Scudo Sports

Türkiye Milli Futbol Takımı Başlığı

2 dakika topu kaleden uzakta tutamadık ya yazık... Kaleye de Onur,Tolga varken şu Volkan Babacan'ı koyuyor 10 tane hata yaptı golü de çıkarabilirdi beceremedi:bsmagryr: Bakalım Hollanda maçında napacağız

Scudo
Yazık oldu bee.. Farklı kazanmamız gereken maçı ne hale getirdik..

@Lykiafogu katılıyorum kaleci kalede emanet gibi duruyor o topu onur veya volkan demirel olsa uçardı tutardı milli maçları izlerken kanser oluyorum kanser

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Volkan Demirel o golü yemez, Cenk tosun formda kadroya almaz, Arda yoruldu yürüyordu zorla oynatır. Hocam görüyorsun al oyundan dimi. Arkasından adamlar kapalı defans yapıyor, Arda iyi olsa zaten ezeriz, adamcağızın maç eksiği çok belli oldu. Orada Alper var Oğuzhan var oynatmıyorsun çok ilginç.

Hollanda'nın yenilmesi de züğürt tesellisi.

hala şansımız sürüyor iyi bi forvet lazım milli takıma vurduğu gol olucak çok kaçırdık çok atamazsan 90 da adamlar gelir atar gider üstünede sus işareti yapar tribüne @Atilla Gobel alper veya oğuzhanın yerinde daha kalite oyuncular var bence :)

Bunların aldıkları paralar haram zıkkım olsun ayıptır ya

@Melih Çolak Bu adamlar dikine oynuyorlar, gözleri kalede. Bu tip savunmalar için idealdi. Ancak biz beceremedik. Öyle bir gol yenir mi Allah aşkına ?

@Atilla Gobel Topla Oynama %70/%30
Toplam Şut 26/9
Başarılı Pas 541/180

herşeyi özetliyor şu tablo eşşek şansı derler ya geliyo adamlar kontra ataktan 90 da atıp gidiyor neyse yatıcam ben yoksa sinirleniyorum düşündükçe kısır döngüye girmeden yatayım
:)

@Melih Çolak

Tablo aslında her şeyi gösteriyor. Futbol istatistik oyunu değildir. Milli takıma önce futbolun yürünerek oynanmadığını öğretmek lazım. Arda Turan'a da iki eskort versinler de kolundan tutup ceza sahasına kadar götürsünler :D
Letonya'nın mahalle takımı vs. olduğu hakkındaki görüşlerine katılmıyorum. Rakibi iyi analiz etmişler ve oynamaları gereken futbolu oynadılar. Mantıklı değişiklerle de sonuca ulaştılar. Balta'nın direk dibinden çıkardığı şutu, bizim Milli Takım'da vurabilecek bir tane adam yoktu bugün.

@sabitkamera 10-0 lık maçtı ama şansızlıkmı becerisizlikmi bizimkiler bi türlü atamadı brezilya,ispyanya vs gibi takımlar olsun böyle pozisyonlar bulsun 5-6 tane sallardı. letonya mahalle takımıdır şansına geldiler o da gol oldu

Bu milli takımı Fatih Terim yönettiği sürece hiçbir başarı elde edilemez.

Mesela;
Oğuzhan Özyakup: 4 Asist 1 gol - Yok.
Cenk Tosun: 4 gol - Yok.
Ozan, Volkan, Umut 0 gol, 0 asist - Var.

Bu durum bile açıklayıcı.

bizim küçük takım olduğumuz golü attıktan sonra çekilip, skoru koruma çabası içerisine girdiğimiz zaman açık ve net belli oldu. Sen Türkiyesin kardeşim, karşındaki ülke takımı senden her türlü güçsüz belli. 1-0 yeter demeyeceksin, 2-0 için yükleneceksin. yoksa elin adamı gelir 90'da atar gider, biz de fıtık oluruz!

uzun zamandır maç izlemem, takip etmem. milli duygularım kabardı izleyeyim dedim ama yine pişman oldum.

@Ali Demir hollanda maçında^da böyler olursa bu sefer tv yi camdan fırlatırım valla :D kanser sebebi milli takım

Evet arkadaşlar burada maç hakkında düşüncelerimizi dile getirelim?

Bizimkiler 2-0 etti bile skoru bakalım kaç kaç bitecek. Birde 35. dakikadan sonra bir pozisyon'da hakem Şener'e çok pis pis baktı tırstım bir an :) Hakem biraz , biraz ... ne bileyim bir cins geldi yıldızım birleşmedi galiba :D

Dışarda bisiklet sürüyordum sonradan aklıma geldi maçın 7 de olduğu nası geldim bilemedim 31.7 ortalama ile geldim bir baktım 2-0 tüh dedim kaçmış güzelim maç.
Bi iki de benim için atsalar da izlesem

arda çıktı bakalım ne olucak o_O

Oğuzhan da kafayı ikidir vuruyor, inşallah birşeyi yoktur.

Geri