Scudo Sports

Trek 6000 kadrolu modifiye edilmiş tur bisikletim çalınmıştır.

inoverol

Üye
Tepki
8
Bisiklet
Scott
Gürsel Akay bisikletin (Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Cd. 204-C, 34726 Kadıköy/İstanbul) tam önünde 10.03.2019 tarihinde 17.00-18.00 saatleri arasında aşağıda detayını vermiş olduğum bisikletim çalınmıştır.

Trek 6000 kadrolu modifiye edilmiş tur bisikletim çalınmıştır. Bisikletin üzerindekiler aşağıda listelenmiştir. Son halinin fotoğrafını çekmeye fırsat olamamıştır. Modifikasyon öncesi ilk haline ait resim ektedir. Gürsel Akay bisiklet dükkanının önündeki elektrik direğine markalı kaliteli şifreli kilidi ile bağlanmıştı. Galiba parmak kalınlığındaki kilit çelik haladı kesilerek bisiklet çalınmış. Gürsel abinin dediği geçen hafta da bir bisikletin buradan çalındığı ve şu karton toplayıcısı görüntülü çuval tekerlekli arabalarla içinde makasları gizli şekilde gezen hırsızların işi olduğu yönünde.
Gören veya duyanlar benimle iletisime gecerse çok sevinirm, son iki aydır çok emek harcamıştım bisiklete, sağolun, Erol - 0 535 583 46 58

Trek 6000 kadro üzerindeki parçalar:
brooks siyah b17 sele
schwalbe marathon plus tour 26x1*75 lastikler (80km yaptılar sıfıra yakın yeni)
sele altı bağlantılı uzaktan kumandalı bisiklet alarmı
pedal karpiyeli
ön ve arka demirden çamurluklu
barend(15cm uzunlukta gidon boynuzlu)
xlc alyan takımı 15 fonksiyonlu
3 adet matara tutucu kadro altındaki XLC marka 1.5lt liklerden
giyo gp-24d bisiklet pompası
xlc yan ayak arka çatal bağlantııda
kawei marka arka bagaj

Dosyalar

• Trek6000.jpg
    Trek6000.jpg
    115,8 KB · Okunma: 229
Scudo
geçmiş olsun. inşallah bulunur. benim eski bisiklet bulunamadı maalesef.

Çok geçmiş olsun. Bisikleti göz önünden ayırmamalı maalesef hırsıza kilit dayanmıyor. En kısa zamanda bisikletinizi bulmanızı temenni ediyorum.

Çok geçmiş olsun:(:(
En kısa zamanda bulunur inşallah......

geçmiş olsun inşallah bulursunuz...

Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bulunur.

Pazar gunu, gunluk guneslik, caddenin ortasinda kilit kesmek cok iyi cesaret valla. Etrafta kamera falan sordunuz mu?

@shereboy
kilit kesmek düşünüldüğü kadar zor olan bir şey değil 2 sn de kesilip direk bisikletin üstüne binilip ortamdan kaçırılabilir

Bağdat cad. nin üzerinde oldu evet pazar günü hava günlük güneşlikti gerçekten de. Kilit kesmek oldukça kolaymış yeterli büyüklükte makas olduğu sürece kolaymış evet. Çek çek deniyor şu karton toplayanların arabalarına, makaslı hırsızlarda karton topluyor kılığında dolaşıyorlar makaslar çekçeklerinde. Etrafta kamera ise şöyle: Gürsel Akay bisiklet binanın yan altında kalıyor, binanın bağdat cad. ne bakan yüzünde zeplin pub var, onlardan kamera kaydı rica ettim dönmediler. Zeplin pub dakileri tanıyan bir dostumu araya soktum o da rica etti zeplin pub dan yöneticimiz burada değil gelince ona söyleriz dediler geri dönüş henüz olmadı. Karakol şikayet ifade tutanağını yazan polis memuru kamera durumunu sordu bende anlattım, biz alırız o görüntüyü dediler çünkü elektrik direğini gören kamerası var Zeplin pub ın.

Benim yol bisikletimi de bu çekçekci adı altındaki karton toplayıcıları çaldılar arkadaşımın bisikleti ile birlikte.Ağzıma gelen küfürleri saymaktayım şu an yine,Zor bir durum,geçmiş olsun

1 nisan 19.30 da Suadiye bostanci Istanbul da scott speedster 40 2016 turunci siyah bisikletim çalındı. . Satılık ilanını görenlerin iletişime geçmesini rica ediyorym. Ahmet Temiz 05383118988

Dosyalar

• IMG-20190402-WA0002.jpg
    IMG-20190402-WA0002.jpg
    207,7 KB · Okunma: 40
Tam olarak nasıl bir kilitti.

Geri