Scudo Sports

Tüm FR/DH videolari

Scudo
keşke ülkeemizdede cok qüzel olanaklar olsa.
neden hep yabancı lardan cıkıo :(
ve adamlara biraz hayranlıkla bakmamakda haksızlık şimdi :)
tşk ler qüzel vidyo ;)

Çok güzel bir iniş videosu. Ben forumda göremedim fakat daha önce yayınlanmış ise kusura bakmayın. İyi seyirler...
(link)

mükemmel ama çokta riskli yav :) videonun ortalarında iyice daralan yolda giderlerken nefesim kesildi oturduğum yerde :)

Anterak paylastıgın video cok guzel, tesekkur ettim. Orda olsam aynı sekilde ben de inebilirim diye dusunuyorum bu arada. Harika bir line. Cok hosuma gitti

Utah da olsam (cunku bu video Utah da cekildi) ben vallah yaptiklarini denemem, hic bir hatayi af etmeyen bir parkur bu, biraz COK extreme bence

@DragF5.user

şimdiye kadar nerelerde sürdün ki kendine bu kadar çok güveniyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: OzgurIskin
@sinto

Söz konusu olan bensem, ne yapıp ne yapamayacagımı senden daha iyi bilirim merak etme sen. Izledigim bi double backflip videosuna "bunu ben de yapabilirim" yazmıyorum, cunku yapamam. Su parkurda acaip extreme bisey goremiyorum. Benim adada ve suan burda bindigimin daha uzun ve daha riskli versiyonu sadece. Perpi dumduz yolda surmek icin almadım :rolleyes:

@ErkaL

Video güzelmiş bazı yerler çok sakat gerçekden,inmek hem yürek hemde sağlam makina ister:rolleyes:

@DragF5.user

İş perp almakla bitseydi Şuan Foes alacak gücümde var imkanımda alır binerdim... Ama bu kadar yapabileceğime inanmıyorum açıkçası ben... XC ci olarak limitlerimi biliyorum ona göre sürüyorum...

Ayrıca burdaki videoda gerçekten 5-6 metrelik uçuşlar mevcut ileriye doğru... Bu parkuru bende geçerim bütün inişleride inerim epicle ama bu kadar uçamam açıkçası...

Bide buraya yorum yapan bütün arkadaşların birer videosunu nasıl bindiklerini iyi yada kötü biliyorum... Gerek birlikte bidiğim gerekse videodan izlediğim için... Ama senin herhangi bir aktiviteni görmedim nasıl bindiğini bilmiyorum o sebeple yapamassın felan demiyorum zaten demekte bana düşmez benim hakkım değil...

Ama bence genede bir video koysan nasıl bindiğini nerelerde bindiğini yada fotolasan burdaki insanlarda sana bu şekilde mesajlar yazmak yerine Cidden iyi biniyomuş valla yada sen ""Söz konusu olan bensem, ne yapıp ne yapamayacagımı senden daha iyi bilirim merak etme sen. Izledigim bi double backflip videosuna "bunu ben de yapabilirim" yazmıyorum, cunku yapamam. Su parkurda acaip extreme bisey goremiyorum. Benim adada ve suan burda bindigimin daha uzun ve daha riskli versiyonu sadece. Perpi dumduz yolda surmek icin almadım "" tarzında bişey yazdığında hakkı var biniyo adam gerçeten diyebilirler... Söylediklerin boşta kalmaz...

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
Adadaki parkurunuz bizim parkur deildir umarım...hepimizde sabit kadro varda o bakımdan :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@H.Çağrı

Foes alıp binmek istiyorsan alıp binersin (betimlemeye calıstıgın kadar super bir bisiklet degil bence, ayrı mesele) Senin yetenegin, bisikletten beklentin, surus stilin seni ilgilendirir, benimki de beni. Oraya konmus bir videoya kendimce bir yorum yaptım. Videoyu koyan kisinin veya burdaki baska kisilerin farklı farklı yorumları olabilir. Onlar bunu "extreme" olarak nitelendirebilir, ben nitelendirmiyorum. Ben ordan inebilecegimi dusunuyorum. Yapamayacagımı dusundugum/yapmaktan cekinecegim baska seyler var, bu onlardan biri degil. O diger seyleri de zamanla yaparım yapamam o da benim sorunum. Benden yasca kucuk olan ve beni tanımayan birinin "sen ne bindin de konusuyosun" tarzı yaklasımı hos degil. Ben bunu burdaki baska insanlara yapmıyorum.

@ErkaL

Avşa adasından bahsediyorum

• Beğen
Tepkiler: acumur
Geri