Scudo Sports

triban 3 alayım mı?

İsa Yavaş

Daimi Üye
Tepki
136
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar öğrenciyim sizce triban 3 alayım mı?Normalde bütçem buna yetmiyordu.Ancak bütçeyi zorlamayı deneyeceğim.Bu bisikleti kullanan lar dan yardım bekliyorum.Ayrıca bisiklet 850 tl.Yorumlarınızı bekliyorum.:in:

Scudo
bence al....

@alperK
İşte bende bunu merak ediyorum. Yeni seri derken, ekipman veya fiyat değişikliği söz konusumu?

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@alperK

Bir az daha bilgi verirmisiniz

Triban 5 de uzun süredir stoklarda yok.. Duyan bilen bilgilendirebilirmi..

@isa2000

triban 3 artık üretilmiyor. yani mağazalardakiler bitince bir daha triban 3 diye model satılmayacak.
yeni seri olarak triban 300 isminde çıkabilir. yani mağazalarda triban 300 satılmaya başlanır yakında yada başka bi isimde.

forumda bi kaç kişide vardı memnunlardı iyi bisiklet fiyatı da uygun

@chn krmz

@Eren Can Güldalı

Tamam o zaman inşaallah babam ın da onayıyla alayım.Bu arada başka bir sordum daha var ben balıkesir de oturuyorum bisikleti ise izmir de ki decathlon dan almayı düşünüyorum.Eğer bisiklette bir arıza çıkarsa onu tekrar izmire mi götürmek gerekiyor?

@isa2000

İsa ben de Kargoyla aldım.Bu sorun cıkmaz onemlı olan kadro boyunu dogru alman .

Ben de kullanıyorum cok memnunum vites gecişleri falan güzel fakat ben stok jant setini hiç kullanmadım cabuk akort kacırdıgını söyleyenler var ama kalite olarak falan parasını hak eden bir bisiklet diyeblirim

Önceki seri kırmızı Triban 3 daha üstün özelliklere sahipti, beyazını çıkardılar biraz sistemi düşürdüler, şimdi bunu da yenilerlerse bence daha da düşürürler :)

Gelen gideni aratır hesabı olur bana göre. Paranız varsa alın derim.

Peki,boyum 1.78 civarlarında bacak boyum 84-85 cm civarlarında sizce kaç kadro boyu almalıyım?

@isa2000 İsa evde bu programdakı olculerı yaparsan net ve dogru kadro boyunu bulabılırsın (link)

@ebubekir sözbir

Sağol hepsini ölçtüm yaptım ama sternum çentlk nin (en alttakinin bir üstündekinde ki) ölçümü nereden boyuna kadar yapıldığını anlayamadım bir bakabilirmisin?

@isa2000

Gırtlagının altındakı kemige kadar(Oradakı bosluga kadar) olcum yapmanı ıstıyor :)

Geri