Scudo Sports

Türkiye Gün/Mesafe Rekoru Projesi İçin Destek Lazım

14 Temmuz Çarşamba günü Türkiye Gazetesi'nde köşe yazarı
Dr. Ahmet Faruk Yağcı'nın köşe yazısında Türkiye Rekoru Denemesi haberim çıkacak. Sizden ricam
bu bilgiyi çevrenizdeki herkese ulaştırmanız, onların da rekor
denemesinden haberdar olmasını sağlamanızdır. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Scudo
bizde pazar günü 5 arkadaş istanbuldan çıkıp izmire gidicez toplamda 400 km yol 1 günde gidicez bundan önce tolga abi 1 günde çeşme altına gitmişti 450 km bizde izmire kadar gidicez aynı gün otobüsle geri dönücez sizede başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Fatih Buzgan

Merhaba ve bu rekor deneminezde yürekten başarı diliyorum.

Sponsor ve bu gibi işleri halledbildiniz mi? Ben f..book kullanıcısı değilim. Bu konu başlığınıda ilk defa gördüm. Uzun bir süre açılmış anladığım kadarı ile... Zaten yazılan bütün mesajları okurken bilgisayar başında gözlerimde yandı arada dört adet çikolatalı gofret yedim. Ama çok şey öğrendim yazılan mesajlardan. Herkesin ilgisine, bilgi dolu emeğine ve kalem tutan elerine sağlık.

Bu konu başlığında ihtiyaçlarınız ile ilgili son durumunuz nedir? Merak içerisindeyim. Yada bu deneme yapıldı mı? Bu kadar mesajdan sonra neyi nerede okuduğumu bile hatırlayamıyorum. (Günlük okuma saatimin 1 saat dısına çıktım.)

Konu başlığını açtığınızda yazıdğnıız bir çok bireysel fikrinize nerede ise hepsine yürekten katılıyorum. Bu konularda yazılacak çok şey var fakat gününde yakalamak gerekliymiş.

Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.

@samet_özdemir

Tur yazınızı mutlaka bekliyor olacağım. Teşekkürler.

@uzaktr

İhtiyaçlar:
Bisiklet
Nabız ve km saati
Giyim (sadece çorap sponsoru bulundu)
Kask Kamerası
Beslenme (sadece jel sponsoru bulundu)

Deneme yapılmadı. 5 yıldır uzun yol (200km üzeri) yapmıyorum ve sadece 1 haftalık hazırlıkla bu rekoru kırabilirim.

Bu bir ekip çalışması olmak zorundadır. Yurtdışında bu işler böyle yapılıyor. Burada ise "herşeyden" ben sorumluyum. Bu yüzden doğru kişilere ulaşmam ya zaman alıyor, ya da mümkün olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
inş. turu bitirdiğimizde konuyu açıcaz pazar gününü sabırsızlıkla bekliyoruz bizde biran önce gelsede yola koyulsak :)

Geri