oesen
Üye
- Tepki
- 125
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhabalar , suluk kafeslerini beğendim, bisikletimin rengi ile uyumlu nerden satın aldınız bende isteyeyim halen varsa.Arkadașlar bisikleti zamanla hafifletirim diye alsamda bizimkini 12.0 - 12.5 arası kilolara ulaștırmak cidden çaba isteyen bir durum.
Biraz maliyet hesabı yaptım ama durum pek iç açıcı sonuçlanmadı, en azından benim adıma. 🙃 Hem aslı astarını geçiyor hem de ciddi maliyetlerle yükseltme yaptıktan sonra ulaștığım bisiklet elimdeki meblağı bir araya getirerek alacağım yeni bir bisikletten çok daha alt seviye oluyor. Ben de bu yüzden onu tur bisikleti yapmaya karar verdim. Bu arada bugün 'olmușken bontrager olsun' diye siparișini verdiğim karbon suluk kafesleri geldi. 🙂
260673 dosyayı görüntüle
Bende ilk önce Mtb arayışlarına geçmiştim daha sonra ihtiyacımın kilitlenebilir bir şehir tur bisikleti olduğunun farkına vardım, hem şehir içinde hem uzun turlarda ve en önemlisin engebeli köy ve bozuk yollarda konforlu ve akıcı bir bisiklete ihtiyacım vardı bir çok marka model baktım hem sıfır hem de ikinci el baktım en son tercihimi trek dual sport 4 den kullandım, kadrosu ve üstündeki parçaları tatmin edici seviyedeydi, bahsettiğini eksiklikleri yaşamadım, sadece eski düz maşalı bisikletime göre M boy olmasına rağmen bana kadrosunun daha küçük gelmesi kadronun ön gidon boğazı kısmı daha yüksek diğer bisikletime göre sele kısmıda daha düşük, fakat hiç bir şehir tur bisikleti bir Mtb zevkinin vermez.

Son düzenleme: