çağrı can
Daimi Üye
- Tepki
- 168
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama dün gece bikeforum dan fx yorumlarını okuyordum, adamlar nerdeyse bizim yarı aldığımızın yarı fiyatına aldıkları bisikletlerin pedalını, frenini eleltiriyotlar ve en önemlisi de fiyatının fazla olduğunda hemfikirler. Demek ki biz amerikalıkardan daha zenginiz çünkü bunları hiç hesaba katmıyoruz, üstelik daha fazla ödeyip.
Şuandan itibaren bende fx 7.4 sahibi oldum. Boyum 184 ve 22,5 kadro
Bana tam olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
İlk eksi yorumum ise 22,5 kadro 20 lik kadro kadar rijit, yani sert ve esnemez değil. Esneme pedal basma yani göbek bölgesinde değilde kadro üst tarafında oluyor, yani gidon tarafında.
Fx kullanan arkadaşlar siz hangi çamurluğu kullanıyorsunu? Yabancı forumlarda küçük bir işlemle sks bluemels in tam olduğunu okudum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Şuandan itibaren bende fx 7.4 sahibi oldum. Boyum 184 ve 22,5 kadro
Bana tam olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
İlk eksi yorumum ise 22,5 kadro 20 lik kadro kadar rijit, yani sert ve esnemez değil. Esneme pedal basma yani göbek bölgesinde değilde kadro üst tarafında oluyor, yani gidon tarafında.
Fx kullanan arkadaşlar siz hangi çamurluğu kullanıyorsunu? Yabancı forumlarda küçük bir işlemle sks bluemels in tam olduğunu okudum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler