Scudo Sports

Trek FX Serisi

Bisikleti hidrolik frende en kısa sürede durdurmak için :
1) 4 Pistonlu fren mi?
2) Çapı büyük rotor mu(örnekgin:160 dan 200 e büyütme) ?
Hangi yöntem daha etkili olur?

Durabilecek hızda gitmek diyorum ve paranız cebinizde kalıyor :)

@hamlet2006 sayende paramız cebimizde kalıyor.

Son düzenleme:
Scudo
Bisikleti hidrolik frende en kısa sürede durdurmak için :
1) 4 Pistonlu fren mi?
2) Çapı büyük rotor mu(örnekgin:160 dan 200 e büyütme) ?
Hangi yöntem daha etkili olur?
kendim rockriderda tektro frenden 4 pistona geçtim, çağ atladım desem yalan olmaz. Rt10 disk ile mt420 kaliper uyumsuz olmasına rağmen korkunç güçlü bir fren performansı var. Rotor büyütmeniz uzun frenlemelerde vesayre kendisini belli eder diye düşünüyorum.

bende marlin 7 vardı.uzerinde mt200 ve 160 lık disk vardı.fethiye babadag inişinden sonra mt 501/520 fren seti 4 pistonlu ve ön tarafta 180 lık diske gectim.aldıgım disk shimano ya göre hem organık hem de metalık balataya uyumlu.180 almamdakı sebep uzun inislerde daha gec ısınma.şu bir gercek mt 200 e gore baya bir fark var.su da bir gercek ben 200lük disk takacagım dedıgınde kalıper destekleyecek mı .ona da bi bakmak lazım.yanlıs hatırlıyor olabılırım benimkı 180 kadardı yanılmıyorsam. dag bisikletine takacaksın degil mi

• Beğen
Tepkiler: EgemenGegoge
bende marlin 7 vardı.uzerinde mt200 ve 160 lık disk vardı.fethiye babadag inişinden sonra mt 501/520 fren seti 4 pistonlu ve ön tarafta 180 lık diske gectim.aldıgım disk shimano ya göre hem organık hem de metalık balataya uyumlu.180 almamdakı sebep uzun inislerde daha gec ısınma.şu bir gercek mt 200 e gore baya bir fark var.su da bir gercek ben 200lük disk takacagım dedıgınde kalıper destekleyecek mı .ona da bi bakmak lazım.yanlıs hatırlıyor olabılırım benimkı 180 kadardı yanılmıyorsam. dag bisikletine takacaksın degil mi
Evet çift suspansiyon dağ bisikleti

biz burdan cıkalım .birazadan brası trek fx sayfası diye fırca yerizz

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Erdoğanların kargo ile ilgili kısmındaki yazıları okudum, normal şartlarda dün kargoya vermeleri gerekiyordu hâlâ vermediler nedense.
(Cumartesi verilen siparişler devamındaki ilk pazartesi iş gününde kargoya verilir yazıyor.)
Tedirgin olmaya başladım. Bugün kendileriyle de iletişime geçeceğim.

Düzenleme: İletişime geçtim, kargoya verilmiş meğerse fakat takip no bulamadım ve telefona sms olarak gelmedi. Faturanıza ve e posta adresinize bakın dedi, bulamadım. Yurtiçi kargoya geçmişler.
İkinci düzenleme: Erdoğanlar ile tekrar iletişime geçtim, ürünü meğerse kargoya vermemişler bugün daha yeni verdiler. Kargo firması da Yurtiçi değil Sürat devam ediyor. Bilginize.
yazdığım mesaj konu ile alakasız ama ilk mesaj da burada olduğundan dolayı böyle yapmak zorunda kaldım.

Geri