Scudo Sports

Triban 520 fiyatına değer mi?

@soner canlı Kızmadım, yardımcı olmaya çalıştım. Ama ben de başaramadım. Bir kez daha yineleyeyim: L BEDEN OLMAZ, UYGUN DEĞİL, M BEDEN AL! (Not: Büyük harf kullanımı kızgınlıktan değil anlaşılır olma çabasındandır.)

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Scudo
@liteon tamam hocam teşekkür ederim ilginize ben yanlış anladım demek ki kusura bakmayın.Bu arada son mesajınız çok net oldu ve kafamdaki soru işaretleri gitti.Yani sizin tabirinizle bu sefer başardınız:)

• Beğen
Tepkiler: liteon
Hangi mağazalarda indirimde

@gunes1001 yok artik 3 sayfadir okuyorum benim kafa t500'e gitti anlamamisim olayi.Demek t520'yi 1400'e aldiniz:eek:.Cok iyi bir firsati degerlendirmissiniz tebrik ederim:harika:.İyi gunlerde kullanin

Bu başlık açıldığında Triban 520 dropbarlı ve dolayısıyla sti kontrollü model 1800 tl civarıydı, şimdiyse 1400 tl. Ayrıca aradan geçen zaman içinde lira %10 kadar değer kaybetmişken bu indirim daha da büyük.
Şöyle söyleyim, eğer Triban 520 de fiyatına değmiyorsa hiçbir bisiklet değmiyordur.

Mersin Decathlon'da böyle bir indirim vardı. Daha fazla yol satmayacaklarını, ellerinde kalanları eritmek için böyle bir şey yaptıklarını söylediler. Diğer mağazalarda durum nasıldır bilmiyorum. Dağ bisikletlerine ağırlık vereceklermiş öyle dediler bilginize :)

@gunes1001
@gunes1001 bence cok iyi yaptınız. Güzel günlerde kullanın. İstanbul ve yakınına böyle bir fırsat gelse bende düşünmeden değwrlendiririm. Mersin magazası sanırım kargoyla ürün yollamaz.

Ben sordum kargo ile gönderir misiniz diye. Ancak internetten alırsanız olur dediler. İnternette ise fiyat bu değil :(

t 520 32 telli aero jantlar olmasa çok avantajlı bisiklet olur.

@gunes1001 ancak güvenilir bir arkadas kutusuyla alıp alıcı ödemeli kargo ile yollarsa olur. Kargo 70 tl gibi tutar sanırım. Magazalar gönderim yapmıyor diye biliyorum.

Yada bekleyip indirimin yakınınızdaki magazalarca da uygulanması için sabretmek gerekiyor.

@nuruasakir sanırım biraz tur bisikleti özelliği taşıdığı için bu jantlar normal. Safkan yol bisikleti gibi düşünmemek gerek.

@nuruasakir bisikletin jantından çok sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama şimdilik tek sıkıntısı ön aktarıcının teli aynakolun sürtüyor.
@Mutluthegreat ben mersinden bisikleti aldım. Sonra sarıp sarmalayıp otobüse koyduk. Aksaraya getirdim. Hem kargo masrafından kurtuldum hemde zaman kaybetmeden getirdim :D

@gunes1001 ruble 9.dişte aynakol 1. yaprakta iken sürtmesi normal veya tam tersi ruble 1.diş aynakol 3.yaprakta iken sürter çapraz kullanım oldugu için.
şu an elimde 57 kadro t520 var bulabilrsem r500 takıcam

@nuruasakir siz yanlış anladınız fotoğrafta dediğim tel aynakoluna sürtüyordu. Az önce rampa çıkarken ses gelmedi. Kendi kendine düzelmiş herhalde :D

Dosyalar

• IMG_1153.JPG
    IMG_1153.JPG
    40,9 KB · Okunma: 49
@gunes1001

ciddi bir sorun değil, hafif yana doğru yönünü kaydırın olur biter

L Beden uymaz diyorsunuz 1.73 boya ama tribanların boyu zaten diğer bisikletlere göre küçük benim boyum 1.78 Large boy Alur kullanıyorum o bile bir sıkıntı çıkarmıyor ki tribanlarda large boy normal bisikletlerde medium boya eş değer oluyor 1.73 boyla birşey olmaz alın gitsin bence.

Birde ani durmada trafikte inemem diye korkamayın benim bacak boyumda 80 cm tribanın large boyundan daha büyük boy bisikletle bile ani duruşlarda biryerime çarpmıyor kadro.

@zubeyr gun HOCAM CEVABI BENİM İÇİN VERDİNİZ GALİBA AMA BEN LARGE UYGUN OLMAZ DİYE ALMAKTAN VAZGEÇTİM VE BİSİKLET SATILMIŞ MLSF :(

Geri