TahirSoyaslan
Üye
- Tepki
- 108
- İsim
- Tahir
Kadın yarışmacılara ücretsiz olan ttubr02 de ayrıca aynı aileden katılımlarda %50 indirim
Patron çıldırdıSevgili maceraperest yarışmacı arkadaşlar : Ttubr02 ultra mesafe yarışımızda organizasyonu düzenleyen Birol Çakır arkadaşımızın bazı sürprizleri var. Bunların en önemlisi ttubr01 yarışına kayıt ücretini yatırıp son anda bir gerekçe ile katılamayan arkadaşlarımıza bu seneki yarışa kayıt ücretsiz olacak. ayrıca ttubr01 in tüm katlımcılarına %50 indirim uygulanacak. Katılıp bitirenler zaten ücretsiz. Kadın yarışmacılara ücretsiz olan ttubr02 de ayrıca aynı aileden katılımlarda %50 indirim uygulayacak olan Birol Çakır arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimizle...???
Yalnız bu ayrımcılık niye? Hani eşittik, hani kadınlar erkeklerin yaptığı her şeyi yapabilirdi. Bu ayrımcılığa sessiz kalamam. Ben yarıştan çekiliyorum ?.Arkadaşlar bireysel yarışçılar için 450 TL takım yarışacaklar için kişi başı 400 TL
Kadın katimcilar için bu yıl ücret almamaya karar verdim. (Teşvik olması adına.)
Boşaninca nafaka ödediğimiz sürece eşit değiliz demektir ???Yalnız bu ayrımcılık niye? Hani eşittik, hani kadınlar erkeklerin yaptığı her şeyi yapabilirdi. Bu ayrımcılığa sessiz kalamam. Ben yarıştan çekiliyorum ?.
Şaka şaka, zaten katılamıyordum ?. Herkese başarılar ?.
Boşaninca nafaka ödediğimiz sürece eşit değiliz demektir ???
Ben erkeğe nafaka ödendiğini duymadım var mı acaba ???
Erkekler de tacize uğrayıp, cinayete kurban gitmiyor. Katillerine ceza indirimi verilip, tacizcisiyle evlendirilmeye çalışılmıyor.
Eşitlik olmadığı ortada ama bu mizah yapılacak bir eşitsizlik değil gibi geliyor bana. Konunuzun Ttubr olarak kalması dileğiyle...
(Kadınlara kayıt ücreti olmaması güzel hareket bu arada, tebrikler)
siz katılsaydınız kesin kafa açardınız@Süper Dede "kadınlarımız" demiyoruz hocamoradaki iyelik eki -ımız olmayacak, hattâ baştacımız falan da demeyelim, onlar ne olmak isterlerse ona itibar ediyoruz
eller kırılsın kısmı güzel, o kalsın
Yaa hakkaten keşke fiziksel kapasiteme ve tecrübeme şu yarışmaya katılacak kadar güvenseydim de şu heyecanı paylaşsaydım. Üç bin kilometre, off be, ne macera ama.
Kadınlar baştacıdır diyorum...@Süper Dede "kadınlarımız" demiyoruz hocamoradaki iyelik eki -ımız olmayacak, hattâ baştacımız falan da demeyelim, onlar ne olmak isterlerse ona itibar ediyoruz
eller kırılsın kısmı güzel, o kalsın
Yaa hakkaten keşke fiziksel kapasiteme ve tecrübeme şu yarışmaya katılacak kadar güvenseydim de şu heyecanı paylaşsaydım. Üç bin kilometre, off be, ne macera ama.
mümtaz abi nasıl içim içimi yiyor tarifi mümkün değil. yıllık izin sıkıntısından dolayı çok istesem de katılamıyorum. bu tip maceralar için emekliliği bekliyorum.Kadınlar baştacıdır diyorum...?
Ayrıca bu yarıştan, maceradan hiç korkmayın, hep birlikteyiz. Sanıldığı gibi starttan itibaren patada kütede pedallara asılmıyoruz. Herkes kendi mentalitesinin ve kondüsyonunun el verdiği ölçüde çeviriyor. İnanın çoğunlukla üç aşağı beş yukarı her yerde karşılaşıyoruz. Sadece sonlara doğru biraz ayrılıklar oluyor. Gözünüzde büyütmeyin, günlük elli, altmış km lik antrenmanlarla bitirebilirsiniz...![]()
İnşaallah gönlünüze göre bir zamanda yarışa katılırsınız. Bu zaten bir virüs, bir kere aldınız mı kurtuluş yoktur...mümtaz abi nasıl içim içimi yiyor tarifi mümkün değil. yıllık iznin sıkıntısından dolayı çok istesem de katılamıyorum. bu tip maceralar için emekliliği bekliyorum.
sayın @bisikletgundemi ile takım olduğumuzu düşünsene abi ; kesin yarış karakolda biterdişaka bir yana katılan herkesle kalbim bir atıyor.
S.N | ADI SOYADI | Y.NO | KATILDIĞI İL | KAYIT DURUMU | DOĞUM YILI |
1 | BİROL ÇAKIR | 2053 | İSTANBUL | KESİN KAYIT | 1973 |
2 | BAHRİ KAPLAN | 20 | DENİZLİ | KESİN KAYIT | 1968 |
3 | SERKAN ÇİLOĞLU | 59 | TEKİRDAĞ | KESİN KAYIT | 1975 |
4 | ZELİHA BETÜL DEMİR | | ANKARA | KESİN KAYIT | |
5 | HARUN COŞKUN | | ANKARA | ÖN KAYIT | |
6 | EMRE ÇITAK | 60 | İSTANBUL | ÖN KAYIT | 1996 |
7 | ŞENOL KADİR KÖSTEKÇİ | 67 | KARABÜK | KESİN KAYIT | 1974 |
8 | BURHAN TURAN | 05 | KARABÜK | KESİN KAYIT | 1970 |
9 | MEHMET BULAK | 11 | İSTANBUL | ÖN KAYIT | 1989 |
10 | ABDULLAH KARAGÖL | 5114 | İSTANBUL | KESİN KAYIT | 1980 |
11 | ALİ KOŞAR | 5960 | TEKİRDAĞ | ÖN KAYIT | 1990 |