M Melihkbc9 Üye Kayıt 14 Haziran 2016 Mesaj 2 Tepki 0 Yaş 25 Şehir Tekirdağ İsim Melih Bisiklet Lapierre 14 Haziran 2016 #1 Sti aktarıcı frenler falan uyuşur mu
trabzonlu ozan Daimi Üye Kayıt 21 Ağustos 2015 Mesaj 366 Tepki 397 Yaş 35 Şehir trabzon Bisiklet Carraro 14 Haziran 2016 #2 uyumlu alırsan uyuşur
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.982 Tepki 20.716 Yaş 52 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 14 Haziran 2016 #3 Daika 1 Gol 1 Üye olur olmaz bu konuyumu actiniz? Tam 10 saniyede ben bu basliklari buldum, 5 dakiak aratirma yapsam kimbilir neler bulurum daha. Trek FX7.5'i Dropbara Çevirme Şehir bisikletine dropbar takmak Bisikleti dönüştürmek - Mtb dropbar uygulama çalışması Sakin kimse yeni üyeleri böyle sogutmayalim yapmayin etmeyin böyle yazmayin demesin. Yeni üyleri forumdan sogutan falan yok, yalniz biraz aratirma yapsinar, hazira konmak olmuyor herzaman. Tepkiler: nurettincerek, Selçuk Karaca ve Neil deGrasse Tyson
Daika 1 Gol 1 Üye olur olmaz bu konuyumu actiniz? Tam 10 saniyede ben bu basliklari buldum, 5 dakiak aratirma yapsam kimbilir neler bulurum daha. Trek FX7.5'i Dropbara Çevirme Şehir bisikletine dropbar takmak Bisikleti dönüştürmek - Mtb dropbar uygulama çalışması Sakin kimse yeni üyeleri böyle sogutmayalim yapmayin etmeyin böyle yazmayin demesin. Yeni üyleri forumdan sogutan falan yok, yalniz biraz aratirma yapsinar, hazira konmak olmuyor herzaman.