Scudo Sports

Trek Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@TrEddieMercury Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun kazasız, belasız bol sürüşler dilerim.

Tekrar merhabalar herkese! Dün yapmamam gereken bir hata yaptım ve bir kaldırıma zıplamaya çalıştım. Nihayetinde de arka lastiği patlattım. Bugün tüp değişimi yaparken de beni korkutan bir şey fark ettim. Ekteki resimlerde, jant üzerinde gördüğünüz çizgiler birleşim noktası gibi bir şey midir yoksa ben tekerlekleri mi çatlattım 1 haftada? Hem önde hem arkada, sibop girişinin tam karşı hizasında olmaları fazla tesadüfi olur gibi geliyor o yuzden yoksa birleşim noktaları gibi bir şey de olabilir mi diye merak ettim. Bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. (Jantlar Bontrager Affinity TLR diye geçiyor bu arada)

230778 dosyayı görüntüle230780 dosyayı görüntüle

Tekrar merhabalar herkese! Dün yapmamam gereken bir hata yaptım ve bir kaldırıma zıplamaya çalıştım. Nihayetinde de arka lastiği patlattım. Bugün tüp değişimi yaparken de beni korkutan bir şey fark ettim. Ekteki resimlerde, jant üzerinde gördüğünüz çizgiler birleşim noktası gibi bir şey midir yoksa ben tekerlekleri mi çatlattım 1 haftada? Hem önde hem arkada, sibop girişinin tam karşı hizasında olmaları fazla tesadüfi olur gibi geliyor o yuzden yoksa birleşim noktaları gibi bir şey de olabilir mi diye merak ettim. Bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. (Jantlar Bontrager Affinity TLR diye geçiyor bu arada)

230778 dosyayı görüntüle230780 dosyayı görüntüle
merak edilecek bir durum degil jantin birlesim noktalari o cizgi

@TrEddieMercury Birleşim noktaları Alüminyum jantlarda mevcuttur bildiğim kadarıyla.

@Hami Bulut yokuşları bu bisikletle çıkmak ayrı keyifli, hayırlı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@MertV Teşekkür ederim. :) Keşke rublesi 11-28 olmasaydı 😀. 11-32'den sonra alışmak gerekiyor biraz. Bakalım hafta sonu kendimi denemek için Bozdağ'a çıkmayı planlıyorum, zorlanırsam yarıdan döneceğim. :)

@Santaruins Teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olur inşallah.

@trainspotting35 nasıl oldu bilmiyorum, yüzde 30 indirim yakaladım ve 2000'den 1400€'ya düşmüş oldu. Aslında hedefim 1000€'yu geçmemekti ve Decathlon'un Türkiye'de de satışa sunduğu 105 set Van Rysel EDR AF en iyi seçenek gibi duruyordu. Şu an buralarda bırakın indirimi, parasını verip bile bisiklet bulamıyorsunuz benim gibi averaj boylara sahipseniz. Ben de bu nedenle bütçemin çok üstünde olmasına rağmen "bir kere dünyaya geliyoruz" diyip gözümü kararttım 😅
Hocam Almanya'ya geldiğimde arkadaşım havalimanından 1987 golf gt ile almıştı, arabayı komşusu hurdaya götürmemek için hibe etmiş şaşkınlıktan ağzım açık kalmıştı, adam arabayı çalışır vaziyette bırakıp markete girip alışveriş yapıyor ama bisikletini bileğim kalınlığında zincirle park yerine bağlıyordu, burada arabaya dokunmazlar ama bisikleti affetmezler demişti, bisikleti almadan öncede sahibi zincirle direğe kilitlemiş şimdi inceleyebilirsin demiş. Hala nasıl bir ironi diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Aseuz ve Şenol U.
@MertV Teşekkür ederim. :) Keşke rublesi 11-28 olmasaydı 😀. 11-32'den sonra alışmak gerekiyor biraz. Bakalım hafta sonu kendimi denemek için Bozdağ'a çıkmayı planlıyorum, zorlanırsam yarıdan döneceğim. :)
Ödemiş bozdağ mi?😀 -11- 28 ile?
Hadi bakalım hocam kolay gelsin😀

• Hahaha
@Tutmosis89 Zorlanırsam geri dönerim ya. :) Yasak olursa oda yalan olacak gibi.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Tutmosis89 İzmir Altındağ'dan planlamıştım oradan Alaşehir'e doğru köye giderim diyordum. :) Kendime karşı sınır testi olacaktı bir nevi.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Hami Bulut anladım. Ayni gun icerisinde donmeyeceksiniz sanırım. Ben de size kemalpasadan katilabilirdim.

• Beğen
Hocam Almanya'ya geldiğimde arkadaşım havalimanından 1987 golf gt ile almıştı, arabayı komşusu hurdaya götürmemek için hibe etmiş şaşkınlıktan ağzım açık kalmıştı, adam arabayı çalışır vaziyette bırakıp markete girip alışveriş yapıyor ama bisikletini bileğim kalınlığında zincirle park yerine bağlıyordu, burada arabaya dokunmazlar ama bisikleti affetmezler demişti, bisikleti almadan öncede sahibi zincirle direğe kilitlemiş şimdi inceleyebilirsin demiş. Hala nasıl bir ironi diye düşünüyorum :)

İlginç ve komik bir hikayeymiş 😂 İşçilik çok pahalı Almanya'da. O nedenle insanlar nispeten eskimiş arabalarına bir şey olduğunda tamir ettirmek yerine, biraz daha üstüne koyup yenisini alırım gibi düşünebiliyor. Sigorta ve park yeri de büyük masraflar olduğu için, bu tür ilginç hibe hikayeleri çıkabiliyor ortaya. Bisiklet konusunda da kesinlikle haklı. İnsanların evinin bahçesinden, kilitli olan bisikletleri çalınıyor. İyi bir bisikleti halka açık bir yerde gece kilitli bile bırakmak, bisiklete veda etmek demek. O yüzden de bisiklet sigortaları var. Ayda 10€ gibi bir fiyatla hem çalınmaya, hem vandalizme karşı sigortalatabiliyorsunuz bisikletinizi ve kilidinizi.

Geri