Scudo Sports

Tur için şort tavsiyesi

Uğur Kırelli

Daimi Üye
Tepki
113
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar. 12 gün sonra tura çıkacağım ve uzun bir tur olacak. Foruma da detaylarını yazdım isteyen okuyabilir. Eve Dönüş
Benim sorum şu. Bu tur uzun turlar için ya da şehir içi uzun kullanımlar için aşağıdakine benzer önerebileceğiniz bir şort var mı? Benim giydiğim günlük şortlar uzun süreli sürüşlerde totoyu yakıyor ve teri gösteriyor. E malum hoş bir görüntüde çıkmıyor ortaya.
http://www.decathlon.com.tr/media/829/8299222/big_f0fdfe21b4c5457d867602d8c0cb9353.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Günet
Scudo
takipteyim bende arıyorum kaç gündür

Ben de Decathlon'dan bu şortu almayı düşünüyordum. Sizin giydiğiniz, uzun sürüşlerde yakan ve ter gösteren şort bu değil değil mi?

Bende yeni aldim bu sortu ama daha deneme sansim olmadi umarim iyidir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hayır benim ki günlük bir şort. Bu gösterdiğim güzel bir şort ancak şuan benim için biraz pahalı. Ben daha uygun birşeyler bakıyorum.

Bilgi olması için şu an kullandığımı da belirteyim. Biraz kısa kalıyor ama idare ediyorum işte. Bu şort ile en uzun turum Avrasya geçişinde 36 KM oldu. Yanma ya da ter gösterme yaşamadım.

(link)

Güzel ancak dediğiniz gibi biraz kısa gibi.Teşekkür ederim yinede.

Yaz günlerinde derdimize deva olacak bir konu. tayt iyi hoş da üstüne birşey giymesen köy yerlerinde garip karşılanacaksın ya da bazı insanlar tayttan pek hoşlanmıyor, giysen taytın bir anlamı olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Günet
aliexpressde deli gibi downhill sortlari var bi bak derim hem ucuz hemde kullanisli oldugun duydum bir arkadasimdan

@Ahmet Keçeci

Aynen öyle.Anlaşılan çoğu kişi günlük şort giyiyor yazları.Gerçi çok uzun turlar yapmadıkça mantıklı olanda o.Araştıracağız bakalım.

@Candeniz ÖZCAN

Yurtdışından almak en iyisi tabi ki ancak 11 gün sonra çıkacağım tura. Yetişmesi imkansız.

Ben mtb sürerken şort içine giymek için decathlon'dan bu ürünü almıştım: (link)

Bu yıl biraz değişmiş sanırım ama hemen hemen aynısı. Ben de 70'e almıştım. Bunu giydiğinizde açıkçası giydiğiniz şortun pek bir önemi olmuyor. Böyle kaliteli, jel dolgulu pedi olan iç tayt almanızı tavsiye ederim.

@Oğuzhan YAVUZ

Taytlar hakkında zerre bilgim yok affınıza sığınarak soruyorum; bu pedli taytların içine iç çamaşırı giymek gerekiyor mu ?

ben aliexpressten 2 kere alisveris yaptim ikiside yaklasik 1 hafta icinde elimde oldu biraz şans bence denemeye deger eger ev arkadasin falan evdeyse kargoya onunda adini ver sana kargolasin :) biraz ugrasmali olur belki ama olur...ayrica pedli taytin icine yaz gunlerinde camasir giyme sicak ve terle dikis yerleri baski yapacagindan rahatsizlik(pişik) olabilme ihtimalin yuksek

@Uğur Kırelli

Tam tersine giymemeniz gerekiyor. Ancak ped yuzunden disaridan herhangi birsey belli olmuyor.

Mahalle baskisi, ay ne derler, ay bakarlar dalga gecerler mantigiyla uzun sure bisiklet tepesinde olacagi halde pedli tayt giymeyenleri anlamiyorum, anlayamayacagim da maalesef.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Biraz pahalı ama bende bundan var
(link)
Gerçekten nefes alıyor, nemi dışarı atıyor, esnek ve su geçirmiyor.

Daha sıcaklar için decathlon'dan alternatiflere bakıyorum.

Biraz pahalı ama bende bundan var
http://www.n11.com/jack-wolfskin-activate-erkek-sort-P15431519
Gerçekten nefes alıyor, nemi dışarı atıyor, esnek ve su geçirmiyor.

Daha sıcaklar için decathlon'dan alternatiflere bakıyorum.

İnternetten almak yerine bugün çarşıya bir bakıp şansımı deneyeceğim belki spor mağazalarında aradığımı bulabilirim. Birde şu pedli tayta bakayım bulursam almaya çalışacağım. İlginiz için çok teşekkürler arkadaşlar.

İlk mesajda belirttiğiniz şorttan bende mevcut. Geçen sene almıştım, bu şort içinde pedli tayt ile birlikte satılıyordu. Pedli taytı beş para etmez bir şey çıktı, ama şort gayet iyi. Zaten bu sporda konforunuz ve performansınız için şorttan ziyade içinize giydiğiniz pedli tayta önem vermeniz lazım.

Geri