Beyler bana bu bisiklet hakkında bilgi verebilirmisiniz bu bisikleti almaya karar verdim sizce doğru bir kararmı İstanbul gibi bir yerde kullanacağım.Performansı nasıl sizce ???
dostum trek 3900 bende kullanıcısıyım bi şikayetim yok şuana kadar kadro gerçektende sağlam D bi çok kadro kırdığım için bilirim) trial street vs yapacaksan kullanışlı fakat kadro mtb için üretilmiş sanırım sorun çıkarmaz gerçektende kullanışlı tavsiye ederim
Hani TreKin vites değiştirme yeri varya tek tekmi değiştiriliyor o ? mesela 1.vitesten 8.vitese birden atabiliyormuyum yoksa tek tekmi atmak zorundayım ?
Selamlar; Trek 3900 de Shimano'nun acera modeli var bu modelde vitesleri ağırlaştırırken teker teker, hafifletirken 3 vites birden atlatabiliyorsunuz...
otomatik deniyo v-break lerde var genelde ama ağırlaşırken tek tek atıyo ama haifletirken 3 er fln atıyo rahatlıkla.ayrıca ilk aldığın gün normal bin ilk bir hafta sonra tekrar kontrole gideceksin yeni olduğu için gevşeme vs şeyler oluyo bunları tekrar ayarlıyorlar ücretsiz olarak başka bi soru fln varsa sor mutlaka bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp