Scudo Sports

Tunç Soyer'in işe bisikletle gitmesi

Scudo
Tutmosis89
Dostum öncelikle şunu söyleyeyim savunmasını yapmıyorum ama son derece spor düşkünü biri olur kendisi,hemen hemen her sabah yaz kış demeden koşuya çıkar,bisiklet olayının şov olmadığını biliyorum,Seferihisar belediye başkanı iken bile beraber sürmüşlüğümüz var,ayrıca yaz sıcağı hariç bahar mevsimlerinde ekseriyette bisiklet biner,terleme muhabbetine de e bike biniyor sanırım,makam aracının arkasında her daim bisiklet taşıyıcısı olmasının sebebi de gittiği yerlerde binebilsin diye,ama şu bir gerçek diğer arkadaşların bahsettiği bozuk yollar ve yetersiz bisiklet yolları ile ilgili tüm söylemlere de katılıyorum.

Koşu yaptıgı dogrudur :) İşim gereği bazen bayraklıya gidiyorum bisikletle. Pasaportta koşu yaptığı kaç kez denk geldiğimi sayamıyorum . Gayette bisikletime fena bakış attıgıda gördüm :D

236962 dosyayı görüntüleBen bu arkadaşı inandırıcı bulmuyorum. Şov gibi geliyor bana.
Tam olarak sov olarak gelen nedir size? Bisiklete binmesindeki amac spor ya da ulasim degilse nedir, niye yapiyor boyle bir seyi?
Peki bir de şu açıdan bakalım olay,belediye başkanı işe bisikletle gidiyor ama işe güvenle gidebileceği bir yol yok? peki bu yolu kim yapacak belediye başkanı?
Başka sorum yok
sudan geçerken düştüğüm yerle ilgili izmir hime başvurdum ama olay çözülmedi sulamaya devam ediliyor, artık cevap da yok

Merhaba,

Bisikletle ulasim konusunda bence en onemli mesele guvenlik, onu bastan soyleyeyim.

Guvenli yol derken beklentiniz nedir tam olarak?
Sehir merkezine bisikletle gittigimde kullandigim yollarin pek cogu araclar ile paylasimli fakat guvenlik konusunda endise hissetmiyorum. Yasadigim yerin belediyesinin de sehir merkezi gibi imari degistirilemeyecek yerlere guvenli bisiklet yolu yapmak gibi bir derdi de yok cunku araclar yollari bisikletler ile paylasmasi gerektiginin farkinda. Bu konudaki kurallar cok kati olarak uygulaniyor.

Turkiye'de de gecerli olan bu kurallarin uygulanmasini kim saglayacak?
Bir sorum daha var, sizce kurallarin uygulanmasi mi yoksa yurtdun dort bir yaninin bisiklet yollari ile orulmesi mi daha makul cozum?

Tam olarak sov olarak gelen nedir size? Bisiklete binmesindeki amac spor ya da ulasim degilse nedir, niye yapiyor boyle bir seyi?

Ön kaldırırken falan gördü herhalde arkadaş :) Ben de tam anlamadım.

Ülkenin birinde, bir başkan varmış. Ülkeyi yöneten. Ama ülkenin medyası ile arası hiç iyi değilmiş. Ha bire eleştiri, ha bire eleştiri. Başkan da üzülüyormuş. Ya, hiç iyi yaptığım bir şey yok. Sonunda danışmanları, bir öneri getirmiş. Sayın başkan, ülkenin en büyük gölünü yürüyerek karşıdan karşıya geçin. Başkan aylarca uğraşmış, sonunda gölün üzerinde yürümeyi başarmış. Medyayı göle çağırmış, gölün üzerinde yürüyerek, karşıya geçmiş. Karşı kıyıya adımını attığında, ‘Şimdi bakalım ne yazacaksınız’ demiş. Ertesi güne muhalif medyanın manşeti aynıymış.. “Eyvah, başkanımız yüzme bilmiyor…”

Bence başkanın ehliyeti yok yada araba kullanmayı bilmiyor olabilir. 😄🤣😂😁😁😁

Not: Şahıs , parti , kurum ... ayırmaksızın yönetici tayfasının ensesinden tokatin eksik edilmemesi , sürekli sorgulanmasi gerektiğini düşünüyorum. Nedense en gereksiz kurumlardan olan futbol kulüplerinde ise bu baski ve elestri her an hissettirilir. Belki de futbol kulübü eleştirmenin en risksiz olduğu alan olmasi sebebiyledir.

Konyada İstanbul ve ankaradan, izmirden daha fazla işe bisikletle giden bürokrat var. Bu kadar olay olduğunu düşünmüyorum. Şehirlerde bürokratlara değil de halkın kullanım oranına ve yapılan bisiklet yollarına bakmak lazım.

Konyada İstanbul ve ankaradan, izmirden daha fazla işe bisikletle giden bürokrat var. Bu kadar olay olduğunu düşünmüyorum. Şehirlerde bürokratlara değil de halkın kullanım oranına ve yapılan bisiklet yollarına bakmak lazım.

Soylediklerinizde haklisiniz ama belediye baskaninin durumu biraz da asci gibi geliyor. Kendi yemediginden baskasina yedirmemek gibi. Bir belediye baskani cikip bana "ise bisikletle git" derse dogal olarak ben de acaba kendisi gidiyor mu diye sorgularim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Peki bir de şu açıdan bakalım olay,belediye başkanı işe bisikletle gidiyor ama işe güvenle gidebileceği bir yol yok? peki bu yolu kim yapacak belediye başkanı?
Başka sorum yok
sudan geçerken düştüğüm yerle ilgili izmir hime başvurdum ama olay çözülmedi sulamaya devam ediliyor, artık cevap da yok
Sabaha karsı sulama yapılır. BURSA da aynı şekil hocam. Saat 8 de ne sulaması bu kardeşim. Varılan çim ve çiçekleri solduruyorsun. Sulama dediğin gün doğmadan yapılır.

Bir de anlayamıyorum sadece çimi sulamak mümkün değildi? neden yol da sulanıyor ve su israf ediliyor?

• Beğen
Tepkiler: rodya
Geri