Haftasonu yaptığımız kampran kareler,,,,BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN,,,,
Bu arada havalar ısınıyor haftasonları yoğunluklu kamp sezonu açılmıştır imrenmeyin bisiklete binin, pisikolokdan daha etkili bir tedavi yöntemidir,şiddetle tavsiye ediyorum
şunuda belirteyim yemekler akının elinden adam bildiğin aşçı teşekürler AKIN KARDEŞİM
Grubun adına yakışan bir etkinlik olmuş tam manasıyla hakkını vermişsiniz tebrik ediyorum tüm katılımcı bisiklet dostlarını.
Yalova tabelasını görünce sanki biraz tırstım uzaklık konusunda kondisyonum zayıf ama ufaktan toplamaya başladım kendimi.
@telmas52 bizim en fazla katettiğimiz 60 km dir gurup halinde gidildiği için kondüsyon la işimiz yok zaten hepimizin yükü var aheste aheste gidiyoruz rampada inip yürüdüğümüzde oluyo yarış yapmıyoruz sonuçta havalar ısınıyor bu kamp olayları yazın daha çok olucak şimdilik sudüşen, iznik,ağva,kamp planları arasında biraz cesaret pas pedala gerisi gelir zaten
@Seyyah özkan özkan ben de davetli miyim başkan. 60 km git git bitmez ama neyse @telmas52 hocam merak etme, katlanırlar var, MTB ler var, yol/yarış bisiketleri var. Harbi laylaylomuz yani. Belirtilen mesafeler koca bir gün boyunca yapılıyor. Öyle şu kadar hızla gittik, şu kadar erken vardık diye bir olay yok. Bir kaç tura gelirseniz kendiniz de göreceksiniz zaten.
@telmas52
Hayırlı olsun bisikletiniz. Tekerine taş değmesin.
Teşekkürler hepimizin inşallah. Haftaiçi öğleden sonra etkinlikler yaparsanız bilgimiz olsun tel nomu yazdım bi arkadaşa ama sanırım whatsapp grup yöneticisi değildi.
@Bozkırlı kardeşim şimdi gördüm msajlarınızı herzaman girmiyorum herzaman katılabilirsiniz bekleriz gelene kapımız açık dediğim gibi fazla kondüsyonla işimiz yok saygılar @telmas52 numaranızı atarsanız sizide ekleriz veya iletişime geçebiliriz
bende anadolu yakasi kucukyali da oturuyorum uzun zaman dir forumu takip ediyor dum yeni denk geldo toplanma oldukça katilmaua calisacagim evlenme telasimm olduğundan artik anca firsat buldukça bineniliyorim
@uqurcinar ve @telmas52
Arkadaşlar numaralarınızı silin isterseniz eklendikten sonra. Problem yaşamayın. Sanal ortamda tel numarası oldu mu,, reklam şirketleri bunları toplayıp telefondan usandırıyorlar.