Scudo Sports

Türkiye bisiklet federasyonu 2014 faaliyet programı açıklandı

Ferhat çok teşekkür ederim şahsım adına.. bilgilendirici bir açıklama olmuş..(devamını da dediğin gibi yarış sonrası bekliyoruz..)yarışta da başarılar dilerim..
umarım emeklerinin karşılığını alırsın..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
Denizli gibi bir parkurda ve mesafede acaba zamana karşıda nasıl bir ortalama sürat çıkar?

yücel abi sanırsam master erkeklerde giriceksin yarışa izmitten baya sağlam ekip geliyor :) eğerki yolun durumu burdaki gibi ise 50 ortalama tutar diye düşünüyorum .

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
@Melih Çolak

evet masterlarda giricem gibi. ama 50 de baya iyimiş be :) keşke triatlona hazırlanmaya biraz daha geç başlasaymışım :p

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
şimdi federasyonun sayfasından şimdiye kadar yapılan zamana karşıların sonuçlarına baktımda ortalamaları 40 ile 42 arasında değişiyor gibi tabi yol durumunu bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
abi yol durumuna bağlı oluyor burdaki yoldan örnek verdim ben :) valla bizim bi abi çok iddalı sıfır makina topladı sırf bu yarış için ondan örnek verdim 50 diye :) derece yapacak diye düşünüyorum ismi yakup.

vayy be ne iddalılar varmış... benim en çok korktuğum şey acemilerin yada çok hırslıların grubda bi kazaya sebep olmaları.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
masterlarda acemi olacağını sanmıyorum çünkü hepsi neyin ne olduğu bilen tecrübeli kişiler :) valla aylardan beri buna hazırlanıyor ben derece yapacağını düşünüyorum zamana karşıda :) o gün beni anarsın eğerki kazanırsa bizim abi :)

denizlide yapılacak olan bisiklet yarışında tüm yarışçılara bol şanslar dilerim .

@Melih Çolak

50 ortalama biraz fazla iddialı bence. Geçen ayın sonunda Belçika Turu'nun 16,7 kilometrelik zamana karşı etabında 50 ortalama tutturan iki kişi vardı: Tony Martin ve Tom Dumoulin. Üstelik dümdüz parkurda...

50 biraz fazla gibi gözüküyor ama kişiden kişiye değişir bide yol müsait ise o zaman olur diye düşünüyorum :) valla herşey kişinin kafasında ve bacaklarında bitiyor benim tahminim 45-50 arası. bakalım haftaya çarşamba günü burdan yazarız yine :)

@Melih Çolak

geçen seneki Alanya kapanış yarışıydı sanırım ne kasaplar vardı :( grubun yarısını yatırdı adam.

@Murat B.

Denizli belki yokuş aşağıdır :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Etkinlik linki ele geçirildi o halde bizlere de paylaşmak düşer öyle değil mi ? Maksat ulaşabilecek insan sayısını arttırmak en azından bisiklet camiası bu organizasyondan haberdar olmalı

Link : (link)

federasyonun sayfasına bakıyorum bu gün koşulan yarış sonuçları yok nerde bulucaz haberde yok hiç

@sonererdem

Hangi yarış sonuçlarını görmek istiyorsunuz ? Eski sonuçlar yerinde duruyor (link)

@ReşitÇağırgan

türkiye şampiyonası yokmu dün ve bugün sonuçlar ne zaman

@sonererdem

Şampiyona salı günü start alacak çarşamba ve perşembe de koşulacak yarışların ardından resmi sitede yayınlanır zaten

• Beğen
Tepkiler: tolgageliz
@ReşitÇağırgan

teşekkür ederim bende koşuldu sandım çok teşekkür ederim

@Melih Çolak

Yakup ile konustum 50 ortalama yapacakmissin diye forum calkalaniyor dedim iki dakika guldu :) zamana karsi yarisin yarisi ruzgara karsi olacak yol yarisinda da cok guzel egimler var acaip keyifli bir yaris bizi bekliyor.yarin ola hayrola :)

@Ferhat Köse

onun klasik gülüşleri vardır :) kafaya koydumu rüzgar falan dinlemez abi o adam acayip bi yapısı var zati kazanamaz isem bu işi bırakırım diyordu :) hayırlısı artık :)

Geri