Scudo Sports

Ttubr02

TTUBR02'nin başlangıç yeri sizce neresi olsun?

• Diyarbakır

• Gaziantep

• Şanlıurfa

• Toplam katılım
    73
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
MACERAPERESTLER

S.N
ADI SOYADI
Y.NO
KATILDIĞI İL
KAYIT DURUMU
DOĞUM YILI
1
Birol ÇAKIR
2053
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 011973
2
Bahri KAPLAN
20
DENİZLİ
KESİN KAYIT - 021968
3
Serkan ÇİLOĞLU
59
TEKİRDAĞ
KESİN KAYIT - 031975
4
Zeliha Betül DEMİR
ANKARA
KESİN KAYIT - 04
5
Harun COŞKUN
ANKARA
ÖN KAYIT - 01
6
Emre ÇITAK
60
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 021996
7
Şenol Kadir KÖSTEKÇİ
67
KARABÜK
KESİN KAYIT - 051974
8
BurhanTURAN
05
KARABÜK
KESİN KAYIT - 061970
9
Mehmet BULAK
11
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 031989
10
Abdullah KARAGÖL
5114
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 071980
11
Ali KOŞAR
5960
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 041990
12
Umutcan ATMALI
2701
ADANA
ÖN KAYIT - 052000
13
Barış ELBÜKEN
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 08
14
Adnan ÇELİK
06
ANKARA
KESİN KAYIT - 171985
15
Bilgi KARAKURT
ANTALYA
ÖN KAYIT - 06
16
Egemen ÇORBACI
YALOVA
ÖN KAYIT - 07
17
Sedat AVCILAR
45
MANİSA
ÖN KAYIT - 08
1972
18
Mehmet MUTLU
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 09
1986
19
Cihat MERT
42
KONYA
ÖN KAYIT - 101993
20
Ümit TULUK
0244
ADIYAMAN
ÖN KAYIT - 111999
21
Sercan BALTALI
343
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 18
1986
22
Birol KAYAALP
17
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 12
1973
23
Derya ÜNAL
3434
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 09
1985
24
Ahmet SOYSAL
16
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 13
1987
25
İlyas KARAHAN
KONYA
ÖN KAYIT - 14
26
Abdulkadir ERGİN
111
MANİSA
ÖN KAYIT - 151980
27
Buse AYGÜN
41
ÇANAKKALE
KESİN KAYIT - 101997
28
Okan KARAYAS
36
ÖZBEKİSTAN
ÖN KAYIT - 161988
29
Ramazan MERT
156
SİNOP
ÖN KAYIT - 17
30
Melih Tayyip KILINTAŞ
2310
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 181997
31
Uygar Osman KIZILTEPE
2919
ADANA
ÖN KAYIT - 192000
32
Murat MORKOÇ
4175
KOCAELİ
ÖN KAYIT - 201996
33
Demir KARAGÜLLE
2016
ANKARA
ÖN KAYIT - 211984
34
Sedat ERDOĞANA
49
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 221982
35
Muhammet Ali CENGİZ
99
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 231992
36
Osman UŞAK
ANTALYA
ÖN KAYIT - 24
37
Mümtaz ÖZTÜRK
34
TRABZON
KESİN KAYIT - 111958
38
Süleyman ÇETİN
2006
İZMİR
ÖN KAYIT - 25
1982
39
Yaşar KAYAALP
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 26
40
Tuluyhan Berke USLU
702
ANKARA
ÖN KAYIT - 271998
41
Şaban ÜNAL
DENİZLİ
ÖN KAYIT - 28
42
Mert VESEK
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 29
43
Enes AKTAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 30
44
Ethem Hakan GENÇER
MERSİN
ÖN KAYIT - 31
45
Oktay YUMAK
TRABZON
KESİN KAYIT - 12
46
Hüseyin Caner KOÇYİĞİT
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 32
47
Bulut TOKMAK
TOKAT
ÖN KAYIT - 33
48
Yunus ÖZDEMİR
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 34
49
Melih ŞENTÜRK
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 13
50
Yıldırım BAYAZIT
ANKARA
ÖN KAYIT - 35
51
VOLKAN İSMAİL DAĞDAŞ
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 36
52
VOLKAN AYKUL
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 37
53
RIDVAN AKİF
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 38
54
ENES ÇOBAN
TOKAT
ÖN KAYIT - 39
55
MUSTAFA DELİCE
İSTANBUL
ÖN KAYIT - 40
56
ALİ RIZA FIRINCI
ANTALYA
KESİN KAYIT - 15
57
MUSTAFA TAŞYILDIZ
TEKİRDAĞ
ÖN KAYIT - 41
58
ERSİN ERSOY
38
KAYSERİ
ÖN KAYIT - 42
59
MURAT KIRDI
ORDU
ÖN KAYIT - 43
60
COŞKUN SARIBAŞ
BALIKESİR
ÖN KAYIT - 44
61
FARUK SAKİN
19
İSTANBUL
KESİN KAYIT - 14
62
SERDAR GÖK
KONYA
ÖN KAYIT - 45
63
NECMEDDİN ELDEM
1967
AMAYSA
KESİN KAYIT 161976
64
FURKAN ESEN
MERSİN
ÖN KAYIT - 46
65
İBRAHİM ATÇI
ŞANLIURFA
ÖN KAYIT - 47

(link)

(link)

Pandemi dolayısıyla ön ve kesin kayıt süreleri uzatıldı ve devam ediyor...

Scudo
Şehirlerarası dolaşım başlıyor: HES kodu yoksa bilet yok!

Korona virüsle mücadele sürecinde gelinen normalleşme adımları kapsamında havayolu ve demiryolu taşımacılığında biletler satışa sunuldu. Bilet almak için HES Kodu zorunlu tutuldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle faaliyetleri durdurulan demir yollarında 28 Mayıs’ta başlayacak konvansiyonel ve Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri için biletler bugün satışa çıkarılırken, biletleri daha önce satışa sunulan hava yolu sektöründe seferlerin 4 (link) itibarıyla başlaması planlanıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, salgın nedeniyle mart ayında hava yolu ulaşımında kademeli olarak uçak seferleri durdurulmuştu. Salgının tüm dünyada yayılması üzerine Bilim Kurulunun önerisiyle ülke yurt dışı uçuşlara kapatılırken, yurt içi uçuşlara da ara verilmişti.

Kovid-19 salgınının yavaş yavaş gerilemeye başlamasıyla Ramazan Bayramı sonrasında ulaşımda normalleşme adımları atılacak.
Bu kapsamda biletleri daha önce satışa çıkarılan hava yolu sektöründe seferlerin 4 Haziran itibarıyla başlaması öngörülüyor. İlk etapta iç hat daha sonra dış hatlarda uçak seferlerinin başlaması bekleniyor.

Demir yolunda biletler satışa çıktı

Demir yolu sektöründe ise konvansiyonel ve YHT hatlarında 28 Mayıs itibarıyla başlaması planlanan seferler için hazırlıklar sürdürülüyor. Bu tarih itibarıyla yapılacak tren seferleri için biletler bugün satışa sunuldu.

Normalleşme sürecinde YHT’ler 28 Mayıs’tan itibaren Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-İstanbul hatlarında günde toplam 16 sefer yapacak.

Tren biletleri öncelikle temassız olarak mobil uygulama/internet sitesinden ya da gişelerden satın alınabilecek. Çağrı merkezi ve acentelerden bilet satışı yapılmayacak.

Marmaray ve Başkentray gibi şehir içi hatlarında bu süreçte seferler durdurulmazken, sefer sayılarının yavaş yavaş artırılması öngörülüyor.

Hem hava hem de demir yolunda bilet satış işlemleri yolcuların Kovid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek. Giriş çıkış yasağı olan iller için ise “seyahat izin belgesi” alınması da gerekiyor.

HES kodu alamayanlara bilet satışı yapılmayacak

Sağlık otoritelerinin seyahat engeli koyduğu veya HES kodu alamayan kişilere bilet satışı yapılmayacak. YHT seferleri, sosyal mesafekurallarına ve izolasyona dikkat ederek başlatılacak.

Demir yollarında ilk olarak tren içinde sosyal mesafeye uygun tedbirler alınacak, yolcu tren bilet satışlarında da sosyal mesafeye uygun yüzde 50 kapasite oranında ve koltuk atlayarak çapraz düzende bilet satışı yapılacak.

Normalleşme sürecinde havalimanları için “uçulabilir sertifikası” düzenlenecek. Sertifikasyon programı kapsamında (link)nce bilgilendirme ve denetimler yapılacak, şartları karşılayan havalimanlarına bakanlık tarafından sertifika verilecek.

AA

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede abi otobüs seferleri normale döndü mü peki. Otobüslerle alakalı birşey görmedim yazıda.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Valla ben biletimi yirmi gün önce aldım. En azından yerim garanti... Olmazsa altı saat kala iptali mümkün...siz de alın, sonra yer bulamayacaksınız...

@Basar Giderim @Süper Dede evet abi 4 büyük firma başlayacakmış. Yerel firmalarda da gözüküyor. Yarın terminale gidip alacağım. Merzifon terminalinde çok defa bilet iptalini gördüm. Büyük firmalar bile acımıyorlar bilet iptaline söz konusu bisiklet olunca. Gerçi %40 bilet yeri gözüküyor. Otobüs illaki boş ama canlı kanlı çözeyim bu işi dedim.
Yarın son siparişlerimde gelir. Bayram öncesi 3 te 1 i gelmişti. Bir bilet kaldı.

2020 sadece ülkemiz için değil tüm dünya için kötü başladı , kötü gidiyor , malesef ki görünüş itibariyle kötü de gidecek gibi.

TTUBR en azından bu kötü gidişatın içinde 2020'de iyi ki katılmışım, anılarımda güzel hatırlayacağım nadide bir maceraydı ,kendimi yollarda buldum, stresten arındım diyebileceğiniz özellikle de bir bisikletçi için ender organizasyonlardan biri.Bisiklet sporuyla içli dışlı olan , bisikleti hayatının bir parçası olarak gören kişiler için bir gran fondoya katılmak, bir uzun tur yapmak gerçekten özel tecrübeler kazandıran ,farklı bir bakış açısına sahip olmanızı sağlayacak aktivitelerdir.Ultra mesafe yarışlarını bunların bir bileşkesi olarak görebilirsiniz.Tabii ki Trans Continental Race bu işin zirve noktası ancak Avrupa'nın içinde bulunduğu durum malumunuz ve işin bir de ekonomik boyutu var.TTUBR burada devreye giriyor ki, hem bizim içimizden hem bizim topraklarımızda hem de ekonomik olarak sürdürülebilir bir organizasyon.

Bence katılmayı düşünen arkadaşlar mutlaka bu organizasyonu değerlendirmeli.Ayrıca şöyle de düşünün sen katılmayacaksın o katılmayacak peki kim katılacak? Sen taşın altına eline koyacaksın ki sinerji oluşmasının ilk adımını oluşturacaksın.Kar topu seninle başlayacak, seni görenlerle büyüyecek. İleride diyeceksin ki ben de bu ülkede bisiklet sporunun gelişmesi için TTUBR'ye katıldım diyerek bunun haklı gururunu yaşayacaksın.Unutmayın bisiklet kültürünün önemli bir parçası da o ülkede düzenlenen yarışlardır.

Sen değilse kim, şimdi değilse ne zaman?

@hamlet2006 üstadım siz geçen yıl katıldınız. Zevkini, sefasını ve cefasını çektiniz bu işin.

Baktım bizim yaşlı kurtlar her yıl artırıyorlar mesafeyi bir umut 4500 olmadan yakalayım dedim. Heyecan öyle bir sardı ki sanki bu sene yarışı yedim yuttum seneye hazırım. Kargolar geldikçe hanım soruyor. Gelecek yıl da katılacakmısın diye?
Bende içimden düşünüyorum neden olmasın ? Eğer bu sene @Süper Dede Mümtaz ağabeyin dediği gibi abonden olursam seneye sıkı çalışır abone olurum. :)
Bazen yorumlara baktığımda arkadaşlar katılıp katılmama hakkında yorum yapıyor. Senin yorumun güzel esas olay dünyanın durduğu şu zamanda bu yarışın ülkemizde yapılıyor olması. Ben bunu kaçırmalarına üzülüyorum. Şöyle en az bir 50 katılım olsa Türkiye yi geç dünyada haber oluruz.

@hamlet2006 üstadım siz geçen yıl katıldınız. Zevkini, sefasını ve cefasını çektiniz bu işin
İşimden bir hafta dahi izin alabilsem hiç düşünmeden yine katılacağım.
Bizim patron bırak izin vermeyi, Reisin verdiği hafta sonu yasaklarını bile bize borçlusunuz diye geri alacak.o_O
Bu sene de yarışmak için canım gidiyor. Ultra bağımlılık yapıyor. Yapmayan anlayamaz.

@hamlet2006 doğru normalde bir hafta yetmez ama bu sene Necmeddin faktörü var. Ben Allah'ın izniyle çoşkuyu verdikçe ağalar erkenden tamamlarlar yarışı. Yoksa çok çekecekleri var dilimden. :D

@hamlet2006 doğru normalde bir hafta yetmez
Elbette bir hafta yetmez.Belki de herşey bitirmek bile değildir. En azından start anında resmin bir parçası olmak, safları sıkılaştırmak için önemli.

2020 sadece ülkemiz için değil tüm dünya için kötü başladı , kötü gidiyor , malesef ki görünüş itibariyle kötü de gidecek gibi.

TTUBR en azından bu kötü gidişatın içinde 2020'de iyi ki katılmışım, anılarımda güzel hatırlayacağım nadide bir maceraydı ,kendimi yollarda buldum, stresten arındım diyebileceğiniz özellikle de bir bisikletçi için ender organizasyonlardan biri.Bisiklet sporuyla içli dışlı olan , bisikleti hayatının bir parçası olarak gören kişiler için bir gran fondoya katılmak, bir uzun tur yapmak gerçekten özel tecrübeler kazandıran ,farklı bir bakış açısına sahip olmanızı sağlayacak aktivitelerdir.Ultra mesafe yarışlarını bunların bir bileşkesi olarak görebilirsiniz.Tabii ki Trans Continental Race bu işin zirve noktası ancak Avrupa'nın içinde bulunduğu durum malumunuz ve işin bir de ekonomik boyutu var.TTUBR burada devreye giriyor ki, hem bizim içimizden hem bizim topraklarımızda hem de ekonomik olarak sürdürülebilir bir organizasyon.

Bence katılmayı düşünen arkadaşlar mutlaka bu organizasyonu değerlendirmeli.Ayrıca şöyle de düşünün sen katılmayacaksın o katılmayacak peki kim katılacak? Sen taşın altına eline koyacaksın ki sinerji oluşmasının ilk adımını oluşturacaksın.Kar topu seninle başlayacak, seni görenlerle büyüyecek. İleride diyeceksin ki ben de bu ülkede bisiklet sporunun gelişmesi için TTUBR'ye katıldım diyerek bunun haklı gururunu yaşayacaksın.Unutmayın bisiklet kültürünün önemli bir parçası da o ülkede düzenlenen yarışlardır.

Sen değilse kim, şimdi değilse ne zaman?
Süleyman kardeşim samimi ve dokunaklı yazın için teşekkür ediyorum.
Azim inanç ve intçılıkla bu işin de üstesinden geleceğiz.
Yapamazsın demek beni dahada kamçılıyor. Ölümden başka her şeye çare var. Vee çıkmamış candan umut kesilmez...;):harika:

Bende içimden düşünüyorum neden olmasın ? Eğer bu sene @Süper Dede Mümtaz ağabeyin dediği gibi abonden olursam seneye sıkı çalışır abone olurum.
Sevgili Necmeddin kardeşim bir yanlış anlaşılma var sanki, senin abandone olacağını hiç söylemedim, hakkımı yemeyesin.. :( Bacaklarına kuvvet, tekerine taş değmesin...:harika::)

Sevgili Necmeddin kardeşim bir yanlış anlaşılma var sanki, senin abandone olacağını hiç söylemedim, hakkımı yemeyesin.. :( Bacaklarına kuvvet, tekerine taş değmesin...:harika::)
Genel olarak demiştin, hani 50-100 km ile bunun olmayacağını, sele alışmanın önemini, az mola vererek yüksek kadansta sürüş yapacakların yarışı tamamlayacakları, buna istinaden yapmıştım üsteki yorumu. 🤣 17 . Sayfada bir mesajın var bir ben üstüme alındım. Benim ismim direk geçmiyor . Genel itibarı ile yazılmış bir mesaj. Birde doğru yazılmış bir mesaj. Burda 50-100 km yeter bana diyen benden başka kimsede yok. Sonra tabi düşündün Necmeddin yanlışmı anladı.:)
Söylediğin şeyler doğru bende doğru anlamışım. Genel bir yazıydı. Rahat ol abi. :harika:

Olurki direk Necmeddine söylemişsin büyüğümüzsün antremanınızı düzgün yapın, yarışı tamamlayın, geride kalmayın demek senin hakkın. Sen yine rahat ol abi . 3000 km üstü yola niyetlendik . Öyle hemen alınganlık yapan olursa buyursun alınsın. Sen cansın yine diyorum rahat ol abim benim.:harika:

@Süper Dede dedeeemmm ömrümü yedin , nasıl olacak bu iş. :harika: Nasıl bir gelişme oldumu . Bugün 2 bisiklet kurdum. 3-4 patlak teker yaptım. Fren vites baya bir iş gördüm. 44 yaşında çırak oldum. Hızlı öğreniyorum.
Hatta usta bayıldı. 3 tane motor hızarı söktüm topladım. Kalfa yalvarıyor nolur abi bırakma bizi sürekli gel diye.
Bu arada sağlam oduncu olduğum için hızarların bakımını iyi bilirim. Köyde yetişmenin faydaları.

Eveeet. Bileti iptal edip başka firmadan 3 temmuz 2020 sabah saat 10:00 a biletimizi aldık...İnşaallah, bekle Diyarbakır geliyem... :harika: :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede Abi sen dökersin o gençlerin hepsini evelallah . Tecrübe kişinin en genç halidir. Bence en önemlisi bu yarışa katılabilmek. Sadece bisikletçilerin yada sporcuların değil pandemi sebebiyle bedel ödeyen dünyanın böyle bir yarışa ihtiyacı var.

Herşeye rağmen İnsanoğlu hayatın devam ettiğini bilmeli. Bu tarz etkinlikler unuttuğumuz güzel günleri yeniden hatırlatır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri