Scudo Sports

Triban 520 fiyatına değer mi?

kırmızı-siyah kombinasyonu çok daha güzeldi, triban 520 görsel olarak geriledi.

Scudo
Selam arkadaşlar Triban 520'e linkteki rubleyi takabilir miyim? Bilgili arkadaşlar bi el atın size zahmet. (link)

@bibisiklet bahsettiğiniz kaset takılabilir. Sıkıntı olmaz. Zincir belki kısa kalabilir. Ama yine de kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisiklet

Sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben 11-32 HG-400 kullanıyorum, zincir kısa gelmiyor yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi. :)

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Bisikletimi yeni aldım. Kırmızı - siyah kampanyada olandan. Fiyatını hak ediyor. Genelde belirtilmiş olan fren konusuna katılıyorum. Ama iyi bir fren pabucuyla iş çözülür. Bu fiyata bu donanımda başka marka bisikletlerin fiyatları almış başını gitmiş.

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
@Thranduil
Bu tribanlara max kaç lastik takılıyor. 700x28 sorun çıkartmıyor diye biliyorum.
Ama 700x32 taktım diyen birini görmüştüm sanki sizce takılabilir mi? takılmış olarak gördünüz mü?
triban 300'üm vardı, kadroda büyük geldiği için sattım. Şimdi touring olarak düşünüyorum.

@ozips Triban 520/540'lar 32mm genişliğe kadar destekliyor hatta bunun dışına çıkıp 35mm takanlar dahi var, Youtube'da videoları vardı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Semerci
Merhaba arkadaşlar.
Triban 520 fb kullanıcısıyım, bisikletimin gidonunu flatbardan yol gidonuna çevirmek istiyorum. Bu konuda merak ettiğim bir kaç husus var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1. Şimdi triban 520'nin flatbarlısı ve yol gidonlusu olarak iki ayrı modeli var acaba bunların kadro geometrileri aynımı.
2. Aynı ise yol gidonuna geçmemde bir sıkıntı yaşarmıyım.
Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

@Alisimsekoglu Bu bisikletimi ikinci el olarak aldım, normalde satılan 520'ye göre siyah yerine kırmızı maşa olmasıda cezbetti. Sonradan dropbar çevirecekseniz biraz masraf çıkartabilir ve normal 520 den tek farkı maşa rengi olur tabii kullanacağın değiştirme ekipmanlarını saymaz isek.

@Saru masrafları göz önünde bulunduruyorum. Bisikletten memnunum satmak istemiyorum. Kendim bakım onarım elemanıyım malzemeleri alır boş zamanlarımda montajımı yaparım diye düşünüyorum, zevk vericide olacağını düşünüyorum.

Dün decathlona gittim heralde yeni sezon diye fiyatları şişirmişler triban 500 yeni model diye bir farkı olmayan bisiklet 1200 den 1800 leremi ne çıkmış. Triban 540 diye sora setli model 2400 tl civarindaydi maşa galiba karbon ama gereksiz pahalı 4000 liralık 105 li ultra 700 de heralde fiyatı ilerde 3500 e çok rahat düşer biraz pahalı.

Ben 520 dropbar kullanıyorum, kızım 520 flatbar.

Kadro aynı, maşa renkleri farklı. Aktarıcılar, aynakol ve ruble aynı. Sadece dropbar olanın fren bacaklarında Shimano yazıyor (hangi seri olduğunu bilmiyorum), flatbar olanda ise Btwin.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Alisimsekoglu
@Cesarisback Trtiban 500 de gecen senenin modeline göre maşa farklı. Karbon maşa var yeni modelde.

Selamlar.. sizce alinir mi ?

(link)

@srknsnyz Decathlon'da yaz sebebiyle fiyatlar biraz şişmiş durumda. Bence bekleyin veya başka markalara yönelin.

@srknsnyz yani ne diyeyimki. decathlonun indirimlerini takip ederseniz bu bisikleti daha ucuza alabilirsiniz. ama beklemek ister misiniz tabi siz bilirsiniz. şöyle söyleyeyim ben 4 ay bekledim. bu bisikletin indirimini. 1500 tl ye 9 taksite aldım.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri