Scudo Sports

TTNET Adsl Kullanıcıları Dikkat

@başarist

Bu mesaj dünyanın en pahalı ADSL hattı kullanılarak gönderilmiştir.

imza süpermiş birde bunun ingilizcesini yazmak lazım.bütün dünya görsün..

Scudo
ben de birşeyler ekleyeyim izmir de bir vatandaş sabit telefonunu kapattırıp sadece adsl kullanıcısı oldu ama çetrefilli bir mahkeme aşamasından sonra. herkes dava açmak zorunda malesef bir de adsl nin pahalı olması cabası sabit telefondan kullanılmasa da alınan 10-11 tl cıvarındaki meblağa ise sanırım nevşehir de bir dava kazanıldı ve 2007 yılından bu yana ödenen meblağlar iade edilecek
şahsi inancım şudur ki ilerde bu mahkeme kararaları telekomun uygulamalarını düzeltecek (hatırlayalım gsm şirketlerinin böyle uygulamaları yargı tarafından kaldırılmıştı) geçen süre zarfında telekom da alabildiği kadarını alabilme kaygısında bir ara emsal yargı kararını siteye ekleyeceğim adsl için illa ki sabit telefon kullanmak zorunluluğumuz teknik bir zaruret değil telekomun bir malın kullanımını 2 mal satarak kar elde etme zihniyeti.

@semih26

Ben eski geek modemim çok ısınıyo diye üstüne 120mm lik bir fan yerleştirmiştim bir ara... Şimdi wireless a geçtim şimdilik çok ısınmıyo bakalım...

Fan olayını tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@sarıyerlibisikletçi

türk telekom altyapısını kullanan herkez için geçerli

BEN DE ( oceanist ) GİBİ DÜŞÜNÜYORUM . .

Biz faturayı imzalarken ilk 3 ay 17 ytl olarak imzaladık sonra ilk ay kotayı geçmememize ragmen bizden 25 ytl aldılar.Ve şimdide arkadaşlar ptt'de görevli olan kadınla 3 aydır konuşmamızın tartışmamızdan bazı kareleri size yazmak istiyorum..

1.ay

ben::merhaba biz ilk ay 15 ytl diye fatura imzaladık fakat kotayı geçmememize ragmen 25 ytl geldi sebebini ögrenebilirmiyim ?

Görevli:Biz henüz 15 ytl olan tarifeye geçmedik daha bu ay geçecegiz sizin yanlışınız var faturayı imzaladınız dükkana gidip sorun lütfen...

"Fatura kesilen dükkana gidip faturanın fotokobisini aldım ve şubeye geri geldim"

ben:Buyrun; faturanın fotokobisi bakın alttada 15 ytl 3 aylık sabit abonman ücreti olarak yazıyor bu damı yalan söylüyor ?

Görevli: Bey efendi şikayetiniz varsa bana degil mahkemeye bildirin ...(sıradaki ! ):boese157:

2.ay
Bu ay diger görevlinin yanına gittim o kadının degil...

ben:Merhaba biz iki aydır ttnet abonesiyiz ve geçen ay kotayı geçmememize ragmen 25 ytl ödedik bu ayda sadece 1 hafta interneti kullandık şehirdışına gitmişdik ama dowland yapmamamıza ragmen video izlemememize ragmen kota geçmiş ve bize 58 ytl fatura geldi sebebini ögrenebilirmiyim ?

Görevli adam:Valla sizle samimi konuşuyorum ve size şunu söylemek istiyorum bende evimde ttnet kullanıyorum ilk 4 ay kotalı olarak kullandım ama 4 ayda durduk yere kota aşdı ve ben ödemekden başka bişe yapamadım zaten kotasız parası ödüyorum her ay kotasız yapar doya doya girerim dedim ve kotasıza geçtim bu benim fikrim sizi kotasıza geçin diyemem ama heray bunun olacagına emin olun dedi...Ve size ben yardımcı olamam üstümüz ayşe hanıma gidbilirsiniz bu gibi sorunlar için dedi...

Ayşe hanım ilk ay bana bir sorununuz varsa mahkemeye başvurun diyen kadın meger ordaki en üst kademedeki kişiymiş...Yanına gittim ve ;

ben : Hanım efendi size bir soru soracagım !

görevli :Buyrun sorun !

ben : Evinizde internet baglımı ? ttnet ?

görevli : evet ama kotasız açık konuşmak gerekirse her ay kotalı olmama ragmen kotasız parası ödemekden bıkdım ve kotalıya geçdim..

Ben : teşekkür edip parayı ödeyip çıkdım...

Yaklaşık 4 aydır Ttnet adsl internet kullanıcısıyım ve bu kadar kötü hizmet veren e bu kadar kişiyi mecburiyete sokan firma görmedim..

mutlukalın...

bende bıkmıştım açıkcası. ama benim durduk yere değil kendi kullanımımla geçiyordum kotayı.2ay üst üste 29tl yerine 36-38tl verdim.sonrada bende o görevlilere göre mantıklı olan tarifeye yani kotasıza geçtim.
arkadaşım haklısın ttnetin hizmetini bende beyenmiyorum.insanları cahil yerine koyuyorlar.müşteri hizmeti olarak iyiler.ama memnun edici hiç birşey yapmıyorlar.hele o son kampanyalar bence hep ttnet çıkarı üzerine bana göre kullanıcıya hiçbir yararı yok hatta dahada zararlı diye düşünüyorum...

Tekelleşmiş bir telekom olduğu sürece adsl internet ve geri kalan haberleşmelerle ilgili olarakta sorunlar hep yaşanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@Tech. Türk

sizde benim gibi günlük kotanızı not edip eretsi gün açtığınızda 50 mb gittiğini göreceksiniz ,bu ben idda etmiyorum bunu ttnet müşteri hizmetleri de onaylıyor ,bu kadar kişinin yazdıklarını okumadınız sanırım herkez fazla fatura ödendiğini idda ederek yakınıyorken siz sikayetçi değilsiniz. buda ilginiç bunun yalan olup olmadığını müşteri hizmetlerine kendiniz sorun . ayriyeten ben her akşam modemimi kapatıyorum her sabah açıyorum bu ay sadece denemk için download yapmadım 4 GB kotamın olduğu gibi durması gerekiyordu . fakat faturamda ve kota bilgisi bölümünde 1500 MB download gözüküyor bukadar bu konu hakkında bilginiz var ozaman bunu bana açıklarsanız sevinirim ,ben bu konuyu tüketici korumaya geçen hafta taşıdım sizlerde yapın yukarıda bu konun yalan olduğunu söyleyen arkadaşımda fazla olarak ödesin faturasını.

Geri