Bizleri destekleyen arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ediyorum. Manevi desteğin bizim için önemi tartışılmaz.
Fatih Mustafa arkadaşım pazar günü gelemedim, yazınıda şimdi gördüm, daha önceden görmüş olsaydım kendimi zorlar gelirdim.
Cumartesi günü 3 arkadaş Yalovadan, Delmece yaylasına pedal bastık.
Toplamda 120 km yaptık, 900 m yüksekliğe çıktığımız düşünülürse 200 km düz yola bedel sayılırdı. Pazar günüde niyetim vardı ama eşimin doğum günü olduğu için cesaret edip gelemedim
Bende seninle tanışmak ve antrenman yapmak isterim.
Bu cumartesi uzun yol planlayabiliriz. Biz aslında geçen haftasonu için İzmit planlamıştık ama olmadı. Bu planı bu cumartesi gerçekleştirebiliriz.
Sponsor olayı bizim için gerçekten önemli. Sadece bizim bu hedefimizi gerçekleştirmemize katkısı olması açısından değil aynı zamanda Sponsorluk kavramının yayılması açısından da önemli. Bisiklet sporunun gelişmesi için sponsorluk önemli. Son zamanlarda sponsorların desteğiyle bisiklet sporunda önemli mesafeler katedildi. Dağ bisikletinde Olimpiyatlara sporcu gönderme ihtimalimiz yüksek.
Ayrıca insanların bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanmaya başladıklarını sevinerek gözlemliyorum. Bende artık işime bisiklet ile gidip geliyorum ve işyerindeki birçok arkadaşda benden cesaret alıp bisiklet ile işe gidip gelmeye başladılar
Fatihinde dediği gibi biz sponsor bulamazsakda Dağ bisikletlerimiz ile bu hedefi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.Tabiki dağ bisikleti ile bu hedefi gerçekleştirmek daha zor. Sponsordan istediğimiz yol bisikleti ve yol ayakkabısı. Gerisi bizim azimimiz, sizden gelen manevi destek.
Medya konusuna gelince. Bizim için gerçekten önemli bir unsur. Birincisi sponsor bulmamız konusunda bize yardımcı olacağını düşünüyorum. İkincisi her insan hedeflerini birileriyle paylaşmak ve heleki bu hedeflerini gerçekleştirmiş ise diğer insanlar tarafından duyulmasınıda ister. Bu motivasyon için çok önemlidir. Üçüncüsüde motorlu taşıtlara alternatif ulaşım aracı olarak bisikletin varlığının gösterilmesi.