Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

Ön kayıtlarda son durum :
1-Süleyman Çetin--kısa rota----2006
2-Ersin Ersoy-------uzun rota
3-Taygun Koy------uzun rota
4-Ahmet Soysal----kısa rota----16
5-Okan Karayas-----uzun rota
6- Berkay Bilgen-----kısa rota
7-Serhat Çetin-------kısa rota
8-Gökay Akçay------kısa rota----13

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
takipteyim. bende 2 tane kayıt atayım buraya izniniz olursa.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hayırlı olsun. 13 geçen sene yarıştaki numaramdı, bu sene kaptırdık anlaşılan :)
Açıkçası sırf ters takabilmek için 13 numarayı istedim ? ön kayıtlar bittiğinde değiştiririz numaraları bana daha uğursuz bi numara buluruz ?

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Katılmayı düşünen arkadaşlarımız, istedikleri numarayı taşıyabilecektir. Bu sebepten ön kayıtla beraber istediğiniz numaraları da belirtiniz.

Açıkçası sırf ters takabilmek için 13 numarayı istedim ? ön kayıtlar bittiğinde değiştiririz numaraları bana daha uğursuz bi numara buluruz ?

Hocam rakamlarda bir uğur veya uğursuzluk yok yav ? onlar biz fanilerin yüklediği anlamlar bence. Geçen sene bu rakam muhabbeti dahil birkaç kişisel tabumu yıkmak için girmiştim yarışa, hepsi yerle bir oldu o uzun yollarda ?

Katılmayı düşünen arkadaşlarımız, istedikleri numarayı taşıyabilecektir. Bu sebepten ön kayıtla beraber istediğiniz numaraları da belirtiniz.
Mümtaz abi bana 16 numarayı verebilir misin?

@Kadir KARADEMİR
Öğretmenim, bu sene yarışa katılmayı düşünüyor musunuz? Sizin ultra mesafeye ilgi duyduğunuzu biliyorum.Vakit ayırma şansınız var mı? Sizi de aramızda görmek isteriz.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
bisiklet sürmek hakkında bildiğin bütün "numaraları" da bana ver abi :)

@Kadir KARADEMİR
Öğretmenim, bu sene yarışa katılmayı düşünüyor musunuz? Sizin ultra mesafeye ilgi duyduğunuzu biliyorum.Vakit ayırma şansınız var mı? Sizi de aramızda görmek isteriz.:harika:
Dostum selam, bu sene benim bölümüm kapanmak üzere ( Muhasebe ve finansman öğretmenliği). Bende yeniden sınava hazırlanıp BESYO okumaya karar verdim. Beden eğitimi öğretmeni benim yaşam tarzıma daha uygun olacak :) Rejime başladım, sabahları koşu ve yürüyüş. Haftada 3 gün trainerde bisiklet antrenmanı ve bol bol ders çalışıyorum. Bu sene katılamam büyük ihtimal. BESYO kazandığımda senin istediğin herhangi bir etkinliğe katılacağım :) Bu arada motivasyon için yeni bisiklet siparişi verdim. Gelince inceleme yazısını yazarım :)

@Kadir KARADEMİR
Hayırlısı olsun öğretmenim.Ben başarılı olacağınıza inanıyorum.:harika:Mutlaka bir gün birlikte yarışacağız.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Sevgili Arkadaşlar : Bu gün bizim aykırı çocuk justime Emre ile pedalladık. Konumuz Sinop-Karasu arası yol durumu idi. Biliyorsunuz Emre geçtiğimiz yarış bu rotayı izleyerek Yalova'ya kadar gelmişti. Kendisi yol kalitesinin bozuk soğuk asfalt olduğunu ve muhakkak en az 28 lik lastiklerin kullanılması gerektiğini üzerine basarak söylüyor. Tabii bu noktada kim kaçlık lastik isterse onu kullanır ancak konuyu bilen birisinden tecrübesini almak ta çok işe yarar düşüncesindeyim. Biliyorsunuz söz konusu rota her iki grup için de zorunlu rotadır. Dolayısıyla iyi etüt edilmesi gerekir. Google Haritalardan fotoğraflı çalışma yapılması benim tavsiyemdir...Sağlıklı pedallar dilerim.

Güzel yurdumuzun bezemelerine (yollarına) en uygun lastik bence 28 mmlik lastikler, gerçekten çok konforlu.Bir daha 25 mmlik kullanacağımı hiç sanmıyorum.

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,

Ben de yarışta arkamızda birini unuttuk ama kimi diyordum.Sen yazınca aklıma geldi:Emre.
Bazen de öyle bir his uyanıyor ki Emre kardeşimiz, Sinop taraflarında hâlâ daha gezinip duruyor gibi geliyor.

Güzel yurdumuzun bezemelerine (yollarına) en uygun lastik bence 28 mmlik lastikler, gerçekten çok konforlu.Bir daha 25 mmlik kullanacağımı hiç sanmıyorum.

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,

Ben de yarışta arkamızda birini unuttuk ama kimi diyordum.Sen yazınca aklıma geldi:Emre.
Bazen de öyle bir his uyanıyor ki Emre kardeşimiz, Sinop taraflarında hâlâ daha gezinip duruyor gibi geliyor.
Ben 32 lik kullanıyorum ve çok rahat..En az 28 olmalı..

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri