Scudo Sports

Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021

sadi imren

Bursa Tur Komitesi | B.T.K
Tepki
5.365
İsim
Sadi İMREN
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba

Turkcell'in sponsorluğunda gerçekleşecek "Turkcell Granfondo serisi" nin ikinci ayağı olan Turkcell Granfondo İzmir 05 Eylül 2021'de düzenlenecek.

Turkcell Granfondo İzmir etkinliği hakkında detaylı bilgi ve yarış detaylarını takip edebilirsiniz.

(link)

Kısa Parkur 64 km , 374 m tırmanış, uzun Yarış 111 km , 935 m tırmanış içeriyor

turkcell-granfondo-izmir_1_5922.jpg

Scudo
Kendimi denemek için katılacağım ilk yarış olacak 64 kilometre parkur için sadece 374 metre tırmanış gözümü korkuttu tempolu geçeceği belli gibi :)

arkadaşlar merhaba;

herkesi İzmir'deki yarışa davet ediyorum.

Rota gayet güzel ( benim evimin önünden geçiyor)

keyifli olacağını düşünüyorum.

Bodrum yarışındaki inanılmaz org.bozukluğundan sonra iyi olacağını düşünüyorum.
referans olarak katılmasam da İstanbul granfondosuu belirtebilirim .(güzel yorumların sayısı çok fazla idi .)

herkese başarılar

Haftada nerdeyse 2 kez 380metre tırmanışla limontepeye çıkıyorum :) O kadar korkutmasın gözünü.. Bende ilk yarış olarak 64km parkura katılacagım, güzelbahçe rotasını biliyorum, uzun eğimler var. Bi anda sertleşen rampalar yok, tatlı rampalar var. Kısa rampa çıkıp düzleşip dinlenip tekrar rampalar çıkıcak karşımıza. Esas limontepeyi tırman, düz yol yok sürekli 380 metre :) Şeytan 111kmlik uzun parkuru seç diyor, fakat ilk yarışmada hevesim kırılması diye 64 ile kendi çapımda boyumun ölçüsünü alayım :koptum:

bende uzun parkura kaydoldum, otel rezervasyonu da yaptım. istanbul'da yaşadığım kararsızlığı burda yaşamamak için hızlıca bitirdim süreçleri, şimdi kaldı hazırlanmak.
40 yaşından sonra çocuk gibi heyecanlıyım. Izmir'de görüşürüz.

Ben de katılacağım nasipse . Son 1 hafta kala bu başlık altında , katılan arkadaşlarla bir toplanma noktası belirleyelim , Cumartesi günü bir yerde buluşup tanışmış oluruz , Pazar günü de kendi kaçış grubumuzu yaratırız :D

Pazar günleri çalışan biriyim,yerime başka birini ayarlayabilirsem katılacağım,çevremde bisiklet süren herkes katılıyor.:snzdglsn:
@seko35.50 sayın hocam işte sırf bu ''çevremde bisiklet süren herkes katılıyor '' tespitinizden sonra ben olsam yeni Lapierre ile katılmazdım. Ne olur ne olmaz :)

@seko35.50 sayın hocam işte sırf bu ''çevremde bisiklet süren herkes katılıyor '' tespitinizden sonra ben olsam yeni Lapierre ile katılmazdım. Ne olur ne olmaz :)
Lapierrenin yeniliği mi kaldı. Eskidi bile. :)

Bisiklet süren dediğimde öyle laylay gezen tipler değil yahu:koptum: Hepsi kendini sagan zanneden idmanlı amatör ruhlar(adam stravayı eve yaklaşınca kapatıyo ortalaması düşmesin diye:booo:).Hocam sakınan göze çöp batar misali artık bakmıyoruz işin o tarafına :komik:

Son düzenleme:
Bisiklet süren dediğimde öyle laylay gezen tipler değil yahu:koptum: Hepsi kendini sagan zanneden idmanlı amatör ruhlar(adam stravayı eve yaklaşınca kapatıyo ortalaması düşmesin diye:booo:).Hocam sakınan göze çöp batar misali artık bakmıyoruz işin o tarafına :komik:

:komik:Aynen artık yenilemek lazım :cool:

Tabi o yuzden en iyisi kendi capinda yarismak :) 35km ortalama bas, bi bakmissin yanindan hizlica gecer gider 40ortalama ile :) yarismanin amaci kendini sinamak, kendime ilk 10a girme hedef belirledim. Bakalim kimler gelcek, ne bisikletciler gelcek :) yarismanin heyecanini, ruhunu hissetmek onemli...

Tunaydin pedaldaslar :) kisa parkurun gecicegi rotadan az bucuk gectim bu sabah. Duzluk alanda ortalamam 32-35km arasi, ruzgar 16km hizla esiyordu kafa ruzgari yedim :) donuste trafik, isiklar ve rampalar artinca ortalamam dusuyor. Yokuslarda performansim dusuk sebebi gobek cevremde 10kilo fazlaligim var, 10kiloyu rampada cikarmak zor :koptum: hedef granfondoya kadar gobekteki 10kilo laneti eritip, ilk 15e girebilmek.. Sabah antremani 29.8km ortalama ile bitti. giremezsem seneye artik :koptum:Screenshot_2021-07-07-10-40-49-55_25e1552737d8627789e06d672c845c57.jpg

Kısmetse ben de katılacağım. Doğrusu ben de Thracian gibi heyecanlıyım.
Turkcellilere bir indirim yapsalar iyiymiş. :D
Selamlar

Hedef gittikçe düşüyor 10 ile başladı hemen 15 oldu ilgiyle takip ediyoruz. @Burak B.

Yokuşta ortalamam düştüğü gorunce, hemen 15e düşürdüm :D 10kilo veremezsem güzelbahçe rampalarında hızım yavaşlar, fit olanlar kaçar gider :D

Selamlar yarın için (11 temmuz) rotayı denemeyi düşünüyorum katılmak isteyen olur mu? Diğer seçenek de çeşme granfondo rotası. İkisinden birisini denemek istiyorum. İki etkinliğe de ilk defa katılacağım bu sene.

Geri