Scudo Sports

Tunceli sınırları....Pülümür...

Tebrikler Serkan yine ağlatmışsın asfaltı
Ne diyeyim güzel gezi, güzel anlatım. Sayende oraları görmeden tanımış oluyoruz. Köpek konusuna üzüldüm, bizim Muğla-Akbük-Akyaka turunda da denk geldi ama bizimkiler biraz uyuşuktu galiba fazla üstümüze gelmediler... Umarım tekrarlamaz...
Bu arada şu yediğin alabalığın resmini de görseydik iyiydi valla...
Kron'unla sana nice mutlu pedallamalar...

Scudo
@Lütfü Çolak

Teşekkür ederim Lütfü Abi. Zaman ayırıp okuduğunuz için. Evet hep diyorum ya benim gibi bi başka deli daha yok benimle pedallasın.:D:D Onun için mecburi yalnızlık.. :D

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@sonmez

Çok teşekkür ederim Sönmez Abi. XC3000 bu işte. Harika bir bisiklet. Herşey için EFOR BİSİKLET'e teşekkür ederim.

Ufak bi sorunum var abicim. Arka attırıcı bazen kendi kendine bi düşüp bi çıkıyo. Neden olabilir. Ayarındamı problem vardır.

Sevgiler...

@tırt kaptan

Fırat Abi çok çok teşekkür ederim.
Alabalığın resmini koymadım abi. Böylesi daha iyi. Ama canlısının fotoğrafını en kısa zamanda koyarım. Zaman ayırıp okuduğun içinde teşekkür ederim..

Sevgiler...

@rahmankarataş

Rahman Abicim hoşgeldin. Senide buralarda görmek çok güzel.. Devamı ben yaşadığım sürece gelecek..:D:D:D

Sevgiler...

@Mantis

Teşekkürler Abicim. Evet benim gibisini arasan bulamazsın.:D:D Yokki başka benim gibi Deli..:D:D Değer verdiğiniz için ise ayrıca teşekkürler..

Sevgiler...

• Beğen
Serkan'cım yazını yeni okuyabildim. Tek kelime ile harikasın... Resimler muhteşem... Eee kardeşim o kadar yol yapıyorsun bari bu taraflara gel :D

@sonmez

Çok teşekkür ederim Sönmez Abi. En kısa zamanda götüreyim bi bisikletçiye...

Sevgiler...

@c.turhan

Cahit Abicim çok çok teşekkür ederim. Ne yapalım yalnız kalınca mecburen böyle yapmak zorunda kalıyoruz.

Sevgiler...

@zzyzx

Ulaş'ım çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim.. Yol sorun değil. Ama vakit sorun. 15 gün izin bulsam hemen çıkıp İstanbul'a gelecem zaten. İnşallah birgün oradayım. 5 çayına konuk olurum..

Sevgiler...

serkan cıgım mukemmel bir gezi hav hav lar haric :)bende oldum oalsı hoslasmam o yaratıklarla guvenemıyor ınsan :)gezin cok guzel resımler harkulade anlatımın ıse resımlerın icine cekıyor bakıp okuyanları.sagolasın ve saglıklı mutlu pedallarının devamını seyretmeyı yasamayı beklıyoruz.

Serkan, harika bir gezi olmuş, tabii köpek olayını saymazsak... Tebrikler... Benim köpek saldırdığı zaman yaptığım, ani fren yaparak onu şaşırtmak. Ama, bu benim yaptığım... Şimdiye kadar işe yaradı... İstersen sen bildiğin gibi yap, bakarsın işe yaramaz...

Aslında Serkan bir çok bisiklet konusunun yanında yerli turizme de katkida bulunuyor bence. Doguanadolunun güzelliklerini bizlere gösteriyor. Bir çok kişinin farklı gözle baktığı yurdumun güzel ve kimsesiz yanliz kalmis yerlerini bizlere görme fırsatı tanıyor.

Bir çok kişinin ve bir çok imkanı olduğu halde bisiklete binmedigi zamanlarda Serkan güzel bir rüyaya dalar gibi Güzel Yurdumuzun damarlarını oluşturan nehirleri ve çayları arasında turlar yapıyor... Erzincan başta olmak üzere bir çok yeni yerler görmemize sebep oluyor...

Serkan'in her yazdigi mesaj bence birer bilgi ve kültür yazisidir... Her mesajının altına yzmak istemisimdir bu içimdekileri ama sanırım bugüne nasipmiş..

Eskiden beri Doğu denince akla hep teror gelirdi.. Halen de oyle. Bu yuzden ne gelisiyor ne de ilerliyor. Buyük çapta olmasa da eminimki Serkan'ın turuzme yaptigi katki daha sorumlu kişilerin yaptığı katkıdan daha büyüktür..

Serkan Taşdelen'e bunları bizlere ve binlerce kişiye gösterdigi için sonsuz teşekkürlerimi sunarım

Sevgili Ulaş kardeşim.
Çok teşekkür ederim. Yazdıklarına tam anlamıyla katılıyorum. Benim ilk amacım Bisiklet Sporu, bundan sonra gelen amaçlarım ise çooook.
Muğla'da 21 yıl yaşadım. Ve ben Erzincan'lıyım diye söyleyince herkes bi başka bakıyordu. Nedeninin hala anlamış değilim. Sanki ben bölücüyüm,sanki Pkk'yım. Ben sadece Erzincan'da doğmuş ama Erzincan'da büyümemiş memleketini seven insanım.
Şu anki amaçlarımın içerisinde Erzincan'ı Türkiye'ye tanıtarak nasıl bir yer olduğunu göstermek. Burası bir dağbaşı değil ve hiçbirimiz dağdan gelmedik. Bunu vurgulayarak söylüyorum. Türkiye'deki 81 ilden 65-70'ini gezdim. Ve Batı'da bile Erzincan'dan geride kalmış iller gördüm. Tekrar söylüyorum burası bir dağbaşı değil. Görenler bilir. Görmeyenler ise Google'den veya benim gezilerimden Erzincan'a baksın..:D

Evet arkadaşlar amacımda bunlarda var. Onun için Erzincan'ın her noktasına gitmeye çalışıyorum. Her yerini sizlere göstermeye alışıyorum. Tanıdığınız bir tane ve ya birkaç tane insan yüzünden sakın o memleketi kirletmeyin. Yok Urfalılar şöyle, yok Erzincan'lılar böyle. Yok böyle bişey. İnsanlar kendileri için hesap verirler. Kendi kişiliklerini gösterirler.

Önce Spor, sonrasında; Bisiklet,Doğa,Fotoğraf,Kültür,Tarih ve yeni yüzler....

Sevgiler...

Vaay Serkan tek başına düzenli olarak gezilere çıkıyorsun hiç korkmadan çekinmeden. Ne güzel. Ben öyle uzun yola çıkmadan önce yanıma en az bir erkek en çok 10 erkek alıyorum. Eskortsuz çıkmam yola kardeşim. İti var kopuğu var kamyonu var kamyoncusu var. Tebrik ederim, güzel bir gezi olmuş...

memleketimizin nadide köşelerinden birinde bu güzel seyri düzenlemek ve bize bu resimlere ortak etmen inanılmaz güzel.bu güzellikleri göremeyen o kadar çok insan var ki seni kutluyorum.sevgiyle...

@ASKAyerYOK

Çok teşekkür ederim Oğuz. Allah razı olsun. Birgün birlikte pedallamak umuduyla..

Sevgiler...

@KevSerSeri

Sevgili Kevser ne yapalım bize durmak yakışmaz. Devamlı yollardayım. Sen eskortlarını aman ha yanından eksik etme. Tek başına zor olur. Ben bile bazen zorlanıyorum yalnızken. Muhabbet edecek kimsem yok. Müzik dinliyorum çoğu zaman. Bazende dağlarla ve yollarla konuşuyorum delirmişcesine. :D
Ayrıca gezimi, zaman ayırıp okuduğun içinde teşekkür ederim..

Sevgiler...

@hdeveci

Çok teşekkür ederim Harun Abicim. Bende sizin gibiyim. Çocukluğumdan beri çok korkarım köpeklerden. Hiç sevmem. Ne yapacakları hiç belli olmaz.
Gezilerimin inşallah devamı gelecek. Bu aralar kısa turlar yapıcam. Sağ ayağımın diz kısmında ağrı var. Sanırım köpek saldırısında fazla yüklendim ondan oldu. İnşallah kısa zamanda geçer. İlerde beni bekleyen yeni yerler ve güzel doğalar var..

Sevgiler...

• Beğen
Geri