Bunlar daha evvelden çektigim videolar. Normalde upload etmeyi dusunmuyordum bunları cunku yazın adada yapacaklarım yanında sonuk kalacaklar. Ote yandan malum yukarda... -..- Neyse efendim buyrun:
Şu ilk drop mu step down mu ne diyolarsa buna, onu denemem. Video biraz bozuluyor, bunun orjinalinde hersey cok net. Neden boyle oluyor bilmiyorum. Bundan sonra burayı 10 defa daha atladım. En son gecen haftaki denemelerimde "ne de olsa cok kolay geciyorum bunu, hızlı deneyeyim" dedim.. demez olaydım zira o inis rampasını komple gecip duze indim. Bayagı "sert" bi tecrube oldu -..- Duze inmekten nefret ediyorum, her zaman kacınıyorum. O sebepten, "ben bu yamacı ucarak gecerim, bu ne ki" demeyin; "siz ucun, ben bisikletimi seviyorum" derim. : (link)
Bu da aynı yerin arkadan cekimi. O rampa cucuk kadar bisi, hızı iyi ayarlamak gerekiyor. Arka lastik hafif takıldı bunda: (link)
Şöyle bir iniş var. Burası dik bir kısım. Ama diklikten cok ordaki otobus yolu adamı strese sokuyor. Otobus yoluna 'kestirme olsun' diye giren 1000lik motorlar ekstra bir strese sokuyor: (link)
Burası da dik bir kısım. Kesmiyor tabi artık beni ayrı: (link)
Bunların dısında video degil ancak...
http://img.photobucket.com/albums/v326/Tangonecla/hmm.jpg
Bu fotoda sarı oklarla gözüken kısımda bir drop var. Normalde orayı denemeyi cok istiyorum, zira geriye bir tek orası kaldı bindigim yerde. Sakat olan şu: Yukardaki cıkıs kısmıyla, inecegim yer arasında cok açı farkı var. Yukardaki kısım cok dik. Fotodan anlasılmıyor. 1.88 boyla bisikletin uzerine cıkınca daha da diklesiyor. :Skull-175 Dropun dik yuksekligi 3 metre civarı, egimle beraber orda 4 metrelik bir atlayıs olur kafadan. Oraya kazma kurekle falan gidip yukardaki kısımdan toprak cıkartıp orayı duzlemek gerek, ama ugrasabilecegim birsey degil acıkcası..
Onun dısında kırmızı hatta viraj oncesi 40km/h hıza ulasıyorsunuz, shimano XTlerin yetmedigi guzel noktalardan biri. Hos sırf bunun icin avid code falan almayı dusunmuyorum; zira Steve Peat bile avid ultimate kullanıyor.

Referansım odur :rolleyes:
Mavi okla gosterilen, fotoda bulunmayan, az geride bir nokta var. Yaklasık 7 metrelik dik bir drop. Bisikleti atomlarına ayırmak icin birebir, zira inis kısmı dumduz.

Ha bir de inis sonrası park halinde arabalar duruyor.

O tarz seyler olmasa.. Orası, su videolarda izledigim sekilde cok guzel ayarlanmıs olsa, guzel bir cıkıs, guzel bir inis, inis sonrası acıklık.... yapabilirim!!
Bu arada yanlısım olursa affola + kimseyi ignelemeyi dusunmuyorum da... Pinkbikea bu videoları yuklerken, turkey diye aratınca cıkan videoları izledim de.. 10 tane video falan var, yarısı çakılma videosu. :rolleyes: Ulkemizi 'extreme' olmayan, ote yandan çakılma içermeyen videolarla temsil ettigim icin gururlandım..
Bisikleti alalı 1.5 ay oluyor. 1.5 ayda.. Istanbul'da.. yapabildiklerimden bazıları bunlar.. Baska seyler de var ama ugrasamayacagım simdi onları upload etmeye. Bu yukledigim videoların 'size göre', o en tepedeki yorumum icin kriter olup olamayacagını lutfen kendinize saklayın... Saklayın ki bu paylasımım sadece paylasım olarak kalsın, pipi gosterme yarısına donusmesin.
Ote yandan bunların cok daha agresifleri için benim adaya gitmemi beklemeniz gerekiyor. Kafadan bir örnek... Yatayda 10 metrelik bir road gap var adada.. Drag F5'imle yanından geçip iç geçirirdim, "burdan uculur mu ya" diye dusunerek. Seleye oturunca shaftın yarısını icine alan bir arka amortisorle pek olası degildi.. O bisikletle olası olmadıgı icin Perp alındı.. Amacı da oydu zaten.. O gaple tekrar yuzlesecegiz bu yaz
Adada gecen yaz actıgım bir trail.. 5 metrelik bir road gape cıkıyordu. Tabi rampası falan yok. Baska bir konuda da dedigim uzere, bu yaz bazı sorunlardan oturu binemedim dogru duzgun:
http://img.photobucket.com/albums/v326/Tangonecla/trail1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v326/Tangonecla/trail2.jpg
Buyuk adanın 10 katı buyuklukte, ama heryer ot :boese157: Tek basına o trailleri acmak... 40 derece sıcakta...
Neyse benden bu kadar.. Son olarak en basta yazdıgım yorumu tekrar quote edip ayrılıyorum:
@DragF5.user
Iyı surusler dilerim herkese