Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Aha Derya da katılıyor. İndirimler de süper. Vay arkadaş

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Arkadaşlar bireysel yarışçılar için 450 TL takım yarışacaklar için kişi başı 400 TL
Kadın katimcilar için bu yıl ücret almamaya karar verdim. (Teşvik olması adına.)

Sevgili maceraperest yarışmacı arkadaşlar : Ttubr02 ultra mesafe yarışımızda organizasyonu düzenleyen Birol Çakır arkadaşımızın bazı sürprizleri var. Bunların en önemlisi ttubr01 yarışına kayıt ücretini yatırıp son anda bir gerekçe ile katılamayan arkadaşlarımıza bu seneki yarışa kayıt ücretsiz olacak. ayrıca ttubr01 in tüm katlımcılarına %50 indirim uygulanacak. Katılıp bitirenler zaten ücretsiz. Kadın yarışmacılara ücretsiz olan ttubr02 de ayrıca aynı aileden katılımlarda %50 indirim uygulayacak olan Birol Çakır arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimizle...???
Patron çıldırdı:koptum::D Bir ön kayıt yaptıralım madem. En azından destek açısından geçen yarışta olduğu gibi kesin kaydımı da yaptıracağım gibi görünüyor vaziyet.

Arkadaşlar bireysel yarışçılar için 450 TL takım yarışacaklar için kişi başı 400 TL
Kadın katimcilar için bu yıl ücret almamaya karar verdim. (Teşvik olması adına.)
Yalnız bu ayrımcılık niye? Hani eşittik, hani kadınlar erkeklerin yaptığı her şeyi yapabilirdi. Bu ayrımcılığa sessiz kalamam. Ben yarıştan çekiliyorum ?.

Şaka şaka, zaten katılamıyordum ?. Herkese başarılar ?.

Tamam sıkıntı yok ya hallederiz. Kadın ismiyle kayıt oluruz nolcak yani nedir. Yarışçılar: Buraknaz, Cemalnur, Birolsu, Mümtazgül. Tamam işte. Maksat cepten para çıkmasın :D

Yalnız bu ayrımcılık niye? Hani eşittik, hani kadınlar erkeklerin yaptığı her şeyi yapabilirdi. Bu ayrımcılığa sessiz kalamam. Ben yarıştan çekiliyorum ?.

Şaka şaka, zaten katılamıyordum ?. Herkese başarılar ?.
Boşaninca nafaka ödediğimiz sürece eşit değiliz demektir ???
Ben erkeğe nafaka ödendiğini duymadım var mı acaba ???

Boşaninca nafaka ödediğimiz sürece eşit değiliz demektir ???
Ben erkeğe nafaka ödendiğini duymadım var mı acaba ???

nafaka var ama az tabiki. Bence kriter askerlik olmalı! Kızlar niye askere gıtmıyor?? hanı eşittik :eek:

Erkekler de tacize uğrayıp, cinayete kurban gitmiyor. Katillerine ceza indirimi verilip, tacizcisiyle evlendirilmeye çalışılmıyor.
Eşitlik olmadığı ortada ama bu mizah yapılacak bir eşitsizlik değil gibi geliyor bana. Konunuzun Ttubr olarak kalması dileğiyle...
(Kadınlara kayıt ücreti olmaması güzel hareket bu arada, tebrikler :harika: )

Erkekler de tacize uğrayıp, cinayete kurban gitmiyor. Katillerine ceza indirimi verilip, tacizcisiyle evlendirilmeye çalışılmıyor.
Eşitlik olmadığı ortada ama bu mizah yapılacak bir eşitsizlik değil gibi geliyor bana. Konunuzun Ttubr olarak kalması dileğiyle...
(Kadınlara kayıt ücreti olmaması güzel hareket bu arada, tebrikler :harika: )

sen olayı çok yanlış yorumluyorsun bence hocam. Biz eşitlikten yanayız. Senın dediklerin olmasın istiyoruz elbet ve bunun için zaten eşit olalım istiyoruz.
Ama bence de bu konunun yeri burası değil doğru söylüyorsun. Herkese ıyı günler :harika:

Konuya bir şaka ekleyeyim dedim, olay başka yere gidiyor sanırım. Kusura bakmayın sayın @Basar Giderim.

Tekrar herkese iyi yarışmalar.

Kadınlarımız baş tacımızdır, kadına kalkan eller kırılsın?...Antrenmanlarınıza devam edin arkadaşlar, sonra TTUBR de ızdırap çekmeyin...:harika::)

@Süper Dede "kadınlarımız" demiyoruz hocam :) oradaki iyelik eki -ımız olmayacak, hattâ baştacımız falan da demeyelim, onlar ne olmak isterlerse ona itibar ediyoruz :) eller kırılsın kısmı güzel, o kalsın :)

Yaa hakkaten keşke fiziksel kapasiteme ve tecrübeme şu yarışmaya katılacak kadar güvenseydim de şu heyecanı paylaşsaydım. Üç bin kilometre, off be, ne macera ama.

@Süper Dede "kadınlarımız" demiyoruz hocam :) oradaki iyelik eki -ımız olmayacak, hattâ baştacımız falan da demeyelim, onlar ne olmak isterlerse ona itibar ediyoruz :) eller kırılsın kısmı güzel, o kalsın :)

Yaa hakkaten keşke fiziksel kapasiteme ve tecrübeme şu yarışmaya katılacak kadar güvenseydim de şu heyecanı paylaşsaydım. Üç bin kilometre, off be, ne macera ama.
siz katılsaydınız kesin kafa açardınız :)

Bir önceki sene yapılan ttubr01 konusu içinde, sevgili Mümtaz abi ve sevgili Birol abi yarışa nasıl hazırlanılması gerektiği hakkında eşsiz, çok değerli bilgiler paylaşmıştı. Ve biz bunlardan çok faydalandık. Hatta şöyle söyleyeyim, ttubr'e katılmayıp yatılı uzun yola çıkacak pek çok kişiye faydası olduğunuz bizzat gördüm. Tavsiye ettim.

Kadınlar baştacıdır diyorum...:harika: ?
Ayrıca bu yarıştan, maceradan hiç korkmayın, hep birlikteyiz. Sanıldığı gibi starttan itibaren patada kütede pedallara asılmıyoruz. Herkes kendi mentalitesinin ve kondüsyonunun el verdiği ölçüde çeviriyor. İnanın çoğunlukla üç aşağı beş yukarı her yerde karşılaşıyoruz. Sadece sonlara doğru biraz ayrılıklar oluyor. Gözünüzde büyütmeyin, günlük elli, altmış km lik antrenmanlarla bitirebilirsiniz...:kötü::)

Kadınlar baştacıdır diyorum...:harika: ?
Ayrıca bu yarıştan, maceradan hiç korkmayın, hep birlikteyiz. Sanıldığı gibi starttan itibaren patada kütede pedallara asılmıyoruz. Herkes kendi mentalitesinin ve kondüsyonunun el verdiği ölçüde çeviriyor. İnanın çoğunlukla üç aşağı beş yukarı her yerde karşılaşıyoruz. Sadece sonlara doğru biraz ayrılıklar oluyor. Gözünüzde büyütmeyin, günlük elli, altmış km lik antrenmanlarla bitirebilirsiniz...:kötü::)
mümtaz abi nasıl içim içimi yiyor tarifi mümkün değil. yıllık izin sıkıntısından dolayı çok istesem de katılamıyorum. bu tip maceralar için emekliliği bekliyorum.
sayın @bisikletgundemi ile takım olduğumuzu düşünsene abi ; kesin yarış karakolda biterdi :) şaka bir yana katılan herkesle kalbim bir atıyor.

mümtaz abi nasıl içim içimi yiyor tarifi mümkün değil. yıllık iznin sıkıntısından dolayı çok istesem de katılamıyorum. bu tip maceralar için emekliliği bekliyorum.
sayın @bisikletgundemi ile takım olduğumuzu düşünsene abi ; kesin yarış karakolda biterdi :) şaka bir yana katılan herkesle kalbim bir atıyor.
İnşaallah gönlünüze göre bir zamanda yarışa katılırsınız. Bu zaten bir virüs, bir kere aldınız mı kurtuluş yoktur...:D Ayrıca bazı dostlarımızın katılımları sırasında birbirlerine zarar vermelerini önlemek adına güvenlik güçlerinden destek alıcaz...:koptum:

Konuyu dağıtmadan kayıtlara devam edelim. :harika: :harika: :harika: :harika:

MACERAPERESTLER

S.N
ADI SOYADI
Y.NO
KATILDIĞI İL
KAYIT DURUMU
DOĞUM YILI
1
BİROL ÇAKIR
2053
İSTANBUL