Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Cem Coşkun hocam bundan bisiklete söylenen kurallara riayet edildiği takdirde yasak yok anlamı çıkaralım mı ?
@Süper Dede hayırlı olsun Mümtaz abi biletini de almışın. :harika:

Scudo
@Cemal Ç. Ben de sana kötü haberi vereyim.France'de Macron reyiz , kısıtlamalarda gevşemeye gitmiş.Artık bisikletle 2 km uzaklaşabilme kısıtlaması tamamen kaldırılmış.Şimdi sen bunun üstüne gidersin bisikleti duvara asarsın.:ssrtcbya:

Yatırım tavsiyesi değildir.

Selam ve luppo ile...

@Cem Coşkun hocam bundan bisiklete söylenen kurallara riayet edildiği takdirde yasak yok anlamı çıkaralım mı ?
@Süper Dede hayırlı olsun Mümtaz abi biletini de almışın. :harika:
Yaptığım rota çalışmaları sonucunda bisikletle trabzon'dan D.bakır'a gitme projesinden vaz geçtim. Çok eziyetli yolları var, sürekli tırmanma, çekilmez valla...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede abi iyi yapmışsın , bende baktım Çamlı beli düşünmek yetti kaçmak için, onunda önünde Kızıl İniş var tokat çıkışında çok zorlu rotalar. olay Merzifon'dan Sivas'a varabilmek bisikletle , gerisi o kadar üzmez.
İzin işlemlerini halledemeden bilet alamıyorum. İzinede ayrılamıyorum kapalı çünkü sistem. Mayıs sonunda hallolacak İnşallah bir sorun çıkmaz , hatırlıyor musun @Süper Dede , 2020 değilde 2021 için hazırlan demiştin bana yapabilirsin demiştin fakat olay macera olunca dayanamayıp bu yıl katılma kararı almıştım. En ufak bir pişmanlığım yok böyle kalite kokan bir zorlu macerada olmak için 2 aydır antreman seviyemi artırdım. Bir okadar eksik gedik parça tamamladım. Bisiklette baya bir değişiklik yaptım.

İnşallah bu kadar emek ve çaba tatlı bir şekilde sonuçlanır. Akşamları da sürüşlere başladım. Mayıs sonunda sorun kalmayacağına inanıyorum. :)

Son düzenleme:
@Abdülkadir Ergin lazım olur diye kenarda bekleyen 41 gün iznim var :) ,yaşlandıkça insan izin dahil her şeyden kıyıya atmak istiyor. Paslaşma imkanı olsaydı yarısını verirdim. Hallolur dediğin gibi Allah Kerim.:harika:

@Abdülkadir Ergin lazım olur diye kenarda bekleyen 41 gün iznim var :) ,yaşlandıkça insan izin dahil her şeyden kıyıya atmak istiyor. Paslaşma imkanı olsaydı yarısını verirdim. Hallolur dediğin gibi Allah Kerim.:harika:

Allah razı olsun gönlü zengin kardeşim, düşünmen yeter :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Bu süreç yıllık iznimi tamamen tüketti. Uçak biletlerim geçen seneden beri hazır ama gelebilmek için iznim kalmadı. Nasıl bir çıkış yolu bulacağım bilemiyorum. Allah kerim :kötü:

Devletten özelleşmiş bir kurumda dört sene kadar çalıştım. Yıllık izin hakkı olmayan çalışanlara ihtiyaç halinde (bir sonraki senenin hakkından düşmek şartıyla) izin kullandırılıyordu. İl müdürüne rica ediyorduk, o tamam deyince insan kaynakları sorun çıkarmıyordu.

Çalıştığınız yerden böyle bir şey talep etseniz kabul ederler mi acaba?

Devletten özelleşmiş bir kurumda dört sene kadar çalıştım. Yıllık izin hakkı olmayan çalışanlara ihtiyaç halinde (bir sonraki senenin hakkından düşmek şartıyla) izin kullandırılıyordu. İl müdürüne rica ediyorduk, o tamam deyince insan kaynakları sorun çıkarmıyordu.

Çalıştığınız yerden böyle bir şey talep etseniz kabul ederler mi acaba?

Üstad seneye olan izin hakkından devam ettiriyorlar zaten. Mart ayından beri zorunlu izindeyim, çoğu arkadaşın yıllık izni eksi bakiyeye düştü. Kendimi 17 yıldır aynı şirkette çalışan biri olarak ortada bırakılmış hissediyorum zaten şu süreçte. İnsan kaynakları tatil izni ayarlıyacağız demiş ama ne kadar verecek ki? Bir de bu süreç daha ne kadar uzayacak? Uzadıkça eksilere dalıyoruz.

Bu gün haber kanallarının birinde hastalanma sayısının günlük 10 kişinin altına düşmesi sebebiyle önlemlerin gevşetilmesi yönünde kararlar alınacağı söylendi. Çocuklar gibi sevindim. Düşünsenize bisiklete binebileceğiz ve ttubr02 de buluşup yarışabileceğiz... 😍 Hadin gali siz de yerlerinizi ayırtın, adamı hasta etmeyin...:koptum::koptum::koptum:

Hatun dedi ki ekmek yok dedim dert ettiğin şeye bak ben hemen alır gelirim atladım bisiklete hay Allah yakındaki fırında pide kalmamış mıydı acaba tamam tamam sormadım bile😀 azıcık uzaktaki fırına kadar pedala devam bir 9 km yapmışım 😀

Size en az bir doz ''Trans Türkiye Ultra Bike Race'' lazım.:ssrtcbya: Ekmek almaya uzaklara gitmek klasik bir ''ultra mesafeci'' semptomu. :krktm: Literatüre @Basar Giderim Birol Ağabey ve @Süper Dede Mümtaz Ağabey sayesinde girmişti.

Size en az bir doz ''Trans Türkiye Ultra Bike Race'' lazım.:ssrtcbya:Ekmek almaya uzaklara gitmek klasik bir ''ultra mesafeci'' semptomu
Yok hocam estağfurullah benim yaptığım uzak mesafe sayılmaz @Süper Dede mümtaz abi ve @Basar Giderim birol abi gibi ekmek almaya diye çıkıp en az 100 km yapmak lazım ki benim harcim değil onu yapmak 😀😀

Yok hocam estağfurullah benim yaptığım uzak mesafe sayılmaz @Süper Dede mümtaz abi ve @Basar Giderim birol abi gibi ekmek almaya diye çıkıp en az 100 km yapmak lazım ki benim harcim değil onu yapmak 😀😀
Yok be öyle deme yakındakine gidersin. Benim bile Trabzon odun ekmeği almak için 30 km lik mesafem var, ama değiyor. Hızımı alamadım ekmeğin büyüğünü aldım ikiye böldük çantaya anca sığdırdım. Yemeside ayrı bir keyifti ağır ağır alışmak lazım. :)

İnşaallah 1 ay 20 gün kaldı. Kritik sınıra 20 gün var. Yani son bir ay toplamda 2000 km yapmayan yanar...Günde 70 km ederi var, o da 3-4 saat eder. Bütün bunları sadece bitirmeyi amaçlayan kardeşlerime ipucu olsun diye yazıyorum...Yapılan bir araştırmada, günlük rutinin 3 katı yapılabilir deniyor...Meali : her gün sürekli olarak yaptığınız km nin 3 katını bir defada ufak molalarla yapabilirsiniz anlamındadır. E hadi kolay gelsin... :harika: :)

@Bahri Kaplan
Bahri Ağabey,
Sen yola çıktın mı 3 şehir görmeden evine girmeyen üstadsın.Şehir geçişlerinin olmadığı bir düzende antrenman yapabiliyor musun?Denizli sana dar geliyordur.

Bu arada yeni arkadaşlar aramıza gelmeye devam ediyor....

MACERAPERESTLER

S.N
ADI SOYADI
Y.NO
KATILDIĞI İL
KAYIT DURUMU
DOĞUM YILI
1
Birol ÇAKIR
2053
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 011973
2
Bahri KAPLAN
20
DENİZLİ
KESİN KAYIT - 021968
3
Serkan ÇİLOĞLU
59
TEKİRDAĞ
KESİN KAYIT - 031975
4
Zeliha Betül DEMİR
ANKARA
KESİN KAYIT - 04
5
Harun COŞKUN
ANKARA
ÖN KAYIT - 01
6
Emre ÇITAK
60
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 021996
7
Şenol Kadir KÖSTEKÇİ
67
KARABÜK
KESİN KAYIT - 051974
8
BurhanTURAN
05
KARABÜK
KESİN KAYIT - 061970
9
Mehmet BULAK
11
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 031989
10
Abdullah KARAGÖL
5114
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 071980
11
Ali KOŞAR
5960
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 041990
12
Umutcan ATMALI
2701
ADANA
ÖN KAYIT - 052000
13
Barış ELBÜKEN
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 08
14
Adnan ÇELİK
06
ANKARA
ÖN KAYIT - 061985
15
Bilgi KARAKURT
ANTALYA
ÖN KAYIT - 07
16
Egemen ÇORBACI
YALOVA
ÖN KAYIT - 08
17
Sedat AVCILAR
45
MANİSA
ÖN KAYIT - 09
1972
18
Mehmet MUTLU
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 10
1986
19
Cihat MERT
42
KONYA
ÖN KAYIT - 111993
20
Ümit TULUK
0244
ADIYAMAN
ÖN KAYIT - 121999
21
Sercan BALTALI
343
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 13
1986
22
Birol KAYAALP
17
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 14
1973
23
Derya ÜNAL
3434
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 09
1985
24
Ahmet SOYSAL
16
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 15
1987
25
İlyas KARAHAN
KONYA
ÖN KAYIT - 16
26
Abdulkadir ERGİN
111
MANİSA
ÖN KAYIT - 171980
27
Buse AYGÜN
41
ÇANAKKALE
KESİN KAYIT - 101997
28
Okan KARAYAS
36
ÖZBEKİSTAN
ÖN KAYIT - 181988
29
Ramazan MERT
156
SİNOP
ÖN KAYIT - 19
30
Melih Tayyip KILINTAŞ
2310
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 201997
31
Uygar Osman KIZILTEPE
2919
ADANA
ÖN KAYIT - 212000
32
Murat MORKOÇ
4175
KOCAELİ
ÖN KAYIT - 221996
33
Demir KARAGÜLLE
2016
ANKARA
ÖN KAYIT - 231984
34
Sedat ERDOĞANA
49
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 251982
35
Muhammet Ali CENGİZ
99
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 261992
36
Osman UŞAK
ANTALYA
ÖN KAYIT - 27
37
Mümtaz ÖZTÜRK
34
TRABZON
KESİN KAYIT - 111958
38
Süleyman ÇETİN
2006
İZMİR
ÖN KAYIT - 28
1982
39
Yaşar KAYAALP
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 29
40
Tuluyhan Berke USLU
702
ANKARA
ÖN KAYIT - 301998
41
Şaban ÜNAL
DENİZLİ
ÖN KAYIT - 31
42
Mert VESEK
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 32
43
Enes AKTAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 33
44
Ethem Hakan GENÇER
MERSİN
ÖN KAYIT - 34
45
Oktay YUMAK
TRABZON
KESİN KAYIT - 12
46
Hüseyin Caner KOÇYİĞİT
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 35
47
Bulut TOKMAK
TOKAT
ÖN KAYIT - 36
48
Yunus ÖZDEMİR
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 37
49
Melih ŞENTÜRK
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 13
50
Yıldırım BAYAZIT
ANKARA
ÖN KAYIT - 38
51
VOLKAN İSMAİL DAĞDAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 39
52
VOLKAN AYKUL
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 40
53
RIDVAN AKİF
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 41
54
ENES ÇOBAN
TOKAT
ÖN KAYIT - 42
55
MUSTAFA DELİCE
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 43
56
ALİ RIZA FIRINCI
ANTALYA
KESİN KAYIT - 15
57
MUSTAFA TAŞYILDIZ
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 44
58
ERSİN ERSOY
38
KAYSERİ
ÖN KAYIT - 45
59
MURAT KIRDI
ORDU
ÖN KAYIT - 46
60
COŞKUN SARIBAŞ
BALIKESİR
ÖN KAYIT - 47
61
FARUK SAKİN
19
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 14
62
SERDAR GÖK
KONYA
ÖN KAYIT - 48
63
NECMEDDİN ELDEM
1967
AMAYSA
KESİN KAYIT 161976
64
FURKAN ESEN
MERSİN
ÖN KAYIT - 49
65
İBRAHİM ATÇI
ŞANLIURFA
ÖN KAYIT - 50

(link)

(link)​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede abi verdin çoşkuyu ramazanda nasıl yapacağız çok zorlanıyoruz. Psikolojik olarak yola alışayım diye gündüzleri araba ile turluyorum. Acaba psikolojik yönden olumlu etkisi olurmu. :koptum:

Şaka bir yana insanın bisiklet ile gittiği yerleri sonradan araba ile turlayınca kendisine saygısı kat ve kat artıyor. Dedemden uyarıyı aldım 1 saat sürüş yaptım geldim . Allah bereket versin 21 km attım.
@hamlet2006 sen çok yaşa gece gece epey güldüm İzmir adına yarışa katılan tek tombalak olsanda , yarıştaki tek tombalak değilsin . Merak ettiğim şu başlangıç rotasındaki güzelim Güneydoğu Anadolunun yemeklerini yedikten sonra pedallaması nasıl olacak. :)

@Süper Dede abi verdin çoşkuyu ramazanda nasıl yapacağız çok zorlanıyoruz. Psikolojik olarak yola alışayım diye gündüzleri araba ile turluyorum. Acaba psikolojik yönden olumlu etkisi olurmu. :koptum:

Şaka bir yana insanın bisiklet ile gittiği yerleri sonradan araba ile turlayınca kendisine saygısı kat ve kat artıyor. Dedemden uyarıyı aldım 1 saat sürüş yaptım geldim . Allah bereket versin 21 km attım.
@hamlet2006 sen çok yaşa gece gece epey güldüm İzmir adına yarışa katılan tek tombalak olsanda , yarıştaki tek tombalak değilsin . Merak ettiğim şu başlangıç rotasındaki güzelim Güneydoğu Anadolunun yemeklerini yedikten sonra pedallaması nasıl olacak. :)
Durmak yok, pedallamaya devam... :harika: :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri