TatanQa_tr
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.261
- İsim
- Taner
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İki kişinin nabız değerlerine bakarak kondisyonlarını karşılaştıramayız. Bunu etkileyen çok faktör var, nabız o kadar kişisel bir şey ki biri 160 nabızda ölüp biterken diğeri 190 nabızda muhabbet edebilir. GTN kanalı bunu açıklayan güzel bir video yapmış:Yalnız bişey farkettim, diğer bisikletlilerden oldukça yüksek kadans çevirmişim.. Videoyu çeken arkadaşında kalp nabızı çok yüksek geldi, kriz geçircem sandım bi an.. O sırada nabzım 160-165 arasıydı, arkadaş kondisyonsuz sanırım
Bisikletten uzak kaldığın bugünlerde , bu granfondo hatırası fotoğraflar sana teselli olur ve bir an önce sağlığına kavuşarak f1 pistlerine dönersin İnşallah.İlk yüklendiğinde fotoğraflar bu kadar çeşitli değildi , şimdiki linkte kendime ait fotolar bulabildim , çok hoş kendine ait kareleri bulmak.
274856 dosyayı görüntüle274857 dosyayı görüntüle274858 dosyayı görüntüle
Bisikletten uzak kaldığın bugünlerde , bu granfondo hatırası fotoğraflar sana teselli olur ve bir an önce sağlığına kavuşarak f1 pistlerine dönersin İnşallah.
Fotoda gözüken (tek şehir bisikletli) Altaylı arkadaşa selam ederim.Büyük Altayİlk yüklendiğinde fotoğraflar bu kadar çeşitli değildi , şimdiki linkte kendime ait fotolar bulabildim , çok hoş kendine ait kareleri bulmak.
274857 dosyayı görüntüle
Hocam niye geçmiş olsun asıl böyle güzel bir etkinliği bize getirdiği için Turkcell firmasına teşekkür ederiz,dikkatimi asıl çeken yine bir İzmir konusu ve yine sizİzmir 'li dostlarım geçmiş olsun.
İzmirlilere bisiklet yarışı yapacağız diye, yine çile çektirmişler.
Pazar günü işe gidenler geç kalmış,
Haberleri olmadığından araçlarıçekilenler, yolda bisikletli görseler üzerlerine sürecek sinir katsayısına ulaşmış,
Yazıılacak o kadar çok şey var ki,
Böyle organizasyon sınıfta kalır.
Yurduna gidemeyen elinde valiziyle yürüyen öğrenciler, işçiler vesaire Granfondo olmuş...
Anı yaşayanlarla konuştukça üzüldüm.
Seneye hatalarını görüp, düzeltmeleri dileğimle.
İzmir halkı çile falan çekmedi bayım sadece bazı yollar 2 3 saat kapalı kaldı o kadar,pazar günleri özellikle İzmir bomboştur,çünkü yerli halkın büyük çoğunluğu sayfiyede denize girerek vakit geçirir,o yüzden hele pazar öğlene kadar yollar bomboş,işe gidenlerde ise benim gibi avmlerde çalışanlar yani heryer kapalı,o yüzden pazar günü hariç bu organızasyon zaten yapılamaz,bisikletliye bu toplum hoşgörülü değil zaten bu organızasyonların yapılma amacı bu! insanların gözüne beynine sokarak bisikleti bisikletliyi kabul ettirmek,tekrar ediyorum aksaklık olabilir olacaktır da,aksaklık oluyor diye granfondo yapılmasınmı yahu.Her konuya neden dahil olayım,bildiğim bir konuysa ve konuşulanlarda hata varsa uyarıp düzeltmek tabiki lazım,35 buçuk olayındaki gibi mesela...Seko kardeş, bey, ben İzmir'i kötülemiyorum.
Organizasyon, planlama kötü değilmiydi?
İzmir halkına çektirilen çileye değermiydi?
Bak üstteki videoda katılımcı bile çileden çıkmış. Neler demiş?
Bisikletliye zaten bu toplum hoş görülü değil.
İnsanların bir pazar günü var.
Savun Güzel İzmirimizi. Fakat her İzmir konusunda sen dahilsin.
Tüm süper kahramanlar pelerin giyer mi?