Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet ağabey, çok iyi biliyorum.Biraz anlatayım en güzel tarafını

Sen de yarış gününden önce evden çıkmadan 1 gece önce tam da yatmadan anlamaya başlayacaksın.Bir bilinmezliğe gideceğin için içinde bir heyecan olacak aynı zamanda bir telaşın eşlik ettiği.Bisikletini paketlemekle uğraşacaksın,son eksiklerine bakacaksın, listelerini kontrol edeceksin.İçindeki heyecanla , kıprışmayla uyumayaca çalışacaksın, sonra da otobüs veya uçağının gelmesini bekleyeceksin.Büyük ihtimal terminale arabayla kayın biraderin bırakacak çocuklarınla , hanımınla helalleşecek gözlerin dolacak ,çocuklarının ''en büyük baba'' tezarahatları ile otobüsüne bineceksin.
Otobüsüne muavinlerin ben bu bisikleti taşımam demesine aldırış etmeden senin görevin kardeşim diye bineceksin.Otobüste yanında oturan yol arkadaşın bu corona yüzünden olmayacak bile ama sen sol çaprazında oturan genç adamla şu muhabbete girmek için can atacaksın.Hemşerim yolculuk nereye Diyarbakır gurban.Sen nereye bıyıklı dayı.Ben de Diyarbakıra.Ne yapacan ki dayı orada.Sen de büyük bir gururla Diyarbakırdan başlayıp te İstanbula bisikletle 15 günde gidecğim diyeceksin.Karşındaki genç de ağabey , olur mu öyle diyecek ve içinde bu galiba ''deli'' diyecek.Sonra seni sorularıyla bunaltacak sen de onu yeni aldığın brooks seleye kadar detaya boğacaksın.Bak gördün mü yarışa konsantrasyonun başladı bile.
Sonra Diyarbakır'a ineceksin , ya otele gidecek bir gün dinleneceksin(Bu kesinlikle tavsiyemdir) ya da yarışı başlayacağı parka gideceksin.
Bisikletini yarış moduna göre yükleyip diğer yoldaşların yarışçıların gönüldaşların anla işle delilerin yanına varacaksın.İlk merak ettiğin kişi tabii ki @Süper Dede Mümtaz Ağabey, ve @Basar Giderim Birol Ağabey olacak.Başta onlarla ve diğer kişilerle tanışmak iki lafın belini kırmak için can atacaksın.Parkta onları ararken bir grup göreceksin birçoğu ucuzundan pahalısına yol bisikletlerinden oluşan bir grup göreceksin.
225063 dosyayı görüntüle225064 dosyayı görüntüle
Ha tamam bunlar demişken selamun aleyküm dediğinde ilk Mümtaz Ağabey gelecek tüm sıcaklığıyla hoşgeldin Necmeddin diyecek.Beni nereden tanıdı ki deme bir kilo bıyıkla ben buradan bile seni tanıyıp seçerim :):D
Bu aşağıdaki fotoğafta yakışıklı olan tabii ki benim (ekranın sağı) .Daha da yakışıklı olan ise Mümtaz Ağabey (ekranın solu)
225065 dosyayı görüntüle

Burada arkadaşlarınla en güzel vakitleri geçireceksin, muhabbetin dibine vurup ulen iyi ki gelmişim diyeceksin.Keşke muhabbet faslı daha uzun sürse diyeceksin.Bu arada gözlerin beni @hamlet2006 arayacak bizi güldüren goygoy üretme makinası Süleyman kardeşim nerede diyeceksin.Büyük ihtimalle vemalesef ki ben olamayacağım.Ama gönlüm sizlerle olacak. @Bahri Kaplan Bahri Ağabeyi ben arayacağım, @necmeddin ağabeyimi telefona ver de bir konuşayım, başarılar dileyim dileyeceğim ve Allah'ın izniyle konuşacağız.
Birol ağabey yarış başlamadan hemen önce yarış bilgileri ile ilgili brifingi verip bröve kartlarını dağıtacak ve toplu fotoğraf çekileceksiniz aynı şunun gibi

225066 dosyayı görüntüle

Böyle bir fotoğrafta olmanın gururun keyfini yaşayacak ve yarış organizatörlerinin ''başla'' deyip start vermesiyle kilitli pedallların kilitlenme sesleriyle ''büyük macera''ya atılmış olacaksın.
Bundan sonraki hatıralarını da yolda biriktireceksin.Biliyorsun ki herkes kendi hayatının başrolünü oynadığı gibi sen de bu yarışta kendi maceranın başrolünü oynayacaksın.
Ama şundan emin ol ki bitirsen de bitiremesen de topladığın bu anıları askerlik anıları gibi yıllarca aktaracak, ileride torunlarına büyük bir gururla anlatacaksın.
Yarış bittiğinde aynen şunları diyeceksin
''Bu ne biçim yarış ulen , günde 200 km bisiklet mi sürülür , kıçım harab oldu, doğru düzgün banyo yapamadım, kokumdan iğrendim teke gibi kokuyorum, çok büyük saçmalık'' diyeceksin.Ama sana sorduklarında ''seneye de yarışacak mısın?
Sen de büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla ''BU DÜNYANIN EN GÜZEL YARIŞI KESİNLİKLE EVETTTTTTTTTTTTTT'' diyeceksin

Herkese iyi antrenmanlar, iyi sürüşler.
bu yazıyı okuyupta yarışa katılmamak..seneye, keşke..😑
çok kıskandım yaw, inşallah herkes sonuncu olur...😋

Son düzenleme:
Scudo
@HakanAydn abi bunların hepsi kurt , bir ben varım kuzu. Bunlarla aşık atılmaz eski deyimle , sen merak buyurma sonuncu belli ama hepsini önüme katıp terleteceğim. :D
Sevgili kardeşim Necmeddin, bizleri de gözünde çok büyütme. Bir ultra yarışı insana çok tecrübe katıyor. İnan ki senelerce anlatılanları dinlesen sadece bir yarışı baştan sona yaşamakla kıyas kabul etmez. Bu arada seni D.Bakır'da aramızda görmeye sabırsızlanıyorum...İnşaallah şu normalleşme süreci bir sıkıntı olmadan ve artarak sürer de tüm pedal tutkunlarıyla buluşuruz... 😍

Gerçekten katılmak istediğim bu yarışa, parasal konulardan dolayı katılamıycam. İşlediğim bir suçtan, karşı tarafla para konusunda Nisan ayında uzlaşarak, kenarda biriktirdiğim tüm paramı vererek sıyrıldım.

Çinlilerin dediği gibi : Karanlık bir yolda yol almak zordur, bilhassa ortada yol yoksa.🤔

Evet ağabey, çok iyi biliyorum.Biraz anlatayım en güzel tarafını

Sen de yarış gününden önce evden çıkmadan 1 gece önce tam da yatmadan anlamaya başlayacaksın.Bir bilinmezliğe gideceğin için içinde bir heyecan olacak aynı zamanda bir telaşın eşlik ettiği.Bisikletini paketlemekle uğraşacaksın,son eksiklerine bakacaksın, listelerini kontrol edeceksin.İçindeki heyecanla , kıprışmayla uyumayaca çalışacaksın, sonra da otobüs veya uçağının gelmesini bekleyeceksin.Büyük ihtimal terminale arabayla kayın biraderin bırakacak çocuklarınla , hanımınla helalleşecek gözlerin dolacak ,çocuklarının ''en büyük baba'' tezarahatları ile otobüsüne bineceksin.
Otobüsüne muavinlerin ben bu bisikleti taşımam demesine aldırış etmeden senin görevin kardeşim diye bineceksin.Otobüste yanında oturan yol arkadaşın bu corona yüzünden olmayacak bile ama sen sol çaprazında oturan genç adamla şu muhabbete girmek için can atacaksın.Hemşerim yolculuk nereye Diyarbakır gurban.Sen nereye bıyıklı dayı.Ben de Diyarbakıra.Ne yapacan ki dayı orada.Sen de büyük bir gururla Diyarbakırdan başlayıp te İstanbula bisikletle 15 günde gidecğim diyeceksin.Karşındaki genç de ağabey , olur mu öyle diyecek ve içinde bu galiba ''deli'' diyecek.Sonra seni sorularıyla bunaltacak sen de onu yeni aldığın brooks seleye kadar detaya boğacaksın.Bak gördün mü yarışa konsantrasyonun başladı bile.
Sonra Diyarbakır'a ineceksin , ya otele gidecek bir gün dinleneceksin(Bu kesinlikle tavsiyemdir) ya da yarışı başlayacağı parka gideceksin.
Bisikletini yarış moduna göre yükleyip diğer yoldaşların yarışçıların gönüldaşların anla işle delilerin yanına varacaksın.İlk merak ettiğin kişi tabii ki @Süper Dede Mümtaz Ağabey, ve @Basar Giderim Birol Ağabey olacak.Başta onlarla ve diğer kişilerle tanışmak iki lafın belini kırmak için can atacaksın.Parkta onları ararken bir grup göreceksin birçoğu ucuzundan pahalısına yol bisikletlerinden oluşan bir grup göreceksin.
225063 dosyayı görüntüle225064 dosyayı görüntüle
Ha tamam bunlar demişken selamun aleyküm dediğinde ilk Mümtaz Ağabey gelecek tüm sıcaklığıyla hoşgeldin Necmeddin diyecek.Beni nereden tanıdı ki deme bir kilo bıyıkla ben buradan bile seni tanıyıp seçerim :):D
Bu aşağıdaki fotoğafta yakışıklı olan tabii ki benim (ekranın sağı) .Daha da yakışıklı olan ise Mümtaz Ağabey (ekranın solu)
225065 dosyayı görüntüle

Burada arkadaşlarınla en güzel vakitleri geçireceksin, muhabbetin dibine vurup ulen iyi ki gelmişim diyeceksin.Keşke muhabbet faslı daha uzun sürse diyeceksin.Bu arada gözlerin beni @hamlet2006 arayacak bizi güldüren goygoy üretme makinası Süleyman kardeşim nerede diyeceksin.Büyük ihtimalle vemalesef ki ben olamayacağım.Ama gönlüm sizlerle olacak. @Bahri Kaplan Bahri Ağabeyi ben arayacağım, @necmeddin ağabeyimi telefona ver de bir konuşayım, başarılar dileyim dileyeceğim ve Allah'ın izniyle konuşacağız.
Birol ağabey yarış başlamadan hemen önce yarış bilgileri ile ilgili brifingi verip bröve kartlarını dağıtacak ve toplu fotoğraf çekileceksiniz aynı şunun gibi

225066 dosyayı görüntüle

Böyle bir fotoğrafta olmanın gururun keyfini yaşayacak ve yarış organizatörlerinin ''başla'' deyip start vermesiyle kilitli pedallların kilitlenme sesleriyle ''büyük macera''ya atılmış olacaksın.
Bundan sonraki hatıralarını da yolda biriktireceksin.Biliyorsun ki herkes kendi hayatının başrolünü oynadığı gibi sen de bu yarışta kendi maceranın başrolünü oynayacaksın.
Ama şundan emin ol ki bitirsen de bitiremesen de topladığın bu anıları askerlik anıları gibi yıllarca aktaracak, ileride torunlarına büyük bir gururla anlatacaksın.
Yarış bittiğinde aynen şunları diyeceksin
''Bu ne biçim yarış ulen , günde 200 km bisiklet mi sürülür , kıçım harab oldu, doğru düzgün banyo yapamadım, kokumdan iğrendim teke gibi kokuyorum, çok büyük saçmalık'' diyeceksin.Ama sana sorduklarında ''seneye de yarışacak mısın?
Sen de büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla ''BU DÜNYANIN EN GÜZEL YARIŞI KESİNLİKLE EVETTTTTTTTTTTTTT'' diyeceksin

Herkese iyi antrenmanlar, iyi sürüşler.

Çok güzel anlatmışsın abi. O zaman durumlar nasıl olur bilmiyorum ama buna ek olarak bence meraklı bir kalabalık/grup burada ne oluyor bu adamlar neden taytlı diye toplanabilir. Taytı şeyi geçtim o kadar kilometrenin sözünü bile duyanlar "bunlar kesin deli" diyecektir.

Antrenman çok önemli her ne kadar vücut alışsa da mental olarak da alışmak lazım. Şöyle bir düşünüyorum günde 200 km, ben ocaktan bu yana bisiklet üzerinde 200 km anca yapmışımdır. O kadar sıkışık çalışır durumdayım ki sadece eve gidip yatmak istiyorum. Umarım bu senede evinde yatan, ofisinde çalışanlar için bir takip programı vardı. Bizde masa başından heyecanlanmaya devam edelim.

Yarışacak herkese şimdiden kazasız belasız turlar yarış gönlünüzce olsun.

@Revo kötü olmuş, 10 katını kazanın tekrar inşallah..hayat...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Revo
Yarışımız ttubr02 için haberler iyi, Haziran'da seyahat kısıtlaması kaldırılıyor. Katılacak arkadaşlar hangi vasıtayla gelecekse yerlerini ayırtsın veya satın alsın. Kanımca yasak kalktığı andan itibaren özellikle otobüs bileti bulmak imkansızlaşacak. Uçakla gelecekler için de durum farklı değil. Ben bir hafta önce biletimi alırken üç kişilik yer kalmıştı otobüste...

Kesin kayıtları yapmayanlar bir an önce yapmaları gerekiyor... :harika:
Numarası olmayanlara da rastgele numara vereceğim ;)

MACERAPERESTLER

S.N
ADI SOYADI
Y.NO
KATILDIĞI İL
KAYIT DURUMU
DOĞUM YILI
1
Birol ÇAKIR
2053
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 011973
2
Bahri KAPLAN
20
DENİZLİ
KESİN KAYIT - 021968
3
Serkan ÇİLOĞLU
59
TEKİRDAĞ
KESİN KAYIT - 031975
4
Zeliha Betül DEMİR
ANKARA
KESİN KAYIT - 04
5
Harun COŞKUN
ANKARA
ÖN KAYIT - 01
6
Emre ÇITAK
60
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 021996
7
Şenol Kadir KÖSTEKÇİ
67
KARABÜK
KESİN KAYIT - 051974
8
BurhanTURAN
05
KARABÜK
KESİN KAYIT - 061970
9
Mehmet BULAK
11
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 031989
10
Abdullah KARAGÖL
5114
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 071980
11
Ali KOŞAR
5960
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 041990
12
Umutcan ATMALI
2701
ADANA
ÖN KAYIT - 052000
13
Barış ELBÜKEN
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 08
14
Adnan ÇELİK
06
ANKARA
ÖN KAYIT - 061985
15
Bilgi KARAKURT
ANTALYA
ÖN KAYIT - 07
16
Egemen ÇORBACI
YALOVA
ÖN KAYIT - 08
17
Sedat AVCILAR
45
MANİSA
ÖN KAYIT - 09
1972
18
Mehmet MUTLU
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 10
1986
19
Cihat MERT
42
KONYA
ÖN KAYIT - 111993
20
Ümit TULUK
0244
ADIYAMAN
ÖN KAYIT - 121999
21
Sercan BALTALI
343
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 13
1986
22
Birol KAYAALP
17
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 14
1973
23
Derya ÜNAL
3434
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 09
1985
24
Ahmet SOYSAL
16
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 15
1987
25
İlyas KARAHAN
KONYA
ÖN KAYIT - 16
26
Abdulkadir ERGİN
111
MANİSA
ÖN KAYIT - 171980
27
Buse AYGÜN
41
ÇANAKKALE
KESİN KAYIT - 101997
28
Okan KARAYAS
36
ÖZBEKİSTAN
ÖN KAYIT - 181988
29
Ramazan MERT
156
SİNOP
ÖN KAYIT - 19
30
Melih Tayyip KILINTAŞ
2310
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 201997
31
Uygar Osman KIZILTEPE
2919
ADANA
ÖN KAYIT - 212000
32
Murat MORKOÇ
4175
KOCAELİ
ÖN KAYIT - 221996
33
Demir KARAGÜLLE
2016
ANKARA
ÖN KAYIT - 231984
34
Sedat ERDOĞANA
49
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 251982
35
Muhammet Ali CENGİZ
99
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 261992
36
Osman UŞAK
ANTALYA
ÖN KAYIT - 27
37
Mümtaz ÖZTÜRK
34
TRABZON
KESİN KAYIT - 111958
38
Süleyman ÇETİN
2006
İZMİR
ÖN KAYIT - 28
1982
39
Yaşar KAYAALP
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 29
40
Tuluyhan Berke USLU
702
ANKARA
ÖN KAYIT - 301998
41
Şaban ÜNAL
DENİZLİ
ÖN KAYIT - 31
42
Mert VESEK
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 32
43
Enes AKTAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 33
44
Ethem Hakan GENÇER
MERSİN
ÖN KAYIT - 34
45
Oktay YUMAK
TRABZON
KESİN KAYIT - 12
46
Hüseyin Caner KOÇYİĞİT
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 35
47
Bulut TOKMAK
TOKAT
ÖN KAYIT - 36
48
Yunus ÖZDEMİR
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 37
49
Melih ŞENTÜRK
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 13
50
Yıldırım BAYAZIT
ANKARA
ÖN KAYIT - 38
51
VOLKAN İSMAİL DAĞDAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 39
52
VOLKAN AYKUL
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 40
53
RIDVAN AKİF
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 41
54
ENES ÇOBAN
TOKAT
ÖN KAYIT - 42
55
MUSTAFA DELİCE
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 43
56
ALİ RIZA FIRINCI
ANTALYA
KESİN KAYIT - 15
57
MUSTAFA TAŞYILDIZ
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 44
58
ERSİN ERSOY
38
KAYSERİ
ÖN KAYIT - 45
59
MURAT KIRDI
ORDU
ÖN KAYIT - 46
60
COŞKUN SARIBAŞ
BALIKESİR
ÖN KAYIT - 47
61
FARUK SAKİN
19
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 14
62
SERDAR GÖK
KONYA
ÖN KAYIT - 48
63
NECMEDDİN ELDEM
1967
AMAYSA
KESİN KAYIT 161976
64
FURKAN ESEN
MERSİN
ÖN KAYIT - 49
65
İBRAHİM ATÇI
ŞANLIURFA
ÖN KAYIT - 50

(link)

(link)

Kesin kayıtları yapmayanlar bir an önce yapmaları gerekiyor... :harika:
Numarası olmayanlara da rastgele numara vereceğim ;)

Arkadaşlar kesin kaydımızı bir an önce yaptıralım. Bildiğiniz gibi organizasyon işleri belirli bir finansman gerektiriyor, ki böyle bir yarış için bizden talep edilen miktar gayet uygun. @Basar Giderim Birol hocamızı zor durumda bırakmayalım. Herkese iyi sürüşler dilerim.

Sevgili ultra mesafe bisiklet yarışçıları : E hadin gari, bir ay kaldı, kesin kayıtlarda bir hareket yok. Ne oldu yoksa cesaretiniz mi kırıldı... :) Hep birlikteyiz canım, ne yani alt tarafı 3.000 km cik. Arkadaşlar şaka bir yana sonra yer bulamayacaksınız. İşler iyice karışacak...Bir an önce kesin kayıtlarınızı yaptırın ve Birol arkadaşımızı da zor durumda bırakmayın...Bol pedallı günler dilerim...😍

Sevgili ultra mesafe bisiklet yarışçıları : E hadin gari, bir ay kaldı, kesin kayıtlarda bir hareket yok. Ne oldu yoksa cesaretiniz mi kırıldı... :) Hep birlikteyiz canım, ne yani alt tarafı 3.000 km cik. Arkadaşlar şaka bir yana sonra yer bulamayacaksınız. İşler iyice karışacak...Bir an önce kesin kayıtlarınızı yaptırın ve Birol arkadaşımızı da zor durumda bırakmayın...Bol pedallı günler dilerim...😍
Dedeciğim mesajlarını gördüm kırmızı yanıyor bildirimlerde içim gitti. Tour de France (TDF) 40 sayfayı anca bitirebildim. Huyum gurusun başlayınca bitirmeden birşey yazamıyorum. Çok maceralı bir yarışmış. Okurken aklıma hep sen geldin vallahi. Ama yok yapmaz benim Mümtaz ağabeyim öyle doping falan filan diye. İhtiyacı yok çünkü Trabzonda olunca vurur hergün Ünlü Haşlama Çorbasının gözüne gencim diyen herkesi yokuşlarda silkeler dedim. :D :koptum: Haksızmıyım Mümtaz Abi.

Yarış hususundaki mesajına kesinlikle katılıyorum. Haydi ama arkadaşlar neyi bekliyorsunuz. Alin size TCR 'nın dahada Diyarbakır tatlısı ve Dünyanın göz bebeği İstanbulu.:harika:

Sele altı çantası alacak arkadaşlara önemli tavsiyemdir.Bu tarz sele altı bikepacking çantalarının sağa sola sallanmaması bildiğiniz üzere çok önemlidir.Benim Çin Çan Çon marka çantamda fotoda gösterdiğim bölgedeki bağlantı noktasının dikey olmasından yani velev olmamasından ötürü çok salınım yaptı,burnumdan getirdi.
InkedIMG_20190711_134321_LI.jpg

Apidura markası bu sallanma sorununu çözmüş.Çünkü bu bağlantı noktası Apidurada velev konumlu.Bu kadar basit çözümü Çinliler düşünememiş bile.

InkedApidura-Backcountry-Saddle-Pack-11L-Profile-Shoot_LI.jpg

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,

Ben bu Apiduradaki velev açının olmasının salınımı önlemenin anahtarı olduğunu düşünüyorum.

(link)
yarışacak arkadaşlara faydalı olur...
Yokuşları hesaba katınca 150 atmış gibi hissettim abi :koptum: 10 numara paylaşım olmuş.:harika:
Sele altı çantası alacak arkadaşlara önemli tavsiyemdir.Bu tarz sele altı bikepacking çantalarının sağa sola sallanmaması bildiğiniz üzere çok önemlidir.Benim Çin Çan Çon marka çantamda fotoda gösterdiğim bölgedeki bağlantı noktasının dikey olmasından yani velev olmamasından ötürü çok salınım yaptı,burnumdan getirdi.
227117 dosyayı görüntüle

Apidura markası bu sallanma sorununu çözmüş.Çünkü bu bağlantı noktası Apidurada velev konumlu.Bu kadar basit çözümü Çinliler düşünememiş bile.

227118 dosyayı görüntüle

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,

Ben bu Apiduradaki velev açının olmasının salınımı önlemenin anahtarı olduğunu düşünüyorum.
8 tane bagaj ipiyle sabitlerim sonra ben bile açamam. :ssrtcbya:

Malum, üniversitelerin kapatılması üzerine bizim de dönem derslerimiz/sınavlarımız haziran temmuz aylarına ötelendi. Bu macerada tekrardan sizin ile beraber pedallayamayacağım maalesef.
Hoş, zaten katılıp katılmama konusunda kararsızdım ve katılmamaya daha yakındım lakin içindeki o ‘katıl be! Yav atla bisikletine sürebildiğin kadar, yarışın ruhu yeter!’ gazlamaları da son bulduğundan dolayı hafif bir burukluk yaşamadım değil.:uzgnm:

Şimdiden bu uzun dostane serüvende pedallayacak, Türkiyemizin birbirinden güzel illerinin yollarında ter dökecek maceraperest bisiklet tutkunlarına başarılar diliyorum. İnşallah kazasız belasız, sağlıcakla herkesin hedeflerine ulaştığı güzel bir yarış olur. Allah yolunuz açık eder.
Merakla ve ilgiyle takip edeceğim:harika:

Bir ay sonra yarın sabah 06:00 da start...Diyarbakır bizi bekler inşaallah...

@Süper Dede jant teline varıncaya kadar siparişleri verdim. Yarışa hazırlanmak için hem bedenen, hem ruhen yoğun çaba harcadım.
Maddi olarak şu durumda 4000 binlirayıda buldu. Helâlı hoş olsun her zerresi değer. Diğer türlü kask ve gözlüğün ötesine geçemeyecektim bisiklet işinde. Diyarbakırı 95 yılında görmüştüm en son. Az bir zaman kaldı , fiziki olarak da hazır olacağım İnşallah.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri