Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ön kayıt tamam, mümkünse 13 cap numarasını alabilirim, bu arada hala takım arkadaşı arayışım devam ediyor ... @Süper Dede
Olur da, ultra mesafe tarzına uymaz..@Süper Dede Yozgat - Çorum - Çankırı bermuda şeytan üçgeni yarışı düzenleyelim. Kısa ama etkili ?
Senin istediğin numara olsun kardeşim...Hayırlı olsun. 13 geçen sene yarıştaki numaramdı, bu sene kaptırdık anlaşılan![]()
Açıkçası sırf ters takabilmek için 13 numarayı istedim ? ön kayıtlar bittiğinde değiştiririz numaraları bana daha uğursuz bi numara buluruz ?Hayırlı olsun. 13 geçen sene yarıştaki numaramdı, bu sene kaptırdık anlaşılan![]()
Açıkçası sırf ters takabilmek için 13 numarayı istedim ? ön kayıtlar bittiğinde değiştiririz numaraları bana daha uğursuz bi numara buluruz ?
Mümtaz abi bana 16 numarayı verebilir misin?Katılmayı düşünen arkadaşlarımız, istedikleri numarayı taşıyabilecektir. Bu sebepten ön kayıtla beraber istediğiniz numaraları da belirtiniz.
Dostum selam, bu sene benim bölümüm kapanmak üzere ( Muhasebe ve finansman öğretmenliği). Bende yeniden sınava hazırlanıp BESYO okumaya karar verdim. Beden eğitimi öğretmeni benim yaşam tarzıma daha uygun olacak@Kadir KARADEMİR
Öğretmenim, bu sene yarışa katılmayı düşünüyor musunuz? Sizin ultra mesafeye ilgi duyduğunuzu biliyorum.Vakit ayırma şansınız var mı? Sizi de aramızda görmek isteriz.![]()
Ben 32 lik kullanıyorum ve çok rahat..En az 28 olmalı..Güzel yurdumuzun bezemelerine (yollarına) en uygun lastik bence 28 mmlik lastikler, gerçekten çok konforlu.Bir daha 25 mmlik kullanacağımı hiç sanmıyorum.
@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Ben de yarışta arkamızda birini unuttuk ama kimi diyordum.Sen yazınca aklıma geldi:Emre.
Bazen de öyle bir his uyanıyor ki Emre kardeşimiz, Sinop taraflarında hâlâ daha gezinip duruyor gibi geliyor.
niyeti var, ancak soulrider dan kadro yaptıracak, yetişirse katılacak...
niyeti var, ancak soulrider dan kadro yaptıracak, yetişirse katılacak...