Scudo Sports

Tunceli sınırları....Pülümür...

@Süleyman Şatır

Çok teşekkür ederim Süleyman Abicim. Abicim arkamdan hırlayarak gelen köpeği gördükten sonra beynimin durduğunu hissediyorum. Pedala abanmaktan başka hiç bir şey gelmedi aklıma.
Yolda arkaya baktığım için sürekli sekiz çizmeye başlamışım. Bu köpeğin biraz geride kalmasına neden oluyor. Bunu farkedebildim. Yaklaştığı anda geldiği yöne doğru kırdım direksiyonu ve geriledi. Ama pes etmedi lanet köpek...:boese157: :boese157:

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
Bisikletimden ayrı kaldığım şu günlerde bana aşık olduğum yolları, özlediğim bisikletimi hatırlattığınız ve turunuzu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@erkuty

Zaman ayrıp okuduğunuz için ben sizlere teşekkür ederim. Azıcık olsun hissettirebildiysem çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.

Sevgiler...

• Beğen
vay Serkan kardeşim yine dağları taşları aşmışsın tek başına helal bende ancak bakıyorum. yada en iyisi yarına bırakiym.

Sevgili Serkan, Yeni BİSİKLET in hayırlı olsun,kazasız,sağlıklı bol pedallar basmak senin olsun.Gezin güzel olmuş bunları antreman olarak düşün.Köpektende korkma biraz hecanlandırır okadar. Benim ısırılmam çok az görülen bir olay. Üzerindede fazla durmuyorum üç iğneylede olay bitti. Uzun yolda bunlardan hiç çekinmiyorum, Sizdeyken bunladan nasıl korunuruz anlatmadımmı? bilmiyorum. Biz yola çıkarken çocukların plastik oyuncak toplu tabanca taşırız daire şeklinde kapsül patlıyacıları vardır, yakın yerde bulundurup,yavaşlayıp iki kere patlattınmı sesten dolayı hemen kaçıyorlar.Bunları çok yaşadık.. Batıdan Doğuya Orta Anadolu gezi yazılarıma takdirlerine teşekkür eder. Sana ve ailene sevgilerimi sunarım.

Serkancığım biraz evvel sana uzun mesaj yazdım,kayboldu.Acemilikten.şimdi kısa. Bisikletin hayırlı olsun.Sağlıklı ve kazasız bol pedallı günler.Sana ve ailene sağlık ve sevgiler.

@otec

Eeee kardeş ne yapalım. Bi pazar günümüz var. Ondada geziyoruz. Zamanım olsa daha ne dağları taşları aşarım ben.

Avatar içinde teşekkür ederim. Güzel görünüyordu bende yaptım.:D:D:D

Sevgiler...

Merhaba serkan

tekbaşına yapmış olduğun bu yolculuktaki; zorluklara ve tekliğin verdiği sıkıntıya ve köpeğe :) rağmen çok başarılı bir yolculuk yapmışsın tebrikler

Bir önerim olacak; eğer bulabilirsen yalnız çıktığın zamanlarda köpek kaçıran aleti senin için can simiti gibi olacak:
çok faydasını gördüm:

sana bol pedallı günler diliyorum:

Merhaba Serkan Arkadaş,
gerçekten gezin güzel olmuş, resimlerinde dinginlik, sukunet ve huzur var. o çermik dediğin yerde pek romantik bir yermiş, merdivenleri tüllerle süslenmiş olması insanların ruhlarının dingin ve stersten uzak oldugunun bir göstergesi. Benim hayalimde, her hangi bir şekilde doğuyu gezmek var. Oralara, küçük bir kesitte de olsa pencereden baktırdın. sağ ol! O adına Türküler yakılan, bazen filmlerde kötü sahnelerde görünen Fırat'ı ne güzel resimlemişşin. sen dibinden üstünden geçtin öyle mi? Köpek şansızlığına üzülmekle beraber "Nasıl kaçıyorum bir görseniz" derken çaban gözümün önüne geldi. Bak sana köpekler gaz vermiş, o kadarda kötümser olmamalı. Şaka tabi. İyi mücadele vermissin. sonu kötü olsaydı böyle gülmezdim elbette. Belki biraz tuhaf ama ben de köpekleri hem seviyorum hem de korkuyorum. yani iki duygu bir arada.
Ciddi ciddi elime atlas alıp bakıyorum, güzergahın böyle haritayla gösterilmeside cok iyi. Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımın için tekrar teşekkürler.

PS: Bisikletinde hayırlı olsun, onunla bol şanslı ve mutlu anlar senin olsun.

Merhabalar.
Öncelikle yeni biskletiniz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol pedallı günler ve geziler diliyorum.

Erzincanı bize tanıttığınız ve oralara sahip çıktığınız için çok teşekkürler. Yeni gezi ve yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Köpek konusunda bir ilavede ben yapayım su mataranızda yeteri miktarda su varsa ve köpek yanınıza çok yaklaştıysa üzerine su atarak köpeği korkutabilirsiniz.
Güvenli ve emniyetli sürüşler.

Tebrik ederim arkadaşım. yıllar önce bırakıp gittiğim topraklarda pedal çevirmissin. Keşke sana eşlik edebilseydim. Eyvallah hocam. ayağına sağlık.

Muhteşemsin Serkan kardeşim.. Muhteşem bir gezi ve mükemmel fotoğraflar.. Diyecek söz bulamıyorum.. Dönüp dönüp tekrar bakıyorum paylaşımına.. Tek kelimeyle harikasın.. Paylaşım için teşekkürler..Allah bacaklarına kuvvet versin..
Sağlıcakla kal...

• Beğen
Bu güzel gezi ve paylaşımın için teşekkürler yeni gezi ve fotoğraflarını bekliyoruz bol şanslar

Gezin elbette güzel olmuş ama adrenalin konusunda kangala borçlusun sanırım biraz güldüm diyebilirim,çok teşekkürler.

• Beğen
Ben GezdİĞİn Yerlere HİÇ Gİtmedİm.bundan Dolayi İlgİyle İzledİm FotoĞraflari.elİne SaĞlik.

Geri