Scudo Sports

trt 3'ü dün akşam izleyen varmı ????

bisikletletçi52

Forum Demirbaşı
Tepki
154
dün akşam saat 22:00 sularında trt 3 te kapadokya göreme avrupa şampiyonası vardı izleyen varmı ???? süper biii yarıştı

Scudo
Olmazmı arkadaşım avrupa mtb yarışı türkiye ye geliyor trt 3 yayınlıyor ve türkiyeden başka hiçbir basın kuruluşu gelmiyor tabiki trt 3 ü izledim ve yürekten tebrik ediyorum
Diğer basın kuruluşlarını da ülke tanıtımına katkısı tartışılmaz olan bu organizasyonla ilgilenmedikleri için hepsine teessüflerimi buradan yolluyorum:Ahhh-1660 :000002158

evet izledim.parkur,organizasyon ve sunuş olarak çok beğendim.hatta o kadar beğendimki yarışı seyrederken sızmışım :D
orda olamamak insanı çok kötü etkiliyor:(
artık başka bir zaman......

@elman_temel

ben de öyle oldu 3.üncü turdan sonra ben sızdım ama yarış manyaktı orda olmayı isterdim... aslında bisikletle turboya basıp gitcektin :vroam: :vroam:

İzlemezmiyim biraz kopuk oldu ama izledim çok güzel bir pist seçmişler.Yarış da güzel oldu.Umarım bende birgün orda sürüş yaparım.

Akşam değil ben iki gün TRT3 te canlı olarak izledim işigücü bırakıp :) Hatta dünyada bi ilk de oldu bu konuda İLK defa bi MTB yarışı canlı olarak TRT-İNT ve TRT-Avrasya vasıtasıyla kıtalararası yayınlandı:)

İzledim ama spikere uyuz oldum , güzel yarıştı aralardada olsa türk sporcuları görebildim ...

hem öğlen canlı hem de akşam tekrarını izledim yarışın ama orada olamamak çok koydu...

Efet Yarış zamanı izleyemedim dun gece denk geldi gerçekten güzelbir yarıştı.

izlemeyen varmı diye sorsanız cevap veren daha az olurdu sanırım:Dçok zorlu ve zevkli bir parkur gerçekten izlerken heycanlandım keşke bende gitseydim

Ülkemizde bisiklet dalında bir avrupa şampiyonası düzenleniyor.Bizim boyalı medya basın tısss. Tebrik ederim hepsini gerçekten...Büyük gazeteleri özellikle takip ettim. tısss. gerçekten çok ilginç...Umudumuz TRT...

evt izledim gerçekten çok züperdi. milli takımı gönülden kutluyorum...

bisiklet forumda üye olupta oraya gitmemeyi isteyen olmaz her halde :D :D :D :D :D

önceki gün u23 vardı onu izledim ve ertesi günde elit yarışını ve birazda bayanlar yarışının son kısmını izledim çok güzel di bencede

Geri