Scudo Sports

Trek fx 7.2 ile takas edilebilecek yol/katlanır! (ankara)

Tepki
38
İsim
Berkay
Bisiklet
Specialized
Merhabalar.

Trek FX 7.2 bisikletimi üç ay kadar önce Güngörler Bisiklet'ten 2. el olarak aldım ancak temizliğine hem onlar kefil (ömür boyu ücretsiz bakım garantisi verdiler ki Güngörler'in bakımı dillere destan ve oldukça tuzludur) hem de ben kefilim, oldukça temiz kullandım. Kadroda sürtmeye dayalı birtakım çizikler var ancak kesinlikle çatlak benzeri hiçbir darbe yok, yürüyen aksamı tamamen problemsiz. Bisikleti sürekli evde muhafaza ediyorum, şu anda da düzenli olarak kullanıyorum. Ortalama bir eforla Etlik-Eryaman arasını 1 saat kadar sürede (25km/s) rahatça kat edebiliyorum, konforlu ve seri bir bisiklet.
Bisikleti çıplak ve platform pedallı olarak takas etmek istiyorum. Takas sebebim master sebebiyle düzenli olarak Eskişehir'e gidip gelecek olmam, malum hızlı trene yalnizca katlanır ile biniliyor ben de katlanır ve bir de sportif kullanım amacıyla yol yarış alacağım. Şu anda bir katlanır edindim ancak kız arkadaşım el koydu, dolayısıyla bir katlanır bisiklete daha ihtiyacım var, bu yüzden katlanır ile de takas etmeyi düşünüyorum.
Bir özel klinikte psikolog olarak çalışıyorum, Hacettepe Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyesiyim. Ankara'da takas sonrası her konuda iletişime açığım.
İyi günler.

(link)

Scudo
Geri