Tutmosis89
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.733
- İsim
- Mehmet D.
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tutmosis89
Dostum öncelikle şunu söyleyeyim savunmasını yapmıyorum ama son derece spor düşkünü biri olur kendisi,hemen hemen her sabah yaz kış demeden koşuya çıkar,bisiklet olayının şov olmadığını biliyorum,Seferihisar belediye başkanı iken bile beraber sürmüşlüğümüz var,ayrıca yaz sıcağı hariç bahar mevsimlerinde ekseriyette bisiklet biner,terleme muhabbetine de e bike biniyor sanırım,makam aracının arkasında her daim bisiklet taşıyıcısı olmasının sebebi de gittiği yerlerde binebilsin diye,ama şu bir gerçek diğer arkadaşların bahsettiği bozuk yollar ve yetersiz bisiklet yolları ile ilgili tüm söylemlere de katılıyorum.
Tam olarak sov olarak gelen nedir size? Bisiklete binmesindeki amac spor ya da ulasim degilse nedir, niye yapiyor boyle bir seyi?236962 dosyayı görüntüleBen bu arkadaşı inandırıcı bulmuyorum. Şov gibi geliyor bana.
Peki bir de şu açıdan bakalım olay,belediye başkanı işe bisikletle gidiyor ama işe güvenle gidebileceği bir yol yok? peki bu yolu kim yapacak belediye başkanı?
Başka sorum yok
sudan geçerken düştüğüm yerle ilgili izmir hime başvurdum ama olay çözülmedi sulamaya devam ediliyor, artık cevap da yok
Tam olarak sov olarak gelen nedir size? Bisiklete binmesindeki amac spor ya da ulasim degilse nedir, niye yapiyor boyle bir seyi?
Konyada İstanbul ve ankaradan, izmirden daha fazla işe bisikletle giden bürokrat var. Bu kadar olay olduğunu düşünmüyorum. Şehirlerde bürokratlara değil de halkın kullanım oranına ve yapılan bisiklet yollarına bakmak lazım.
Sabaha karsı sulama yapılır. BURSA da aynı şekil hocam. Saat 8 de ne sulaması bu kardeşim. Varılan çim ve çiçekleri solduruyorsun. Sulama dediğin gün doğmadan yapılır.Peki bir de şu açıdan bakalım olay,belediye başkanı işe bisikletle gidiyor ama işe güvenle gidebileceği bir yol yok? peki bu yolu kim yapacak belediye başkanı?
Başka sorum yok
sudan geçerken düştüğüm yerle ilgili izmir hime başvurdum ama olay çözülmedi sulamaya devam ediliyor, artık cevap da yok
Çim denen şeyi kim icat ettiyse.Sabaha karsı sulama yapılır. BURSA da aynı şekil hocam. Saat 8 de ne sulaması bu kardeşim. Varılan çim ve çiçekleri solduruyorsun. Sulama dediğin gün doğmadan yapılır.