Scudo Sports

Trek Kullanıcıları Kulübü

C.Biberci

Forum Bağımlısı
Tepki
5.323
İsim
Candan
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Neredeyse her markanın kullanıcılar klübü varken Trek markasının azınlıktan olsa gerek forumda bir klüb başlığının olmadığını farkettim.

Trek markasını kullanan azınlıktaki arkadaşları buraya bekliyorum:)
Paylaşım fikir ve bilgi alışverişi açısından tek başlık altında daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Foruma şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

image.jpg

Scudo
@Candan Biberci Bende Alırken İlk normal olarak alıcaktım gri rengine karar vermiştim sonradan sahibinden.com da karşıma çıktı kendisi :):) bunu almaya karar vermedim hemde imzalı çıktı .Teşekkürler Hoşbulduk bu Arada:harika::harika::):)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Nerde trek orda prison break demis atalarimiz. Hayirli olsun candancim :)

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Candan Biberci Konunuz hayırlı uğurlu olsun abi :)
@EmreTzn090909 Siz bir süre önce maşayı boyamak için konu açan arkadaştınız galiba, bence bu haliyle çok yakışıklı makina :) Bir de size tavsiyem gidon boğazını ters takarsanız daha agresif bir görüntüsü olur.Tabi ki boyun ağrısı olacaksa yapmayın ;)

Her ne kadar Cannondale kullanıcısı olsam da Trek sevdiğim büyük markalardandır. Forumda azınlık değil aslında çok var tercih edip kullanan ama Trek tercih etmeyenler bilhassa yol bisikletlerinde kadro yapısını pek beğenmiyorlar. Yani birkaç arkadaştan o şekilde eleştirme almıştım. ABD'de Hollywood'ın ünlüleri Trek kullanırlar. En azından büyük çoğunluğu diyelim. Gerçi George Clooney en son Colnago'ya geçti ama villasının bahçesi Trek'le dolu eheheh. Madem kulüp kurdunuz o zaman organizasyonlar falan düzenleyin bari :p

Vakti zamanında bir Trek'im vardı, ikinci el indirimli bulunca almıştım. Hatta burada incelemesini de yazmıştım. Fotoğrafları kaybolmuş nedense.
Makale - Trek DS Kullanıcıları (İnceleme-Yardımlaşma)

Türkiye'de Trek kadar kazık bir marka var mıdır bilmiyorum. Bunca yıldır bisiklet kullanıcısıyım olduğunu da sanmıyorum. Yurtdışında 2600 dolara satılan bir bisikletin Türkiye'de 2600 euroya satılmasını biyerde anlarım ama yurtdışında 2600 dolara satılan Trek'in TR fiyatının 2900 euro artı %18 KDV olmasını asla anlayamayacağım...
Bisiklet markalarının Türkiye ve yurtdışı fiyatlarından haberiniz yoksa Emonda sl 5'e bakıverin;)

@MehmetAliB.
Evet Trek üzerindeki çekiş sistemine göre pahalı haklısın ama gel gelelim Bontrager kompanentleriyle Trek çoğu markanın önüne geçmeyide hak ediyor.
Ben bisikllette aradığımı Trek Fx te buldum onunla mesafeler kısaldı diyebilirim.
Bir çok marka ve modeli arkadaş çevrem vasıtasıyla deniyorum ama aynı tadı vermiyor:) O yüzden %35 fiyat farkı sonuna kadar benden helali hoş olsun:)
Zaten önemli olan kullanıcının bunu diyebilmesidir ve gerçek markalar böyle marka olmuşlardır.

@Candan Biberci mesel parayı haketmesi olayı değil hocam. Bende trek fx sevdalıyım ama distribütörü kar marjını abartmış. Amerika fiyatları aynı olan bisikletler burda aynı fiyat seviyesinde satılıyor, amerikayla aynı para demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama trek yüzde yirmi daha pahalıya satılıyor. Bunun vergiyle falan alakası yok.
Hatta size iyi esnaf örneği vereyim. Melsa breezer satıyor, amerika fiyatlarından. Avrupadan daha ucuza. Mesele vergi hala anlamadınız mı? ;-)

@çağrı can
Evet Türkiye'deki bayiler arası fiyat farkınında biliyorum.
Geçen yıl $ düşüşe geçtiğinde özellikle Alatin'de fiyatlar € üzerinden verilmeye başlandı.
Sadece Trek değil Amerikan menşeili ürünlerde Tr fiyatları sadece vergiden değil genel anlamda yoğurtlu oluyor.

Geçen yıl cognex marka sanayi tipi test kamerasının fiyatı Abd de 4500 $ iken Tr de 6200 $ idi buradaki bayii %35 farkla gazlıyordu ve bunun gibi bir çok örnekte mevcut.

Ben Fx 7.1 aldım ve 2. eldi belki sıfırına şu anda 2100 tl verebilirim oda kullanıp kalitesini bildiğim için ama bilmeseydim 2100 tl fazla gelirdi.
7.3 ve üzerine 3-8 bin arası bir para vermem alacaksamda 2. el bakarım.

hayırlı uğurlu olsun kulübümüz ...daha bundan 2 ay önce bu tarz bir başlık açılmış ve bir takım gereksiz tartışmalar sonrası forum başlığı kapatılmıştı. umarım aynı süreç gelişmez. herkese bol pedallı günler diliyorum..

Merhaba dostlar@Candan Biberci merhaba maratoncu abi :)
Ben de böyle bi konuyu bisikletin kutusunu açınca oluşturmak istiyordum ağzımdan aldın abi :)
En yeni Trek bende ki Trek :D

Dosyalar

• 20160612_220903_HDR.jpg
    20160612_220903_HDR.jpg
    81,3 KB · Okunma: 135
Geri