inoverol
Üye
- Tepki
- 8
- Bisiklet
- Scott
Gürsel Akay bisikletin (Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Cd. 204-C, 34726 Kadıköy/İstanbul) tam önünde 10.03.2019 tarihinde 17.00-18.00 saatleri arasında aşağıda detayını vermiş olduğum bisikletim çalınmıştır.
Trek 6000 kadrolu modifiye edilmiş tur bisikletim çalınmıştır. Bisikletin üzerindekiler aşağıda listelenmiştir. Son halinin fotoğrafını çekmeye fırsat olamamıştır. Modifikasyon öncesi ilk haline ait resim ektedir. Gürsel Akay bisiklet dükkanının önündeki elektrik direğine markalı kaliteli şifreli kilidi ile bağlanmıştı. Galiba parmak kalınlığındaki kilit çelik haladı kesilerek bisiklet çalınmış. Gürsel abinin dediği geçen hafta da bir bisikletin buradan çalındığı ve şu karton toplayıcısı görüntülü çuval tekerlekli arabalarla içinde makasları gizli şekilde gezen hırsızların işi olduğu yönünde.
Gören veya duyanlar benimle iletisime gecerse çok sevinirm, son iki aydır çok emek harcamıştım bisiklete, sağolun, Erol - 0 535 583 46 58
Trek 6000 kadro üzerindeki parçalar:
brooks siyah b17 sele
schwalbe marathon plus tour 26x1*75 lastikler (80km yaptılar sıfıra yakın yeni)
sele altı bağlantılı uzaktan kumandalı bisiklet alarmı
pedal karpiyeli
ön ve arka demirden çamurluklu
barend(15cm uzunlukta gidon boynuzlu)
xlc alyan takımı 15 fonksiyonlu
3 adet matara tutucu kadro altındaki XLC marka 1.5lt liklerden
giyo gp-24d bisiklet pompası
xlc yan ayak arka çatal bağlantııda
kawei marka arka bagaj
Trek 6000 kadrolu modifiye edilmiş tur bisikletim çalınmıştır. Bisikletin üzerindekiler aşağıda listelenmiştir. Son halinin fotoğrafını çekmeye fırsat olamamıştır. Modifikasyon öncesi ilk haline ait resim ektedir. Gürsel Akay bisiklet dükkanının önündeki elektrik direğine markalı kaliteli şifreli kilidi ile bağlanmıştı. Galiba parmak kalınlığındaki kilit çelik haladı kesilerek bisiklet çalınmış. Gürsel abinin dediği geçen hafta da bir bisikletin buradan çalındığı ve şu karton toplayıcısı görüntülü çuval tekerlekli arabalarla içinde makasları gizli şekilde gezen hırsızların işi olduğu yönünde.
Gören veya duyanlar benimle iletisime gecerse çok sevinirm, son iki aydır çok emek harcamıştım bisiklete, sağolun, Erol - 0 535 583 46 58
Trek 6000 kadro üzerindeki parçalar:
brooks siyah b17 sele
schwalbe marathon plus tour 26x1*75 lastikler (80km yaptılar sıfıra yakın yeni)
sele altı bağlantılı uzaktan kumandalı bisiklet alarmı
pedal karpiyeli
ön ve arka demirden çamurluklu
barend(15cm uzunlukta gidon boynuzlu)
xlc alyan takımı 15 fonksiyonlu
3 adet matara tutucu kadro altındaki XLC marka 1.5lt liklerden
giyo gp-24d bisiklet pompası
xlc yan ayak arka çatal bağlantııda
kawei marka arka bagaj