mtbcandir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 722
- Bisiklet
- Scott
Uzun süredir tubeless jant kullanıyorum ve tubeless lastiklerim bittikten sonra kıyıda yedekte duran michelin service course lastiklerimi taktım. bir süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Arkadaşlar affınıza sığınarak 3 sene sonra konuyu hortlatıp, geçen bu 3 yıl içerisinde öngöremediğimiz bir sorun yaşayıp paylaşmak isteyen arkadaş vardır belki diye soruyu tekrar sormak istedim.
Tubeless janta tubeless olmayan dış lastik takıp da bugüne kadar herhangi bir sorun yaşayan var mı?
Konuşulan örneklerin haricinde son birkaç senedir tercih edilen hookless jantlara normal lastik takılması önerilmez,Arkadaşlar affınıza sığınarak 3 sene sonra konuyu hortlatıp, geçen bu 3 yıl içerisinde öngöremediğimiz bir sorun yaşayıp paylaşmak isteyen arkadaş vardır belki diye soruyu tekrar sormak istedim.
Tubeless janta tubeless olmayan dış lastik takıp da bugüne kadar herhangi bir sorun yaşayan var mı?
SHIMANO, WH-RS370 jant setim var yani şimdi ben buna bir iç lastik alıp normal lastikle devam edebilirim değil mi 622 40 lastik takacağım bide hangi iç lastiği almam gerekir boyut vs. OlarakUzun süredir tubeless jant kullanıyorum ve tubeless lastiklerim bittikten sonra kıyıda yedekte duran michelin service course lastiklerimi taktım. bir süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.