Scudo Sports

Trek-canyon-cannondale

Abi suan bende merida scultra 904 var zeten karbon 105 setli onu satıp daha yüksek birsey almak istiyorum...illaki HERKESİN ögrenecegi ÇOOOOOK sey var ayrıca kendini tecrübeli zannetmekle alakası yok.... ;)

Scudo
1.68 boy ve 95 kg,

madem bukadar iddalısınız.
Riva- yolu uygunsa yapalım. görmek isterim benim 28 tutturduğum yerde birinin 32 ortalama tutturmasını.

Çavuşbaşının ordan riva yoluna bağlanacağız. Kimi yerlerde %20-25 eğim mevcut 2-3 duvar var.
yollar sakin.
Gidiş sadece 34km.

Bu arada sakın sizin kilonuz ile dalga geçtiğimi düşünmeyin. 115KG birisiydim eskiden.
O vücudun o ortalamayı nasıl tutturduğunu merak ediyorum.

@keremcik97

biz seni bilmiyoruz mesela :) bişey ortaya attıysan kanıtlamak zorundasın heleki boyuna göre 98 kg biri için bu ort hayal.

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
konu kilo-ortalama eksenine kaymış :)

aslında bu tür tartışmalar çok kısır ve saçma, hiç birimizi bir yere vardırmaz fakat senin sorularına samimiyetle cevap verebilmemiz için senin de samimiyetine ve dürüstlüğüne inanmamız gerekiyor.
gerçek olması pek mümkün görünmeyen şeyler söylüyorsun ve insanlar haklı olarak bunu ıspatlamanı istiyor.

sevgili kerem, telefonuna strava yükleyip bir kereliğine, 50-60 km lik ve 800 m falan irtifalı bir turda, 30'un üzerinde bir ortalama yapıp, burada strava linkini verip son noktayı koyabilirsin.
emin ol seni ciddiye almayan herkes özür dileyecektir.

Geri