Scudo Sports

Tunceli

merhaba bende tunceliliyim şuan antalyadayım ama okulum için oraya geleceğim kısmetse ovacık yoluna birlikte çıkarız:D

Scudo
konu açılalı baya olmuş ama bi merhaba diim dedim,tuncelideyim geçen yıl geldim arkadaşlar,tur vs. Yapanlar var die duydum ama karşılaşmak nasip olmadı,sizin bilginiz varmı tur tapan vs

Arkadaşlar merhaba bende tuncelideyim,konu açılalı baya olmuş ama acaba son durum nedir yapılan etkinlik tur.

Merhaba konuyu yazalı baya olmuş ama yinede şansımı deniim dedim,tuncelideyim B'nde geçen yıl geldim,henüz bi grup bulamadım,sizde son durum nedir acaba gelip tur yaptınızmı katılım nasılsı

üniversitede çalışıyorum arkadaşlar toplanıp gözelere tur düzenleyebiliriz bu yaz .

Merhaba Dersimli arkadaşlar.2 gün önce merida crossway 300 alarak aranıza katıldım.Tur veya benzeri konularda haberleşelim.ismim özgür.Namık kemal endüstri meslek lisesinde öğretmenim.Ayrıca izmirden arkadaşlar varsa yazları izmirdeyim,tanışalım.

bayağıdır kimse yazmamış. Antalya dayım yazları kısa bir süreliğine geliyorum Tunceli' ye. bu yaz bisikletleride getirmeyi düşünüyorum. biraz turlamam lazım oralarda

bayağıdır kimse yazmamış. Antalya dayım yazları kısa bir süreliğine geliyorum Tunceli' ye. bu yaz bisikletleride getirmeyi düşünüyorum. biraz turlamam lazım oralarda

Bende Dersimdeyim de buraya yazan Özgür ve Bülent hocayı tanıyorum bakalım artık onlar kadar olmasa da bende ara ara bisiklet ile turlarız.

Hayalimdeki tur Munzur Vadisi'ni gözelere kadar geçmek. Her metresinde nefes alarak dağ, taş, su, çıkış, iniş ve canlı cansız ne varsa sesli sessiz sohbet ederek. Oraları bir daha görememe hüznü ve o anların heyecanı ile.

7-8 yıldır her yaz Tunceli'ye giderdim bu sene maalesef gidemeyeciğim. Merkezden gözelere o eşşiz doğa eşliğimde bisiklet ile turlamak benim de hayalim.
90fa31a5a6a9337177df9f16dd1c1428.jpg
35b93cecd784968bb9b1490c446c1fad.jpg
397c853f43feb76ce831765b000a8ed0.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri