Scudo Sports

Trek FX 7.3 teknik ve kullanici bilgi :)

ewt dogrudur

su sıralar derdimin dermanı tur bisikleti gibi duruyo

bakalım hayırlısı

21 ekim dogrudur ama tabi tabiat kosullarıda onemli

Scudo
@Tuonela

Doğru 21 Ekim'de referandum var. Eyvallah. Paket maket unutmuştum ben. :) Bu bisiklet insanı ayrı bir dünyaya taşıyor. Hatırlatman için sağol.

Arkadaşlar, bölümümüzün adı TREK.
Dolayısıyla mesajların konuları Trek bisikletleri ile alakalı olmalıdır.Kişisel iletişiminizi lütfen özel mesaj yoluyla sağlayınız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

bende trek 7.3fx almayı düşünüyorum ama birde 7,5 gördüm acaba kadroların farkı çokmu ikisi arasında sadece maşaları sanırsam karbon trek 7,5in dier trek7,3 ise aliminyum maşa galiba bend ebu tarz bisikletleri çoks eviyorum acaba aralarında donanım farkı malum var ama kadro geometrisi ve şekli farklımı ben az farklı gördüm birde 172cm boyundaki trek 7,3fx alırsa kaç kadro almalıdır ben cidi cidi düşünüyorum

Canyon selamlar,

zamaninda bu konuyu epey bi arastirdim alet teker ve kadro olarak guzeller.

ama sana onerim Scott Sub larada bi bakman

trek 7.3 donanim zafi mevcut bilgine

ama scott larda on amortisor mevcut olan modelleride var

beliki 200 - 300 fazla verirsin ama saglam ve guzel bi bisiklet sahibi olmus olursun

bilgine

öylede ben amatisörsün bir şey olsun istiyorum onlarda amartisörsüz seçenekleri mevcutmu birde öyle yüksek bütçem yok o yüzden uygun geldi fiyatı aslında yurt dışından alma imkanı olsa daha hesaplı olucak gibi ama dedğim gibi amartisörsüz seçenekler sunarsanız incelerim gerçi nceliyoruz fakat ordan oraya savuruyor çok secenek olunca işte

Su linkte SCOTT ile ilgili detay bilgi mevcut

bilgine artik karar senin bi arastirip donanim ve kg olayinida baksan guzel olur

ama onerim scotton yana

bilgine

(link)

bir şey daha sormak istiyorum bu trek 7,3fx ile trek 7,2fx arasında malzeme farkından başka fark varmı acaba mesela kadro olsun geometrisi olsun yada kadro şekileri diyebilirim ikisi arasında fark nedir acaba bunuda merak etim eyer bir fark yoksa 7,2 yi almayı tercih ederim ve zamanla kafama göre malzeme değişiklği yapabilirim yani bütçem için şu an en uygun hagisi ise onu almayı istiyorum o yüzden soruyorum

Herkese merhaba,

Bu TREK FX 7.3'ün ağırlığını bilen veya ölçen var mı acaba?
Teşekkür ederim.

Bisiklet bir yanimda var.Kullanim rahatligi ve performansı acisindan cok iyi.Gezme firsatim oldu.Kadro yapisi olarak gercekten cok iyi bir bisiklet.Pişman olmazsiniz gibime geliyor.Ama bir yariş bisikletindeki performansi beklemeniz gereksiz olur.Fakat cok ufak upgradeler ile cok cok iyi bir sonuç alabileceginize eminim.

@m6rk

Ben geçen tartıya koyup ölçtüm 9kg'dan biraz aşağı, 8.8 kg civarı bir ağırlık ölçtüm

@mask

bence yanlış bir ölçüm olmuş ,net olmamakla birlikte 12.5 veya 13 kg diye hatırlıyorum .

sevgiler;

@mücahitaltunbaş

Merhaba Mücahit, evde bulunan tartıya arka tekerini koyup, arka freni de sıkarak önünü kaldırarak ölçmeye çalıştım :) tartı da bir problem yok normalde ama hata payı olabilir tabi. Tam net fabrika verisini ben de bulamadığımdan kendim ölçmeye çalıştım ve sonuç 8.8 kg.

• Beğen
Tepkiler: caner ünsal
@mask

elimizdeki digital ölçerler ölçtüğümüzde 11.3 kg veriyor .fakat bu tartıların hassasiyetine görede değişebilir....

saygılar;

• Beğen
Tepkiler: pala
arkadaşlar kargo firmasında dijital tartı ile 9.9kg geldi. bütün parçalar orjinal ve bc906 gösterge ile (kadro 51cm)

@birolnsu

hangi kargo firması ? bir daha o firma ile çalışalım:003:

Şaka tabi kusura bakmayın. Trek bayi bizzat tartmış ve yazmış belli ki sizin ölçümünüzde bir hata var. Belki de üretim tarihinden kaynaklanıyordur denilebilir ama aynı modelde bu kadar ağırlık farkı mantıklı olmaz. Tartıyı başka bir yerde tekrarlarsanız fena olmaz aslında.

fx 7.3 ün 8.8 olması imkansız ama 12 13 kilo olmasıda imkansız bende 7.5 ten 7.7 ye terfi eden bir fx var 9 buçuk kilodan 8 buçuk kiloya düştü demekki 7.3 te olsa olsa 10 buçuk kilodur en fazla =) (ağırlıklar yuvarlatılmıştır kesin deildir)

kesinlikle tavsiye ederim fx kadrosu her yola gelen muhteşem bir kadrodur ister arazi ister yol heryerde gider iki senedir kullanıorum 22 jant teli bulunan jantıma bir kere akor yapıldı sadece(oda kazadan dolayı) ve araziyede girdim kaçkere :)

Geri