Scudo Sports

Tunç Soyer'in işe bisikletle gitmesi

19 mayısta bir bisiklet sever olarak yine gurur duyduk kendisiyle:harika: kendi birebir gözlemim ve tesbitimdir ki,ayrıca bisiklet yollarına verdiği önem gözardı edilemez:harika: kendisiyle tanışma fırsatımda oldu cumhuriyete sımsıkı bağlı toprağını seven yenilikçi bir kişi kendisi,babasının mesleği yüzünden kendisine çamur atanlar oldu ama o doğru bildiği yönde işine bakıyor.ben şahsen memnunum çalışmalarından,bisiklet süren adamdan zarar gelmez.55570AB1-024C-4F2B-9E39-0FDAF4F39391.jpeg9B9D17B4-293B-4E1C-A013-B945456B7A67.jpeg

Scudo
@seko35.50 Bayraklı köprüsünü çıkmadan bıraktı. Hem oradaki hem de piknik alanı ile halkapınar arasındaki metal köprülerin zeminini farkettiyse iyi. Genelde yöneticiler diğer insanların çalıştığı , yaşadığı mekanların sıkıntılarını dolaylı yoldan ogrenirler hatta hic öğrenmezler bile. Bakalım neler yapacak? Ama öncelikle imar inşaat izinlerine bakan daireyi kapatsin 5 sene. Sonra da ulaşım sorununa yaya , bisikletli ,araç hepsine bütüncül yaklaşması lazım. Ana arterlerdeki tıkanmayı , ara sokaklardaki esnaf isgalini - hatta altinyol ,soğukkuyu ,çiğli , menemen üzerindeki lastikçi, aksesuarcı,... - bitirmesi lazım. Şehiriçi hız kesinlikle 50 km olsun ama duraklama, durma hele tıkanma olmasın.
Gaziemir 'deki geniş caddeyi bolen yan yollar, Alsancak ve Konak taki tramvay yolu, Alaybey Bayrakli arasi emniyet serittsiz ilave şerit gibi absurdluklerin önce sahada sonrada masada iyice etüd edilmesi gerek. Öyle geçici servis yolu yapar gibi palyatif çözüm sunacak kişileri de bir zahmet uzak tutsun kendinden.
Aslında çözülmeyecek sorun yok ama önce sorunların kaynağı müteahit , tüccar ve esnafa göre değil çoğunluğa göre hesap yapmak lazım.
Izleyelim görelim. Kolay gelsin kendisine.

Çağdaş78
meles tamamen düzeltildi bu sabah geçtim yeni asfalt atılıp boyanmış,su arıtmanın orada yol berbattı kamyon yolunu ayırıp yine asfalt ve boyanmış,körfezi çevereleyen kesintisiz yol şuan 57km olmuş.tabi işaret ettiğiniz eksiklikler maalesef uzun bir çalışma ve mücadele istiyor,inşallah başarabilir,1 2 senede çözebileceğini sanmıyorum,pandemi yasakları süresince ana yollarda bozuk olan asfaltlar yenilenmiş,çalışanlara sordum şimdiye kadar neden yapılmadı dedim,normal yoğunlukta yaparsak şehir felç olurdu dediler.maalesef şehrin eksiklik ve yanlışlıkları çok,yapılacak bazı yeni işlerde ekonomik kaynak lazım devlet desteği olmadan mümkün değil,belediyelerin kendi gelirleriyle altından kalkamayacağı şeyler bunlar,maalesef hükümetin maddi kaynak sağlamasını bırakın köstek olduğunu hepimiz biliyoruz.inşallah herşey daha güzel olur sırf İzmir için değil ülkemiz için.

@seko35.50 sonra kendilerini çok kaptiriyorlar 😃🤣😂
@seko35.50 su arıtma dedigin mavişehir - hayvanat bahcesi arasi değil mi ? Genelde oradan resim paylaşıyorsun. Dikkat et pazarları arıtmanın kapısını açık bırakıyorlardı. Köpekler fırlayabilir.😁😁😁

Yahu bazıları popülizm demiş üzüldüm inan. Başkan yapıştırmış bisikleti sürüyor ,darısı diğer başkanlara. Önemli olan bisiklet sürmek değilmi. Yak başka şeylerini kızıyorsanız eleştirirsiniz başkanı.
Bisiklet konusunda takdir ediyorum. Tüm belediye başkanları örnek alır inşallah. :harika:

Ayağını pedala hiç değdirmeyen var.
Bir başkan Soyer'i bir de diğerlerini düşününce... Diğerleri için konuşuyorum "reklam kokan ayaklar bunlar" denilse dahi bi pedala ayakları değsin diyorum.
Bu arada Soyer başkanı tebrik ediyorum. Umarım daha çok üzerine düşer.

@Burak B. istanbul izmir soförleri il sınırından çıkınca canavarlaşıyorlar...köyceğize bekleriz.. adamlardaki hava merihlilerde yok...(merihte zaten hava yok o ayrı konu)

başkan güzel çalışmalar yapıyor bisiklet ler ile igili.kendisi zaten görüldüğü gibi bisiklet sever.izmir de bisiklet hareket alanlarını arttırmak için de çalışmalar yapıyor.izmir de istediğin yere bisiklet ile rahatça ve güvenli bir şekilde gidilebilmesi için hertürlü çalışmaları yapıyor.umarız çok yakın zamanda bütün şehir de güvenle ve rahatça bisiklet ile ulaşım sağlayacağımız bir ortam oluşacaktır.

19 mayısta bir bisiklet sever olarak yine gurur duyduk kendisiyle:harika: kendi birebir gözlemim ve tesbitimdir ki,ayrıca bisiklet yollarına verdiği önem gözardı edilemez:harika: kendisiyle tanışma fırsatımda oldu cumhuriyete sımsıkı bağlı toprağını seven yenilikçi bir kişi kendisi,babasının mesleği yüzünden kendisine çamur atanlar oldu ama o doğru bildiği yönde işine bakıyor.ben şahsen memnunum çalışmalarından,bisiklet süren adamdan zarar gelmez.227323 dosyayı görüntüle227324 dosyayı görüntüle

Temmuz-Ağustos aylarında İzmir'deki yazlığıma gittiğimde kendisini frensiz fixie kullanmaya ikna etmek için küçük bir randevu talebim olacak. 15 dakika bana yeter. Başganda dehşet bi fixieci tipi var.

başkan güzel çalışmalar yapıyor bisiklet ler ile igili.kendisi zaten görüldüğü gibi bisiklet sever.izmir de bisiklet hareket alanlarını arttırmak için de çalışmalar yapıyor.izmir de istediğin yere bisiklet ile rahatça ve güvenli bir şekilde gidilebilmesi için hertürlü çalışmaları yapıyor.umarız çok yakın zamanda bütün şehir de güvenle ve rahatça bisiklet ile ulaşım sağlayacağımız bir ortam oluşacaktır.
Tabi ki bisiklet süren ve bisiklet sürenleri düşünen bir başkan çok iyi bir şey ancak bisiklet için yapılan hizmetleri saçma sapan kullanan insanlara çok sağlam yaptırımlar gelmeli ki işe yarasın.
Yani bu hayalden öteye gitmeyecek.😔

@Cemal Ç. işte bu bahsettiğiniz sorun tamamen toplumsal olarak bisiklet kültürü nün ve tabiki bir çok alanda oldugu gibi toplumsal kesimin bir kısmının asla ama asla hiçbir şey için olumlu bir tutum içinde olmaması ve herşeyi yok etme ve kendi istediği yönde şekil verme isteği.bu çok ciddi bir toplumsal sorun ve toplumsal olarak bu tip insanların bir nevi toplumsal vaka ayrı bir konu.hayalden öteye gidemeyeccek mevzusunda katılmıyorum fakat yaptırım konusunda hem fikiriz.kesinlikle çok sağlam bir yaptırım altyapısı olmalı yani hertürlü belirtilen olumsuz hareket ve tavırlar da yasal işlem ve yaptırım olmalı bu tamamen engellemiyecek fakat etkili olacaktır.

@seko35.50 Tembel deme adama :D Bayraklıya işim düştüğünde sabahları bisikletle işe giderken, Tunç soyerin koşu yaptıgına denk gelirim hep :D Soyer pisikletime pis pis bakar, bendemi binsem diye :D Bi ara selamlaşırdık, pandemi nedeniyle yüzde maskeler vs derken sessizçe geçioz yanyana :D

Geri