Ferhat çok teşekkür ederim şahsım adına.. bilgilendirici bir açıklama olmuş..(devamını da dediğin gibi yarış sonrası bekliyoruz..)yarışta da başarılar dilerim..
umarım emeklerinin karşılığını alırsın..
yücel abi sanırsam master erkeklerde giriceksin yarışa izmitten baya sağlam ekip geliyor eğerki yolun durumu burdaki gibi ise 50 ortalama tutar diye düşünüyorum .
şimdi federasyonun sayfasından şimdiye kadar yapılan zamana karşıların sonuçlarına baktımda ortalamaları 40 ile 42 arasında değişiyor gibi tabi yol durumunu bilmiyorum...
abi yol durumuna bağlı oluyor burdaki yoldan örnek verdim ben valla bizim bi abi çok iddalı sıfır makina topladı sırf bu yarış için ondan örnek verdim 50 diye derece yapacak diye düşünüyorum ismi yakup.
masterlarda acemi olacağını sanmıyorum çünkü hepsi neyin ne olduğu bilen tecrübeli kişiler valla aylardan beri buna hazırlanıyor ben derece yapacağını düşünüyorum zamana karşıda o gün beni anarsın eğerki kazanırsa bizim abi
50 ortalama biraz fazla iddialı bence. Geçen ayın sonunda Belçika Turu'nun 16,7 kilometrelik zamana karşı etabında 50 ortalama tutturan iki kişi vardı: Tony Martin ve Tom Dumoulin. Üstelik dümdüz parkurda...
50 biraz fazla gibi gözüküyor ama kişiden kişiye değişir bide yol müsait ise o zaman olur diye düşünüyorum valla herşey kişinin kafasında ve bacaklarında bitiyor benim tahminim 45-50 arası. bakalım haftaya çarşamba günü burdan yazarız yine
Etkinlik linki ele geçirildi o halde bizlere de paylaşmak düşer öyle değil mi ? Maksat ulaşabilecek insan sayısını arttırmak en azından bisiklet camiası bu organizasyondan haberdar olmalı
Yakup ile konustum 50 ortalama yapacakmissin diye forum calkalaniyor dedim iki dakika guldu zamana karsi yarisin yarisi ruzgara karsi olacak yol yarisinda da cok guzel egimler var acaip keyifli bir yaris bizi bekliyor.yarin ola hayrola
onun klasik gülüşleri vardır kafaya koydumu rüzgar falan dinlemez abi o adam acayip bi yapısı var zati kazanamaz isem bu işi bırakırım diyordu hayırlısı artık