Scudo Sports

triathlon antrenmanlari

@Murat Çiftci

Ya runner ay pardon lord(abi yarıldım) üstad bence hepimizi kandırıyo bu RUNNERLORD :))

Kenyalı arkadaşımız ona gereken cevabı verecek merak etmeyin.

Tamammı RUNNERLORD abijimmm. :) Senın icin bir kenyali kardeşimiz video kaydı göndereces as kaldı.

Scudo
Arkadaşım yaptığın derece senin profesyonel olduğun anlamına gelmez.Sen 1.oldun diyelim ne yani sen şimdi profesyonel mi olmuş sayılıyorsun? :D:D
Bende buna yarıldım valla :D
Keşke profesyonel olmak o kadar kolay olsa.Profesyonel bir sporcunun geçmiş kariyerini incele bakalım.
Profesyonel sporcular senin gibi deneme-yanılma yöntemiyle orucun etkisini öğrenme çabasına gitmez.
Gökhan arkadaşımız getirecek merak etme biraz daha sabret.Çok ciddi bu konuda ;)

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
@Murat Çiftci

Hocam cok haklısınız. Profesionelliğe giden yol amatör bir ruh ile başlar. Kısaca profesyonellik = tecrübedir.

Sanıldığının aksine çok büyük başarılar kaydetincede profesionel olunmuyor.

Tecrübenin ve profesiyonelliğin tanımı Bu yolda harcadığınız zaman + Çektiğiniz sıkıntılar ve katıldığınız müsabakalardır.

Şampiyonlarda amatörlükle başladılar.

Ancak insanlığın ve sporculuğun gelişimindeki en önemli faktör = Beslenme, dinlenme, antreman ve kişideki uygun fiziksel ve ruhsal sorunları giderecek bir fizyoterapist + psikolojik destek verecek bir doktordur.

Büyük denizler sağlam gemilerle aşılır, sandallada aşabilirsiniz ama genelde sandallar alabora olurlar.

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Çiftci
ben profesyonelim demekle o dediginizi degil de daha cok icimdeki istegi ortaya koyduguma inaniyorum.ileri de insallah o dedikleriniz ben de olur.

@lord

İçindeki istek. içimizdeki istek önemlidir ama isteklerin gerçekleşmesi için uygun ortam uygun şartlar lazım.

İstemek serbest her şeyi isteyelim runnerlord :)

vallahi ben de istek varsa girisim de var.benim hayatim cok basit :kos ye uyu

@lord

dostum sen kaç yasındasın?

Bu arada yaptıgın sahtekarlıgı unuttuğumuzu sanma RUNNERLORD.

@lord

18 yaşında bi arkadaşımıssın. Gelişme çağındasın üstelik ve Aşırı spor yaparak ve duzensiz bir yaşam ile kendini çok fazla zorluyorsun.

İnsallah bir sorunla karsılaşmassın.

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: lord
Elit sporcular kadar antrenaman yapman elit olduğun anlamınada gelmez,profesyonel olduğunada.
Üstelik ne kadar çok antrenman yaptığın önemli değil önemli olan antrenman verimliliğini almandır.Buda beslenmene ve gündelik yaşamda yaptıklarına bağlıdır.Beslenmeden kasıt ise ergonojik yardımdır.Sıradan ve yetersiz bir beslenme ile çok antrenaman yaparsan vücüdunu hırpalar,antrenmanın olumlu yönerini köreltir hatta gerilersin.
Sen bu antrenman ile 1 ayda sürantre olursun(eğer doğruysa!),şimdiden uyarayım.Biraz araştır,oku,öğren dogmatik bilgilerle ve "ben yaparım ederim!"gibi naralarla bir yere varamazsın...

runnerın yaşı = lordun yaşı ??? :S bukadar tesadüf fazla değilmi

vallahi bu antrenmani 1 yildir uyguluyorum.kosmaya basladigim zaman ilk 2 3 km ayaklarimi hissetmiyorum.ilk basladdiim zamanlarda kaval kemigimde agri olustu.sonra uzerine gittim.gecti.simdi allaha sukur problem yok.onumuzdeki gunlerde dozajı arttirmyi bile dusunuyorum.

Üzerine gidince geçti öyle mi?İlginç.Demek ki pek öenmli bir şey değil sakatlık.Arttır arttır dozajı senin bünye demek ki oldukça anormal.
Ne kadar arttıracaksın peki?Günde 120km.bulur musun?(koşuda)
jankat tesadüf falan yok ki ta kendisi :D

arkadaşlar bu kişi ettiği hakaretler yaptığı uygunsuzluklar sonucunda forumdan banlanmış 1 şahıstır...
banlanmadan önce biz mantıklı insanlar ne derece saçmaladığını zaten gördük, daha hala niye bu arkadaşa cevap yazmaktasınız bunu anlamış değilim...
çünkü hala saçmalamaya ayrıca yaptığı sahtekarlığı inkar etmeye devam ediyor...
Lütfen değerli bilgilerinizi ve değerli vaktinizi daha faydalı arkadaşlara daha faydalı başlıklara kullanın...
Saygılar

arkadasim ben runner filan degilim.runner olsam yuzme konusu vb. konularda tartişmaya devam ederim.burada bilgi alişverişi yapiyoruz.ayrica kullandigin kelimelere dikkat et!
ustelik unutmaki herkesin sinirlari farklidir.

@lord

Özellikle verilen tepkilere bende katılıyorum fakat benim amacım bu runnerlord arkadaşımızı kazanabilmekti.

Arkadaşımızın yaşı genç. Yaptığı yanlışı dusunemicek kadar olgun değil ama en niyahetinde sporu seven bir arkadaş olması sebebi ile uğraşıyorum.

Bak runnerlord artık son şansınıda kullanıyorsun. Eğer gerçekten runnersen söyle özür dile. Hayatta herkez hata yapar dostum.

Herkez hayatta yanlışlar hatalar yapar. Önemli olan bunu telafi etmektir.

Abilerinden arkadaşlarından yaptıkların icin özür dile, aralarına katıl bu utanılacak bir davranış değil hatayı kabullenmek dunyadaki en zor erdemlerden birisidir.

Biz sadece deli gibi koşan, bisiklete binen, Robot gibi insanlar değiliz yani eğer karşında robotların oldugunu dusunuyorsan. Bilakis makineleşmiş bir yaşamı reddeden insanlar var burda.

Seçim şansın basit RUNNERLORD. Ya yaptıkların icin pişman ol yada böyle davranmaya devam et. Cunku artık bende sıkıldım.

sunu anlamiyorum ki gorus almak ne zaman suc oldu.haftada 180 km kosmak fazla bisy degil hakikaten bence burada sinirlar konusur.cevremdeki insanlarla taniştirayim sizleri hakikaten benim deli oldugumu dusunuyorlar.kendimi dis hayattan soyutladim.artik ne aile yasantim kaldi ne de baska birsey okulumu bile bosver durumuna getirdim.arkadaslarim eglenirken ben caddelerde kosuyorum.eskiden cevremde saygi gormezken simdi hic tanimadigim insanlar bile bana saygi ve sevgi gosteriyorlar.
hurmetler....

Geri