki farklı dünyaların olduğunu görelim. İlkokul sınıf arkadaşım hasta Beşiktaşlıydı, geçen Facebook hesabına baktım, kendini Beşiktaş kongre üyesi diye tanıtıyor resimlerinin yarısı tribünde çekilmiş, ulan koskoca adam 1987'de bıraktığım yerde duruyor hahahaha...

Ben de bu turnuvada mütevazilikten dem vurmayan, sizin de yazdıklarınız gibi sanki futboldan başka spor yokmuşçasına, futbolcularımıza da sirayet etmiş bir ego var, onu farkettim.. İtalya, Galler, Fransa gibi ülkelerde top oyuncuların ayaklarında gezerken bir ekol, bir disiplin olduğunu farkederken buluyorum kendimi ama milli takımımızda bir kopukluk, bir ruh, bilinç eksikliği var gibi.. Dünya bütçelerle piyasanın başını çeken sektörlerden biri olmuş ve futbolcuların da tercihleri bunun etrafında dönüyor. Oysa milli takım başka bir duygu ile hissedilmeyi hakediyor.. Eminim alt yapıda, çok daha iyi oynanacak, belki para bile talep etmeyecek adamlar var.. Adam laf etmiş, zeki, çevik ve ahlaklı diye... Bizde bakıyorum da, yok demek istemiyorum. 😕

İstemez misiniz her akşam spor haberlerinin %85'i yerine %10'unda futbol olsun
Futbol genele hitap etmeyi başarmış bir spor dalı. Kimse kendi kafasına göre bu spor dalına dair programlar , haberler yapmıyor insanlar ilgi gösterdikleri için yapılıyor.Tabi ülkemizde futbolun bu kadar rağbet görmesinin sebebi insanların diğer spor dallarından haberlerinin dahi olmamasıdır. Zaten biraz gelenekci bir topluma sahibiz haberi olanlar bile umursamazlar.

İșimiz çok zor gerçekten, daha gol bile atamadık. Daha iyi oynamamız gerekiyor. 🙃

Bu arada futbolun suçu ne?

Eminimki futbolun yerinde bisiklet olsa onun da cılkı çıkardı. Futbol herkese hitap eden bir spor, kendimizi kandırmayalım saatlerce pedal çevirmek herkese hitap etmiyor. 🙃

İș yozlașma ise bisiklet organizasyonlarının birçoğunun sonuçlarına gerçekten inanan var mı?

Mesela ben doping meselesi patladığından beri en büyük turların sonuçlarının doğruluğundan șüphe duyuyorum.

Ki futbol izlemesi ve yorumlaması çok kolay bir spor dalı, insanların bir bisiklet organizasyonunu izleyip yorumlayabilmesi için belirli bir bilgi birikimi gerektiği bir gerçek maalesef.

İki sporu da sevin arkadașlar, birini sevip ötekini sevmeyecekseniz diye bir kural yok. 🙄 Gündüz bisiklet sürüp akșam da futbol maçı izleyebilirsiniz, ben öyle yapıyorum. 🙃

Geri