Scudo Sports

triathlon antrenmanlari

hastene tabii ki onemli ama istemek daha da onemli.maddiyat derken de cok ust limitlere gerek yok bana gore.aylik 500-1milyar temiz paraniz oldu mu kolay olur.bir de seyahat parasi.siz cok ust duzy limitlerle ilgili konusuyorsunuz.bu arada sakatlik yasadim.bacagim kirildi.kaval kemigimde iltihaplanma oldu.ama bunlari astik.o yuzden bunlari soyluyorum
saygilar ve sevgiler

Scudo
@lord

dur üstad bu tartışmamızı geliştirip buraya kenyalı bi arkadaş davet edicem.

Bakalım kenyalı arkadaşımızda senın gibimi dusunuyor olucak?

• Beğen
Tepkiler: Murat Çiftci
Haklısınız.Ben en basitinden bir örnek verdim.Zaten profesyonel sporcular neredeyse yemek değil tüm öğünlerini besin takviyesi alarak geçiriyorlar.(üst düzey sporcular)

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
@Murat Çiftci

ahh ahh runner arkadaşımızda burda olursa eğer lordla beraber yakında buraya katılacak kenyalı dostumuzun mükemmel acıklamalarını dinleyebilirler.

Abijimm bak jimdi bijim memlekette bu işler oloyor ju jekilde.

• Beğen
Tepkiler: Murat Çiftci
guzel espri
fakat dusunelim;
ben haftada 3.10 km gecişle 180 km kosu yapiyorum.fakat fazla yemek yedigim takdirde kilo alimi oluyor.yada ben oyle hissediyorum.birde bir problemim daha var bu bahsettiginiz yiyecekler gelişimde ne kadar etki eder.

@lord

abi simdilik kenyalı dostumuz gelene kadar açıklamalarımızı durduralım kenyalı dostumuz geldiğinde acıklamalarına devam eder.

@lord

Merak etme videosu nu gorunce ellerinide çırparsın sen :))

Ya Lord ben her iddiasına girerim sen runner'sın. :D
Haftada koştuğun mesafeler bile aynı :) Bu kadarda tesadüf olmaz herhalde yani..
Beslenme bu işin zemini oluşturur.Gelişmede çok çok önemli.

Eğer oruçlu olacaksan antrenmanı falan unut.Çok sağlıksız ve tehlikeli olabilir.Vücut aç neyse hadi bir nebze olabilir ama susuz kalman çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.Vucudun fizyolojisi zaten oruçla alt-üst oluyor.Üzerine antrenman yaparsanız vücüdunuzu yıpratırsınız ve pek fazla gelişme olacağınız sanmıyorum.

sahur sonrasi antrenman fayda saglar mi .alternatifleri dusunelim olmazsa tutmuyacagim

@lord

Metabolizma hızın yavaşlar. baskada bir sorun olmaz. metabolizma hızının yavaşlamasıda sadece ufak çaplı bir yağlanmaya sebeb olur.

Oda zaten normal beslenme duzenine girince kolayca vücut tarafından antremanlı sporcularda normale döner.

Dini inancınızın gereğini yaparsanız daha mutlu olursunuz.

yaw runner lord :) kardeşim bu arada kenyalı gelince ellerini çırpıcanmı yaw :p

• Beğen
Tepkiler: lord
hazir bekliyorum,
bir de kosu antrenmani yerine gececek antrenman varmidir.daha etkili?

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
:):)
Ya runner ay pardon lord,birde profesyonel sporculuktan bahsediyorsun ama gelmişsin burada oruçtan bahsediyorsun.Alem adamsın valla ;)

cogu profesyonel sporcu bu konuda problem yasamiştir.ya tutmusur ya datutmamiştir.been de deneyip gorecegim.

Geri