Scudo Sports

TREK 3900?

tavsiyelerin için çok soal ama iki hafta sonlar bisikleti bırakıyorum.. :( ama ileride aranıza gelecem..hee forumda sürekli olarak olayları takip edecem..ileride zaten trek 6000 serisinden yada trek road bıke düşünüyorum....

Scudo
çağatay sen artık al şu bisikleti bence de kron al sen süratliysen kron yakışır sana :D :D

Ya "bisikleti bırakmak" ne demek ? Sanki adam futbocu ve yaşlandı, sahalara veda ediyor.. Bisikleti bırakıp ne yapacaksın? Hem de gün vermişsin!! 2 hafta sonra ha.. Peki bu kadar yaygara ne içindi? 1000 tane soru.. Madem bisikleti bırakacaktın bu kadar adamı niye meşgul ettin diye sorarım sana...İleride dediğin ne zaman? Üniversite bitince mi? Gençliğin geçecek..300-500 YTL'lik işini fazlasıyla görecek bisikletlerden bir tane taksitle almak yerine Trek 6000 serisinden bahsediyorsun..(2000 YTL ve üstü!!) Üniversite'ye gidyorsun diye ailen izin vermiyorsa onları ikna et.. Koca adam oldun. Bisikletim olursa daha da başarılı olurum de.. Amerika'da Avrupa'da üniversiteye gidip de bisikleti olmayan öğrenci yok..Spor yapmakla sağlık kazanırsın.. Bisikletli yaşam yerine kahve köşelerine mi takılacaksın?Bunları ailene söyle.. Kendine de yazık etme Çağatay kardeş.. Sana ağbi tavsiyesi..
Gürsel

haklısın ama bü türlü ayrılamıyorum bisikletten iki gün binmedim ve kendimde bi eksiklik haline geldi.bi de bisiklette ailem para kisminda değil..tehlike kısmında.. çok saçma şeyleri mazeret gösteriyorlar..zaten bu aralar bisiklet işinin ne olacaği belli değil..6000 serisine gelince ölmeden önce bi tane alacam...kafaya taktım...

Ailen bilsin ki yaya olarak sokağa çıkman da bir o kadar tehlikeli, hatta daha tehlikeli..

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
07.07.2005 ha? Acaba şu gün filmin devamı ne olmuş durumda? 16.07.2007!.. Arkadaş yeşil sahalara -ya da gri asfaltlara- döndü mü?

3900'ün maşasında sertlik ayarı var . Onun dışında iki model arasında fark yok . Ve bir de renk farkı var iki model arasında . . .

Eklemek isterim;
3900 da 8 li ruble, 3700 7 li ruble, ki bir diş bile bazen performans olarak farklılık gösterebilir zincir geçişi açısından. 2007 model 3700 kadroya disk fren takamazsın 3900 de takabilirsin.

@Homer

fikrinize aynen katılıyorum çok bisiklete binmekten galiba
ben bisiklette olmadığım zaman daha tehlikeli anlar yaşadığım oldu..

Geri