Scudo Sports

Trek ds 8.3 carbon kadro

barbaros soylerkaya

Aktif Üye
Tepki
22
İsim
Barbaros Söylerkaya
Bisiklet
Trek
Satilik Whistle Tonkawa carbon Kadro var 46 cm bunu trek 8.3 un kadrosu 19 5 inc ile değiştirmek istiyorum.

Bu mümkünmüdür.

Scudo
:D çok politik bir cevap olmuş güzeldi. bu arada 2. el kısmına bakının derim

@Alatay Alparslan
Walla benim kafao kadar basmadı:) .ayrıca sordum olur dedi ama ben birde formda bilenlere danışmayı istedim.şansa bak ki onlarda eğlenecek maymun ariyorlarmiş:(

Yaw parça var arkadaşım sahibinden de ilanı var konuştum çocukla sadece teknik olarak bilgim yok.sizin varsa söyleyin lütfen .bu kadroya benim bisikletin companentlerini taksam ölümü.

İki kadro da aynı teker ölçüsüne sahipse neden olmasın ?

@barbaros soylerkaya

Benim anladığım sizin bisikletiniz Trek DS, Whistle Tonkawa ile değiştirmek istiyorsunuz. Doğru değil mi?

Teknik olarak mümkün ancak detaylara bakmanız lazım, ön vites (kelepçe çapı ve kablo yönlendirmeden dolayı), sele borusu vs. gibi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Tabi bir de jantlar var. Sizin bisikletiniz 28'' teker çapına sahip ama Whistle Tonkawa 26. Bir de DS v-frendir muhtemelen, Tonkawa kadroda v-fren pivotları var mı emin değilim. Eğer yoksa yeni jantlarla beraber disk uyumlu göbek, disk fren seti vs. de almanız gerekecek.

Ancak naçizane bir yorumum var konu ile ilgili, iki kadro teknik olarak %100 uyumlu olsalar bile bir Trek kullanıcısı olarak önereceğim bir takas değil. Trek kadrodaki ergonomi ve sürüş keyfini Whistle ile yakalamanız çok zor, birçok bisiklet kullandım şimdiye kadar ama Trek'teki kadar sürüş keyfi aldığım olmamıştı daha önce. Bir de hepsinden önemlisi iki farklı türde kadrodan bahsediyoruz burada. İyi düşünmek lazım :)

Son olarak eğer 19.5" kadro kullanıyorsanız 46cm. (18") kadro size küçük gelecektir.

Yok yaa bu deli işi birkaç yol bisikleti buldum onları soracagim forma ona göre birine kara verip devam edeceğim

• Beğen
Tepkiler: sewko123
Geri