Scudo Sports

Trek marka şehir bisikleti bulunmuş (İstanbul)

mekatroni

Üye
Tepki
35
İsim
Işıkhan Tahsin
Bisiklet
Castello
Arkadaşlar İstanbul da Trek marka bir bisiklet bulunmuş . Faydası olacağı düşüncesiyle paylaşmak istedim .

(link)

Dosyalar

• 815fe700b764ab3fcd8fc23fc95f3bdc.jpeg
    815fe700b764ab3fcd8fc23fc95f3bdc.jpeg
    108,1 KB · Okunma: 251
Scudo
Arkadaşımın trek fx model bisikleti kışın Ç çalınmıştı acaba bu bisiklet olabilir mi merak ettim. Nerede bulunmuş? Anadolu yakası mi?

Benimdir o benim :D:p

(link)

inşallah sahibine ulaşır. bu şerefsizleri Allah'a havale ediyorum.

@kaskreis
(düzenlendi.)

Olurda sahibi çıkarsa kesinlikle kurnaz sorular sormayı unutmayın. İyilik yapacakken çakala kapmasın.

Umarım sahibi çıkar.

@ibrahim tosun hocam bence kaldırın o jant bilgisini , sorular sorulurken avantaj olmasın çakallara.
@DutPekmezi Aynen hocam

Lütfen bilgi vermeyelim kayıp bisiklet hakkında!

Fatura kimin üzerineyse ona verilir . '' Hıltı '' markasının uyguladığı bir politika var . Servise gelen herhangi bir ürün , fatura sahibi dışında biri tarafından servise getirilirse , fatura sahibi kimse aranılarak haber veriliyor ve kesinlikle ürün fatura sahibinden başka birisine teslim edilmiyor . Süper bir uygulamadır ki . Hilti nin hiç bir parçasını servisi dışında temin edebilmek veya mudaili ile çalışır hale getirebilmek maalesef mümkün değil . Bir firma istere müşterisini bu kadar güven altına alabilir i anlatıyor gibi .

İkinci el aldığımız bir üründe fatura sorgulamak , fatura sahibinden veya en kötü satın aldığımız kişiden ürünün seri numarasının yazılı olduğu imzalı bir kimlik belgesini almamız , bizim hakkımızı savunabilmemiz veya zor durumda kalmamamız için göz ardı etmemiz gereken noktalardır . Sırf üç kuruş ucuz olsun diye kayıtsız , faturasız veya yazısız imzasız şansa bırakılan ürünler almamamız gerekiyor . Marka itibari ile faturasız ürün olmayacağını tahmin ediyorum , eğer çokça paylaşıp ürün sahibinin ürününü tanımasını sağlayamazsak zaten bu durumun farkına vararak ürününe hiç bir zaman ulaşamaz Aynı modelden gördüğü kimin bisikletine yanaşıp , acaba benim bisikletim mi diye bakabilir ki ? Bisiklet sahibine ulaşmak gerekli ..

Böyle bir durum bizimde başımıza gelebilir . lütfen duyarlı davranalım

• Beğen
Tepkiler: ibrahim tosun
mekatroni rumuzlu arkadaş,

merhaba.

trek marka bulunan bisiklet hangi semte benim açık bilgi verirseniz çok sevinir. Oğluma doğum günü hediyesi olarak 10 Nisan' da aldığım bisiklet 14 Nisan' da çalındı.

@imo Konu 9 Temmuzda açılmış, 2017 Nisan ayında çalındıysa sizin olması mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
arkadaşlar,
hepinize merhaba.
çalınan bisikletler diye bu gün internete gezinirken sizleri fark ettim. kayıt tarihlerine pek dikkat etmemişim.

bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, oğluma doğum günü hediyesi olarak kendi harçlığında biriktirdiğine katkı vererek aldığımız bisiklet Boğaziçi Üniversitesi' nin Bebek kampüsün içinde Üniversite' den olmayan ekli kamera görüntülü hırsız tarafında halatı kesilerek çalındı.
Görenlerin veya tanıyanların Armutlu polis karakoluna başvurmasını rica ediyorum.
iyi günler

Dosyalar

• Bisikleti çalan hırsızın kamera kaydı.jpg
    Bisikleti çalan hırsızın kamera kaydı.jpg
    70,6 KB · Okunma: 49
Geri