Scudo Sports

Trek Kullanıcıları Kulübü

(link)
64 bin tlye şu çok daha iyi seçenek olur dediğiniz bir bisiklet var mı arkadaşlar?

Scudo
o modele de baktım gayet mantıklı duruyor. neden çünkü hem fitness hem de mtb bisikletimi elden çıkarıp tek bu bisiklet tercih edilebilir gibi. fakat görsel olarak fx gib güzel gelmedi gözüme.

• Beğen
Tepkiler: altayfun
(link)
64 bin tlye şu çok daha iyi seçenek olur dediğiniz bir bisiklet var mı arkadaşlar?
Ben geçen yıl sonuna doğru indirimden bunun FX2 olanını aldım. Şuan işe gidiş gelişlerde, market vs gibi yerlere giderken kullanıyorum. Gayet hafif bisiklet, yanlış aklımda kalmadı ise 11.4 kg geliyor. Şehir içi, işe gidip gelme , yada hafta sonları çok uzun olmayan turlar yapacak diyorsanız gayet uygun. Ben birkaç kere 90km kadar uzun turlar yaptım, elbette bir yol bisikletinde ki ortalamaları yakalayamasamda zone 2 sürüşleri için mükemmel benim için.

FX3 1x10 ve gidon kısmındaki kablolar daha düzelnli FX2'e göre. Gayet hoş durmakta.

o modele de baktım gayet mantıklı duruyor. neden çünkü hem fitness hem de mtb bisikletimi elden çıkarıp tek bu bisiklet tercih edilebilir gibi. fakat görsel olarak fx gib güzel gelmedi gözüme.
canlı olarak görürseniz fx den daha yakışıklı

iki şeyi iyi yapmaya çalıştığında genelde ikisini de yarım yaparsın, FX daha iyi bir seçenek bende FX 7.3 var 2. bisiklet olarak gündelik kullanım için güzel bir bisiklet. alternatif olarak Specialized sirrus da bakılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-trek-xcaliber9-1241946106/detay/
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-trek-xcaliber9-1241946106/detay/
yol bisikleti ile takas olabilir

Son düzenleme:
Geri